9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Manifalitikoos başlangıç saati 9:30 mu?
-
@erdemsrc 9.00
-
arkadaslar kalacak yer olarak ne yapmayı dusunuyorsunuz sgk nın mısafirhanesi misafir kabul ediyomu
ve mulakata giderken sadece kimlik belgemimizle gitmemiz yeterli mi -
@ahobaba cevaplayabilen olursa çok iyi olur, benim de aklımdaki sorular
-
@ahobaba sadece kimlik yeterli başka bir belgeye gerek yok. Ben mülakatın olduğu gün gittiğim için misafirhaneye ihtiyacım olmuyor o yüzden bilgim yok ama bazı misafirhaneler kurum dışı kişileri kabul ediyor imece mülakat kitabına bir gözatın isterseniz orada bir liste vardı
-
@kizilderili merhaba, tecrübelerinizi paylaştığınız ve tavsiyeler için teşekkür ederim. hem bu sınava hem de guy'a hazırlanıyorum ve tüyo ağırlıklı çalışıyorum. kaynak olarak tavsiyeniz var mı acaba?
-
@zesiphuher rica ederim hocam, tuyo mulakat icin yeterli bir kaynak eger kapsamlica tuyoyu kullaniyorsaniz tek basina da yeterli olur sadece ek olarak kendi ozet notlariniz varsa onlara bakabilirsiniz. Cok detayli calismaniza gerek yok basliklari ve altlarini dolduracak kadar ogreseniz yetecektir.(atiyorum size hicks ve slutsky farkini anlat demez) Ayrica kurumla ilgili meslekle ilgili gelebilecek sorulari cevaplayabilecek seviyeye gelmek icin siteye ve mevzuata bir goz atin. Atiyorum;
- Sgk denetmeni ne is yapar?
- Kayitdisilik nedir?
- Sgk insan kaynaklari daire baskani kimdir?
- Sgkdaki birlesme nasil olmustur?
- Kisa vadeli sigorta kollari nelerdir?
- Uzun vadeli sigorta kollari nelerdir?
gibi sorular gelebilir.
-
@kizilderili 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@zesiphuher rica ederim hocam, tuyo mulakat icin yeterli bir kaynak eger kapsamlica tuyoyu kullaniyorsaniz tek basina da yeterli olur sadece ek olarak kendi ozet notlariniz varsa onlara bakabilirsiniz. Cok detayli calismaniza gerek yok basliklari ve altlarini dolduracak kadar ogreseniz yetecektir.(atiyorum size hicks ve slutsky farkini anlat demez) Ayrica kurumla ilgili meslekle ilgili gelebilecek sorulari cevaplayabilecek seviyeye gelmek icin siteye ve mevzuata bir goz atin. Atiyorum;
- Sgk denetmeni ne is yapar?
- Kayitdisilik nedir?
- Sgk insan kaynaklari daire baskani kimdir?
- Sgkdaki birlesme nasil olmustur?
- Kisa vadeli sigorta kollari nelerdir?
- Uzun vadeli sigorta kollari nelerdir?
gibi sorular gelebilir.
Kurum sitesi onemli caniniz sıkıldıkca girin kurcalayin
-
hocam ben de mülakata gireceğim gün, en son bir iki kişi içindeyim. Sabah erkenden orada bulunmazsak, herhangi bir şey kaçırır mıyız? Örneğin; sabah 9'da yoklama-imza vb. tarzı bi şey olmaz herhalde. Ya da aynı gün 15 kişi mülakata gelmez ve öğleden önce sıra bize geliverir mi? Sorularım komik gibi gözükse de tecrübesi olan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim? Bir de son 5'in içinde olan kişiler için saat kaçta gitmemizi önerirsiniz? tavsiyeleriniz için teşekkürler...
-
@kizilderili çok teşekkür ederim cevabınız için
-
@acctuerrx kardesim bende sondan bir onceydim tahmini ogleden sonra 3.30 civari sira bana gelmisti, ogleden sonra gitsen sorun olacagini dusunmuyorum imzayi yine atarsin zaten ama yinede kesin bisey diyemiyorum hayatinizdaki en onemli anlardan birisi sonucta hic bir riski goze almayip sabahtan orda olanlar olacaktir. Fakat hatirladigim kadariyla sorun olmaz listeyi guvenlik gorevlisi imzalatiyordu sanirim zaten mulakat salonunun onune listeyi elinde tutan grup grup cagiriyor sira size geldiginde orda olmaniz muhim. Sabah 9da orda beklemenize gerek yoktur sanirim.
-
Arkadaslar ankarayi hic bilmeyen birisi Mithatpasadaki 2. Komisyonun bulundugu yere nasil gidebilir acaba ??
-
@lethe kardesim Sihhiye'de insin hic bilmeyen birisi orda sorsa gosterirler 3 5 dakikalik bir yurume mesafesi var Sihhiye'den.
-
Kardeslerim Balgatta mulakata giricem nasipse.İstanbuldan gidecegim icin Ankarayi bilmiyorum.Balgata en fazla 5 10 dk mesafede olacak bir yerde kalmayi planliyorum.Hangi ilceler uygundur bir yardimci olun.
-
Heyecana gerek yok arkadaşlar özellikle referansı olmayan arkadaşlar için söylüyorum bunu..Referanssız iki kişiden biri olmak için bile kılı kırk yarmamız gerekirken dört kişiden biri olmak için ciddi mucizelere ihtiyacımız var..Bu nedenle kaybedecek herhangi bir şeyimiz yok,bize düşen en iyi şekilde hazırlanıp,heyecanı kontrol altına alarak mülakatı savuşturmak(her şeye rağmen)
-
@luthor Balgat zaten merkez sayılır. Söğütözü aşti balgat kızılay çevresinde kalabilirsiniz. Kızılaydan en fazla 15dk sürer.
-
@uzmanyrdd Sağol dostum.
-
@luthor Sayıştayın yanındaki binada gireceksen kızılaydan balgat dolmuşlarına binersin.
-
@uzmanyrdd Hocam ben Balgat dedim ama karıştırdım mı acaba?Mithatpaşa yazıyor listede.
-
@luthor Aman dostum mithatpaşa farklı bir yer sıhhıye ye yakın orasıda..