9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yunusyavsan Geçmiş olsun hocam.Bilememe durumunda komisyonun tepkisi nasıl oluyor?
-
@luthor yardımcı oluyorlar, ilk sorunun cevabını tam hatrlıyamadm kendileri dinamik statik analiz diyince bende devamını getirdim.
-
istatistikten mülakata giren var mı acaba ?neler sordular?
-
mülakattan çıkan arkadaşlar daha mülakata girmemiş arkadaşlara son derece önemli bilgiler verdiğiniz için teşekkürler ederiz . Şuan itibariyle tatlı bir telaş hepimizi sarmış durumda yüzümüzden tebessüm hiç eksik olmasın
-
@yunusyavsan Mali analiz teknikleri Karşılaştırmalı tablolar falan mı
-
@ShankS evet trend analizi karş tablolar rasyo analizi dikey analiz.Aslında arkadaşın dediği dinamik analiz filan analiz türlerine giriyo bende anlamadım
-
.........
-
@safiTÜRK69 sorular çok güzel dengeli olmuş. Son soru dışında tabi . Komisyon biraz sert mizaçlıymış galiba. Sizin yorumlarınız nedir?
-
- Komisyonda sınava giren var mı bugün ? Nasıllardı komisyondakiler bilgi verebilecek kimse yok mu ?
-
........
-
- Ve 2. Listeden toplam 6 veya 7 kişi mülakata gelmedi. Bence katılım yüksek.
-
@safiTÜRK69 yüzüne bakmadan neyi not alıyorlar acaba çok merak ettim
-
Arkadaşlar, katılım ve fire durumuyla ilgili bilgi verebilecek olan var mı bugünden? Son sıralara saat kaç gibi sıra geldi mesela? Giren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa iyi olur...
-
@erdemsrc Bunların bazıları dinamik bazıları statik oradan mı çağrışım yapsın dediler ama zor baya
-
Arkadaslar paralari telefonu falan birakabilecegimiz bi yerler var mi
-
Arkadaşların paylaşımlarına bakılırsa her alandan soruyorlar.Daha fazla paylaşım olursa çok güzel olur.
-
@ShankS aynen kardeşim mali anliz tekniklri karşılaştırmalı tablolar analizi falan ama sınavda mali analiz türlerini sordular ben mali analiz teknikleri olarak cevap verdim sonra komisyon başkanı yönlendirdi yardımcı oluyorlar
-
Mülakata geç giren arkadaşlar sabah orada hazır halde bulundunuz mu yoksa biraz daha geç mi intikal ettiniz olay yerine
-
Girdim çıktım 4 dk sürüyor 1. Komisyon. 4 alandan 1 er soru sordular;
Özün önceliği
Mali tevzin
İşsizlik
İstimval.Girecek arkadaşlara başarılar.
-
@genclerbirlikli Hocam çok teşekkürler sorularu paylaştığınız için bölüm neydi hangi komisyonda girdiniz.