9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
- Komisyon; marjinal fayda, kıtlık, rant, mali disiplin, muhasebe kavramları nelerdir,dönemselliği açıkla, dmk da ki disiplin cezaları nelerdir.
-
@utku hocam sgk ile ilgili bir soru gelmedi mi 2.komisyondan?
-
@ribella78 bana sormadılar. Bölümün çeko bekliyordum aslında sgk hukukundan
-
@utku işletme olana da sormuşlar ilginç cidden
-
Arkadaşlar ekonometri mezunu var mı mülakata girmiş yada girecek olan ? Bölümle ilgili birşeyler sorarlar mı merak ediyorum.
-
- Komisyondan giren arkadaşlar nasıl geçti,komisyon nasıl,neler sordular?
-
Ya bize hep mezun olduğunuz bölümle alakalı ağırlıklı çalışın ve iş kanununa vs bakının dendi ama görüyoruz ki her girenin min 2 sorusu muhasebe ️
-
Arkadaşlar bolumu falan pek takan yok benim izlenimim,ne denk gelirse soruyorlar.Ayrıca açıkçası hiç çalışmasaydım da aynı sorulara aynı cevapları verirdim değişik oldu yani.En büyük sıkıntı kolay soruları birden toparlayamamak diye düşünüyorum
-
@AndOne kardeşim hepimizde aynı sıkıntılar oluyor.
-
@Baumol hakkımızda hayırlısı olsun,muhtemelen ocaktan önce açıklanmaz 3 ay kafa dinleyip diğer ilanları kovalarız napalım
-
@AndOne kesinlikle sıkıntı tarafı o hep belirsizlik
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2. komisyonda son sıralarda sınava girdim. Komisyon güler yüzlüydü. Takılınca, hatta takılmasanız bile yardımcı olmaya çalışıyorlar. Benim bölümüm çeko. Her bölümden soru geldi.
1-Geçici iş göremezlik ödeneği nedir? 2-Taban tavan fiyat? 3-mükellef tam mükellef? 4-envanter nedir? 5-normlar hiyerarşisi nedir?
İlk mülakatım olmasına rağmen rahat bi mülakat geçirdim. Bunun dışında 1. komisyon çok hızlıydı. Öğlene kadar bitti işleri. 2. komisyon daha yavaştan aldı. Hakkımızda hayırlısı. -
@sosyalikilikGeçmiş olsun hocam.Paylaşım için teşekkürler.
-
Arkadaşlar yedeklere sıra en geç ne zamana kadar gelebiliyor.Belirli bir süre var mı? Mesela atamalar gerçekleşinceye kadar gibi.
-
2.komisyon kamu yönetimi
1- Türkiye AB ilişkileriyle alakalı güncel olaylar üzerine yorumum istendi
2- muhasebenin temel fonksiyonları
3-vizyon ve misyon nedir
4-bütçe kapatma usulleri nelerdir ve biz hangisini kullanıyoruz.Arkadaşların da dediği gibi komisyon güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar. Dün de dediğim gibi kolay sorularda bile insan bi heyecanlanıyor elim ayağıma dolandı Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Korkmayın heyecan yapmayın.
-
@Baumol genel olarak pek önemsenmeyen muhasebeden ortalama 1 soru geliyor sanırım hakkınızda hayırlısı olsun
-
@maricinal giren arkadaşlarım da var daha önce. Ben muhasebe sorulmayan kişi duymadım nerdeyse. Çalışırken muhasebeye çok derine inmeyin. Genel kavramlara baksanız yine yeter size.
-
@Mimar hocam senin ne zaman mülakat ?
-
...........
-
@Baumol avrupa sorusunun bolumumuzle alakası varmı ne dediniz cevap olarak