9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar absürt bir sorum daha olacak, belki tam olarak yeri değil fakat otobüslerde bagaj askılarında takım elbise taşınması kırışıklığa falan yer verir mi? Bir sorun oluşturmaz mı yoksa, ona göre giyip gideceğim.
-
@krtalprn
Vaziyet bu şekilde.
İlk kazandığınız vakit il tercihleriniz alınacak bir de 3 yılın sonunda yeterlilik sınavı sonrası daha önce belirttiğim şekilde ️ -
Mülakatlarda başarılar dilerim foruma.. tıpkı 8. Pro. Yaptığımız gibi tecrübelerimizi ortamı katılımı paylaşabilirsek hepimiz çok daha iyi bir birlikle bu zorlu süreci tamamlamış oluruz Allah'ın izniyle.. Allah yardımcımız olsun hakeden iyi olan asilde yerini alsın inşallah
-
@yldzkrc sinava girerken sadece kimlik mi gerekiyo ilk defa gircem de
-
@msaka evet sadece kimlik ile kapının önüne geliyorsunuz grup halinde yukarı çıkarken,orada bir masa oluyor kimlik kaydınız yapılıyor ve hiç bir şey yanınızda olmadan içeri giriyorsunuz.
-
@yldzkrc tesekkur ederim bi sorum daha olcak ben 3 ekimde listenin en basindayim bu durumda mulakata ilk ben gircem ama ayni gun guy mulakatim da var ama onda hangi siraya gore alincak bellindegil sizce napmaliyim sgkya girip ordan digerine mi gitsem
-
@msaka hmm talihsizlik denk gelmiş maalesef ben de guy a gireceğim ama farklı günler, guy da da sıralamaya göre alınacağı biliniyor şimdilik,sıralamamız kazananlar listesinde yazıyor mülakat sıra listesi ile karşılaştırıp kaçıncı olarak gireceğinizi ve tahmini saat kaçta gireceğinizi bulabilirsiniz. Sgk da ilk siz gireceksiniz hemen çıkıp guy a geçmelisiniz en mantıklısı bu olur.
-
@yldzkrc yani guyda ortalalardayim niye 8.45te gelmedin demezler di mi:)
-
@msaka yok kimse öyle bir şey demez gruplar halinde alınıyor zaten tüm mülakatlar onun öncesinde kim gelmiş kim gelmemiş kimsenin pek umrunda değil talihsizce görünen bu olayı şansa çevirmeye bakın ikisinden de aynı gün kurtuluyorsunuz başarılar şimdiden.
-
@FameFabre teşekkürler hocam
-
Sonunda mülakatlari getirdik Herkese basarilar diliyorum arkadaşlar. hakkimizda hayirlisi olsun . Bu mulakat listesindekilerin hepsi basarili insanlar . Allah en cok ihtiyaci olana nasip etsin.
-
Dostlar daha önce sorulmuştur muhtemelen fakat rast gelmediğim için sorma ihtiyacı hissediyorum. Malum anayasa değişikliği onaylandı fakat bazıları hemen değişti bazıları 2019 a sarktı. Genel manada kısa sürede değişenleri mi baz alıcaz yoksa genel değişikliği de baz alarak ona göre mi cevap vericez ?
-
Yokmu şuan Mülakatta olan veya çıkan ortam nasıl
-
İs Mufettisligi ilani da geliyor. Hadi hayirli olsun.
-
Arkadaslar bugun mulakata giren birileri varsa mulakatin ne zaman bittigini ve ne kadar surdugunu soyleyebilir mi yarin sinava son siralarda girecem ona gore geleyim diyorum
-
@Manifalitikoos ne zaman kardeşim ?
-
-
Rotasyon kaktı ama bu durumu bende ilk defa duydum gerçi ortada fol yok yumurta yok hatta pek umut da yok ama gittiğim yerde ev falan alırım ileri de diyordum
-
Ben mülakata bügün girdim 1. komisyonda sıra cabuk geliyor ortalama saat 11.de 20. sıradakine sıra geldi. Komisyondakiler önce kendini tanıt diyorlar sonra her alandan birer tane olmak üzere toplam 4 soru sordular. komisyondakiler biraz ciddiydi yada bana öyle geldi.
-
@arya ne mezunusunuz ve ne sordular ?