9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@issizadam ne demek rica ederim. Bölüm iktisat komisyon 1
-
- komisyondan kimse yok galiba, biraz davranışları , verilen cevaplara karşı tutumları , sordukları sorular konusunda bilgi alsaydık güzel olurdu
-
Arkadaslar 2. komisyon sgk genel mudurlugu mu yoksa emekli hizmetler genel mudurlugunde mi girecek .Bir de ne 2.komisyonda sizin tecrubeleriniz neler
-
@ahobaba 2. Komisyon da sihhiyede.
Sitede yayınlanan dosyada adres yazıyordu.
-
@genclerbirlikli sıhhıye oldugunu biliyorum da mekli hizmetler ve ya sgk genel mudurlugu ikiside sıhhıyede ve hangisinde olacagımızı soylemıyo
-
@ahobaba zaten aynı yerden alıyorlar içeri, orda güvenlikler yönlendirir
-
@genclerbirlikli saolasın kardesim
-
İşletme kom.2,sosyal guvenlk nedir?uydu şirket nedir?tacirin tanımı?mükellef nedir?tam mükellef nedir? Ortalama ticari stok formülü ve ne işe yarar?işsizlik ödemesi nasıl yapılır?
Bu arada komisyon çok rahat iyi davrandı güler yuzluydu,ama şahsen sorularının bi kısmının zor olduğunu düşünüyorum. -
@AndOne uydu sirket ne başka bir adı var mi hatirlayamadim ne olduğunu
-
Bugün kü sorular daha zor sanki
-
@ShankS duşundum isminden bir şeyler sallayacaktım,bilmiyorum efendim dedim
-
@AndOne kardeşim uydu şirket derken muhtemelen stackelberg'de ki lider uydu firmalar olayını sormuştur uydu firmadan kasıt benim aklıma bir tek o geldi Hayırlısı olsun bu arada
-
@AndOne Biraz zor kaçmış o sanki diğerleri fena değil de
-
@gökhan klımın ucundan geçmedi o ortamda
-
Giren arkadaşlar sıra nasıl ilerliyor ben 12.sırada gircem kaç saat sürer? Bide cebimizde hiçbir şey olmaması mı gerekiyor telefon cüzdan vs
-
@GAG 1.komisyonsa erken gidin çok hızlılar.Telefonu mülakata çıkınca ordaki masaya bırakıyorsunuz,sıkıntı olmaz yani
-
- komisyonda giricem ve sıram 28 öğleden önce girermiyim?
-
@erdemsrc erken başlarlarsa girersiniz 10-11 arasında orada olmaya çalışın
-
@GAG 1. Komisyon 4 dk da 1 kişi alıyor. Ama 2 daha yavaş anladığım kadarıyla
-
2 çok yavaş 1.komisyon 40 kişinin hepsini 12 gibi bitirdi,2.komisyon 24lerdeydi daha