9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@economistt
Mülakat bittikten sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması var. Şu an onu bekliyoruz 8.dönem olarak.
Diğer sorun için de Rotasyon kaldırıldı doğrudur lâkin 3 sene yardımcılık süresinin sonunda tekrardan yazılı sınav + sözlü mülakat ve başarı sırana göre il tercihleri olacaktır. -
@FameFabre Öncelikle tebrikler hocam inşallah en kısa zamanda tamamlanır da başlarsınız görevinize.
Peki hocam bu 3 yıl sonunda dediğiniz aşamalardan başarısız olduğumuz takdirde süreç nasıl işliyor? Görevimize son verilme gibi bir durum söz konusu mu acaba? -
Teşekkür ederim darısı başına İNŞALLAH
Soruna gelince 1 defa başarısız olma hakkın var.
Tekrardan giriyorsun yeterliliğe bu sefer de başarısız olunca düz memurluğa geçiriliyor. -
@FameFabre En azından düz memurluk da olsa tutunacak bir dal bırakılıyormuş Teşekkürler hocam ilginiz için.
-
@Mimar bunlar bence bunlar boş boş laflar merhabalar demen yeterli olur sanırım
-
Arkadaslar komisyonlardan her biri gunde 40 kisiyi mulakata alacak dogru mudur ?
Birde pazartesi gunu ilk 20de mulakata girecek var mi ? -
@acctuerrx yuruyen merdivenlerden en sona kadar git yolun karsisina gec oradan max 15 dk
-
@magduriibfli ben varım
-
@uçanizmirli hocam 1.komisyon mu
-
@magduriibfli hocam mülakata kalanlar listesi açıklandığında 20'sinde gireceğim yazıyor. Ayrıca Sgk bilgilendiriyor mu?
-
@Wanx yok ayrica bilgilendirmiyor. Listeye gore gidecegiz
-
@magduriibfli teşekkürler hocam. Hakkımızda hayırlısı olsun artık
-
Arkadaşlar 1. Komisyon ilk gün 40 kişi mülakata alacak, 21. Sıra öğleden sonraya mı denk gelir yoksa öğleden önce bitirirler mi?
-
@mcagatay hepsi 5 er dakika sürse 105 dakika yapar. Hadi toplanması şusu busu 35 dakika da öyle desek eder 140 dakika. Komisyon 9 da başladığına göre öğle arasına girmeden gelir gibi geliyor.
-
@magduriibfli aynen
-
@Baumol 10 dk dan aşağı sürmez girmesi çıkması derken
-
@mayoz maksimum 10 dakika. 2.5 dakika süren mülakat duydum
-
Arkadaslar denetmenligim muffettislik gibi turnesi yok degil mi ?
-
Telefon cüzdanla alıyolar mı içeri yoksa girişte bırakabileceğimiz bi yer var mı
-
@FameFabre bunu bilmiyordum hocam sürekli çakılı görev sanıyordum bu kötü olmuş 3 sene sonra başka bir yere gitme ihtimali