9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Baumol yapmazlar galiba pazartesi salı şubeye gelir 5 inde de ellerine geçer
-
@AndOne rica ederim hocam artık sıra numaranıza göre bir plan yapıp izin alırsınız kolay gelsin
-
@Baumol kardeşim bende aynı durumdayım 24ünde aps ile yolladım şuan ankarada evraklar. pttyi aradım pzt salı dağıtım var dediler. ancak sgkda birileri var mıdır emin olamadım. sgkda evrakları teslim alacak birilerinin olup olmadığını öğrenirsen beni de bilgilendirirsen sevinirim.
-
Pazartesi , Salı tam gün ve Perşembe yarım gün olmak üzere Kamu kurumları açık olacaktır. Her servisten işler aksamayacak şekilde yeterli sayıda 1-2 personel bırakılır bilginize.
-
@FameFabre eyvallah hocam inşallah dediğiniz gibidir. yoksa garantiye almak için 5 eylülde ankaraya gitmek zorunda kalacağım.
-
@martini kardeşim ben de çok tırstım valla. En kötü 5 eylülde Ankara'da oluruz napalım
-
@FameFabre sağolasın hocam. Çok rahatladım.
-
Arkadaşlar ben bu basvuru formunu dun bilgisayara format atmak zorunda kalmamla kaybettim, basvuru formu lazim, 5inde evraklari vericem nasil bulabilirim?
-
-
@impressiveunit Herşeyi doldurduğum halde girilmesi zorunlu alan diyor dostum. Olmuyor buradan.
-
@impressiveunit Hah sayfayı kapatıp yeniden açınca oldu dostum. Çok teşekkür ederim. Kara kara düşünüyordum
-
Arkadaslar ben dun kargoya verdim evraklari istanbuldan ancak kargolarda tatile girdi sali acilacak e sali yola cikarsa ankaraya yetismez sure uzatimi falan olacak mi bilgisi olan var midir?
-
özel kargo şirketi mi ptt mi? özel şirketse çoğu bir günde ankaraya ulaştırır yani cuma günü verdiyseniz bugün ulaşmıştır hatta öğlene kadar kargolar açık olur dağıtıma bile gitmiş olabilir ama ptt biraz daha hantal genede son güne yetişir
-
Ben perşembe günü ptt den aps ile belgeleri gönderdim. PTT den sorguladığımda çankaya pdm de cihet hazırlama listesine alındı yazıyor. PTT pazartesi salı çalışıyoruz dedi ama sgk pazartesi salı açık olacak mı? 5 eylül son gün uzun bir süre var postam araya kaynar mı ? 5 inde ankara yolu görünüyor mu? 10 gün tatil başvuru süresinin yarısını yiyor resmen.uzatılır mı? sorularrr sorularrrr
-
@pulsarx sgk yi da aradim dun, evrak teslimi alacak arkadaslar var dedi mesele evrakin o binaya ulasmasi
-
@black ozel sirkete verdim ama sanki on gun izine ciktilar diye biliyorum evrakimi ankaraya goturmusler midir istanbulda mi bekliyordur resmi tatil bitne kadar o sorun iste
-
Arkadaşlar merhaba ben istatistik mezunuyum,mülakatta ne gibi sorular gelir ,çalışabileceğim önerebileceğiniz kitap yada internet adresi var mı ?
-
@arzegrisi takip numarası vermişlerdir size oradan bakabilirsiniz özel şirketse muhtemelen ankaraya gelmiştir ama dağıtıma yetişmemiş olabilir. Ayrıca on gün izin olayı özel sektör için yok çünkü memurlar için idari izin olarak o süreyi buldu yani özel sektör sadece normal bayram tatili yapacak. en geç ptesi salı ulaşır diye tahmin ediyorum
-
@varyans nextlevel kariyer sitesine bakın,istatistik için sgk rehberi satıyolar,çıkmış soru çözümü de var.Ben ankaradaydım dun elden aldım ibf için olanını çok iyi bir şekilde her şeyi de açıklayıp ilgileniyorlar.Kitabı alıp çıkmıyorsunuz yani ankaradaysan kesin uğra
-
@AndOne çok teşekkür ederim Ankara dışındayım ama kargo ile gönderim varmış iyi çalışmalar size de