9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar sözlü sınav için 3 farklı adres yer alıyor. Listede Mithatpaşa yazıyor ama hangi mithatpaşa adresi acaba 1 deki mi 2 deki mi ?
-
@ksavdliybncıkymk hocam listede komisyon 1 ve 2 olarak 600 kisi var, hangi komisyondasiniz ona gore bakarsiniz da zaten orada yonlendirirler de
-
@ksavdliybncıkymk ortak oturma yerleri var geçen alımda 2 ve 4. Komisyondu aynı binada yapılacak orda görevliler listeden adınızı okuyunca gidip gireceksiniz mülakata 1 ve 2. Komisyon aynı yerlerde yani
-
Arkadaşlar başvuru esnasinda askerde olmak başvuruya engel oluyor muydu ? Arkadaşim askerlik durumunu Yapti olarak işaretlemiş fakat o sirada askerdeymiş, sonradan bunun bir yaptirimi olur mu bilginiz var mi?
-
Cevrenizde ya da kulaginiza gelen mulakata gelmeyecek adaylar var mi ?
-
Arkadaşlar çıkmış mülakat sorularını topluca bulabilecegim bir yer var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba sgk denetmenlik mülakati icin bilmemiz gereken mevzuat hangileri kanun numarasi bile olsa kısaca yazar mısıniz
-
@Mimar
kopyala yapıştır
-Türkiye'de sosyal sigortacılığın tarihçesi, gelişimi.
-5510 ve 5502 ile gelen 3'lü yapı. Bu yapının sac ayağı olan düzenlemeler.
-5510'un yenilikleri. Sistemin eski hali ile şu anki kanundaki yeni durumunun farkları.(özellikle md.4/a-b-c)
-Uluslararası Çalışma Örgütü(ILO) Ne zaman kuruldu ve katıldık, ILO Sözleşmeleri, Bizde uygulanışları vs vs.
-Türkiye'de kayıtdışı istihdam, çözüm yolları, SGK'nın bunda ki rolü.
-Parafiskal Kurumlar, SGK'nın bundaki yeri.
ayrıca
SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 18-29 Eylül 2017 MÜLAKAT GRUBU facebook dosyaları -
@impressiveunit teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar TVS ve Vergi Hukuku bakmama gerek var mı sizce ?
-
Arkadaslar merhaba. Ilanda sozlu sinavin 27 eylule kadar tamamlanacagi yaziyor. Fakat 6 ekimde mulakati olanlar var bende dahil olmak uzere. Guncellenmemis bir bilgi yanlisligimidir?
-
arkadaşlar meraba benm mülakat çakışmakta bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
sgk yı aradım biz sıcak bakmıoruz dediler guy içinde değişiklik başvurmak istemiorum bir eksi olur benim için die düşünüyorum
-
@gmzgmz 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaslar merhaba. Ilanda sozlu sinavin 27 eylule kadar tamamlanacagi yaziyor. Fakat 6 ekimde mulakati olanlar var bende dahil olmak uzere. Guncellenmemis bir bilgi yanlisligimidir?
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı benimde 29 eylül diyor @paretowilfredo @Antimülakat
-
hemen ilk sayfada ise: " Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Giriş Sınavı; 18-29 Eylül 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır."
ben buradaki son duyuruda 27 diye bir tarih görmedim.
-
@impressiveunit evet arkadasim pardon 29 diyor fakat demek istediğim o değil 29unda sona erecek yaziyor olmasi 6 ekimde mulakati olanlar icin sıkıntı yaratirmi
-
@gmzgmz hayır hocam mülakatı GUY'la veya başka bir sınavla çakışmayanların sıkıntı olmaz, bu tarihi vermişler, komisyon sizi buna göre sınava kabul edecek sonuçta.
-
@impressiveunit cok teşekkür ederim
-
Arkadaşar 17 Ağustos'ta evrakım ulaşmasına rapmen hala gele evrak beklemede yazıyor evrak takipte.25 Ağustos'ta yollayanlarınise gelen evrak işlem dosyasına kaldırıldı yazıyor.Mülakata 7 gün kaldı hala beklemede yazıyor.Sıkıntı mı var acaba?
-
@pareto_wilfredo arkadaşlar bişey sorcam sgk mülakat konularında ceza hukuku yok ama tüyo mülakat kitabnda 2017 yılı sgk sınavında yani 2 ay öncekiş sınavda ceza hukukundan sorular sorulmuş bilgisi olan varmıarkadaşlar bişey sorcam sgk mülakat konularında ceza hukuku yok ama tüyo mülakat kitabnda 2017 yılı sgk sınavında yani 2 ay öncekiş sınavda ceza hukukundan sorular sorulmuş bilgisi olan varmı