9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor Mithatpaşa Kızılay’da hocam. Kızılay Cebeci ulus civarında kalabilirsiniz. Ulus’ta ucuz yer bulabilirsiniz de
-
@uzmanyrdd Karistirmisim ben ya listeye bakmadim uzun suredir belge teslim yeri kafamda kalmis.Sagol dostum.
-
@samet06 Tamamdir hocam kizilay,ulus otel arastirayim tesekkur ederim.
-
@kizilderili sagolun hocam
-
https://yadi.sk/d/ov-hMLU23Mv9As arkadaşlar önemli gördüğüm ekran görüntülerini paylaşıyorum anayasa hukukunda güncel olmayan bazı bilgiler var onları önemsemeyin. tek pdf halinde oluşturamadığım den ekran görüntüleri tek tek durumda bilgisayarınıza indirip sıralı şekilde bakmanızda fayda var İyi çalışmalar
-
Tecrübeli arkadaşlar gerçekten referansın döndüğü bir mülakat mı denetmenlik mülakatı?
Kpssde muhasbe çalışmayıp p48 i ikinci plana itip sgkya atanmak için iş hukuku, sg hukuku, çeko çalışıp p42 den ilk 100 de mülakata giricez.Referanssız gidenin şansı çok mu az gerçekten? -
Tecrubeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Bu benim ilk mülakatım olacak inşallah, nelere çalışmam gerekiyor. Cikmis mulakat sorularini bulabilir miyim? Hangi derslere agirlik vermeliyim? Detay mi yoksa yuzeysel mi calismaliyim? 10 gun kaldi gec mi kaldim
-
Arkadaşlar örneğin denetmen tarafından denetime gidildi, ancak çalışanın bildirimi henüz yapılmamış, denetmenler bu ve benzeri durumlarda nasıl bir yol izler, nasıl tespitte bulunur?
-
@demmahum tamamen doğaçlama bir cevap vereyim doğrusunu bilen varsa yazar zaten iyi olur.Bence yasal bildirim suresi içindeyse sıkıntı olmaz not alınır süre bitiminde bildirim yapılıp yapılmadığı kontrol edilir.Yasal sure geçtiyse gerekli cezai işlem uygulanır ve ilgili yerlere bildirim sağlanır
-
...............
-
Ankara'yı bilen arkadaşlar için bir sorum var; Aşti'den Balgat-SGK'ya yürünür mü? Ben açıkçası yürümeyi düşünüyorum çok 15 dk filansa. Ama daha uzaksa mecbur başka yöntem bulucaz. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@paretowilfredo Üstadım kurumun mülakatları geç açıklama sebebi olarak güvenlik soruşturmalarının uzun sürmesi söyleniliyormuş eski mülakatlarda. Sence bu sene erken davranıp güvenlik soruşturmalarına başlamışlar mıdır?
-
@Baumol Dostum en başından soruşturmalar yapılıyor.Ancak bu denli uzun sürmesi SGK açısından sadece soruşturmalarla özdeşleştirilemez malesef. Kurum da ağır çalışıyor.
-
@paretowilfredo sgk mülakati ile ilgili tecrubelerinizi paylasir misiniz hocam
-
@acctuerrx yürünür dostum en fazla 10 dk mesafe
-
Simdi bu next levelin girisinde yazan ifade şu: kapiyi çalıp mulakat odasona girerken günaydın, merhaba hele hele kolay gelsin kesinlikle demeyin diyo. Napalim yani girip oyle tuhaf tuhaf duralim mi bunun yanlis oldugunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz arkadaslar
-
@Mimar aynada canlandırmasını yaptım çok komik duruyor. Merhabalar efendim demek isabet olur
-
@conmaynard 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
25 gün önce gönderdiğim evrak hala beklemede yazıyor.Benden 10 gün sonra gönderenlerde bile gelen evrak işlem dosyayına kaldırıldı yazarken bende gelen evrak beklemede yazıyor.İnsan kaynaklarını aradım sıkıntı yok diyor.Benim durumumda olan var mı? Endişelenecek bir durum var mı sizce?hocam nereden bakıyorsunuz evrak durumuna?
-
@acctuerrx önceki sayfalarda adresi paylaşmışlardı kardeşim .Oradan bakabilirsin
-
-Arkadaşlar mülakat bittikten sonra güvenlik soruşturması yapılıp sonuçlar öyle mi açıklanıyor yoksa mülakat sonuclanıp açıklandıktan sonra mı ayrıca güvenlik soruşturmasına tabi tutuluyoruz?
-Bir diğer kafamdaki soru kazandığımızı varsayarsak bildiğiniz üzere bu meslek için rotasyon kalktı misal istanbula yerleştim emekli olana kadar istanbulda kalabiliyor muyuz?