9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@arya hocam ne sorduklarını söyleyebilir misiniz ? Ne mezunusunuz ?
-
Başka kurum sınavlarından dolayı kanuna hiç bakamadım, mülakat da yarın sabah. Ne önerirsiniz arkadaşlar nereye bakayım ?
-
@snc61 kamu mezunuyum sorular söylemek doğru olmaz kendi alanımdan soru gelmiyor kpss alan konularından geliyor çalışmak lazım sorular kolay değil.
-
@Manifalitikoos 1.oturumda sorulcak hukuk konularını okurken yoruldum
-
@arya Teşekkürler Hocam. Sorulara cevap verebildiniz mi ?
-
@arya hocam kanundan sordular mı peki ?
-
@issizadam tam istedğim gibi veremedim açıkçası kpssden sonra konular uzaklaştım ondan herhalde.
-
@genclerbirlikli sgk alakalı soru geldi evet
-
@arya hadi ya iyi olmadı bu
-
@arya Geçmiş olsun güzel düşünün ve hayırlısı olsun
-
@arya geçmiş olsun komisyon kac kisiydi hocam
-
Mülakata giren arkadaşlara geçmiş olsun ve soruları paylaşmak istemeseler bile en azından komisyonun havası, yardımcı olup olmadıkları, sgk ile ilgili ne kadar derine indikleri vs gibi konularda bilgi verirlerse bu forum amacına ulaşır...
-
1.komisyon Bölüm çeko
Bağlı ortaklık nedir?
Muhasebede ki sosyal sorumluluk kavramı nedir?
Milli egemenlik ilkesi ilk kez hangi anayasada yer almıştır?
Etkin ücret teorisi nedir?
Gss nedir?Ne işe yarar?Yeşil kart uygulamasından yararlanmanın şartları nelerdir?Komisyon 5 kişiden oluşuyor.Sıcak veya soğuk değiller.Kasıntı bir ortam yok.Herkese başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@Asımın-nesli çok teşekkürler..giren herkes sorular hakkında yardımcı olursa ne güzel yeşillenir buralar:)
-
@Asımın-nesli Sağolun hocam diğer arkadaşlar da paylaşırsa çok makbule geçer.
-
@Asımın-nesli muhasebe yi seviyor sanki bu komisyon
-
3 sene yardımcılık süresinin sonunda yeterlilik sınavındaki 2 alan dersinden birisidir . bundan mütevellit sevilir : ))
#Yeterlilik Sınavı Puan Hesabında Dağılım#
%70 Kurum Mevzuatı
%20 Muhasebe
%10 Hukuk -
@FameFabre Bende severim gerçi kpss de zaman yüzünden istediğim neti yapamadım ama güzel ders mantığı var en azından iktisat gibi o oraya kaydı onu gören diğer eğri diğer tarafa kaydı yok
-
Daha önce mülakata katılan 8.promosyon elenen arkadaşlar komisyon aynı kişiler miydi birisi face de denetmenler mülakata girecek yazmıştı sayfaların birinde gören olmuştur
-
- Komisyonda girdim bölüm işletme hiç kasmayın çok yardımcı oluyorlar ilk önce kendini tanıt dedi sonra işletme bölümü mezunu olduğum için muhasebe sormak istediklerini söylediler, ilk soru mali analiz teknikleri nelerdir ikinci soru muaccel müeccel borç, üçüncü soru kelebek etkisi, dördüncü soru yetki genişliği, son soruda sgknın organları.