9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
belgeleri bnm yerime ankarada oturan bi arkadaşım verse kuruma sıkıntı çıkar mı arkadaşlar. kimlik fln soruyolar mı teslim alırken
-
@uçanizmirli Hayır,kimliği binaya girişte veriyoruz zaten ziyaretçi kartı alıyoruz,yukarı katta diplomanın aslı ve fotokopisine bakıp onaylıyorlar daha sonra onuda evrak birimine veriyoruz bi sıkıntı olmaz.
-
@luthor arkadaşım bende bu beklemede sayfası açılmıyor neden olabilir 2017 seçip tıklıyorum evrak bulunamadı diyor
-
Evrak ellerine ulaştı ama sorgulama sayfasında herhangi bir kayıt bulunamadı diyor. İnsan korkmuyor değil bayram tatili de geliyor Ankarada yaşamıyoruz gelip gitmek de zor. Sorun olmaz değil mi ?
-
@issizadam aynen benim de öyle insan ister istemez tedirgin oluyor arıyorum insan kaynakları açan da yok bir de buraya sorayım dedim ben de
-
@beşiktaş1903 Gonderdiginiz kargo sirketinden bilgi almayi denediniz mi?Evrak kesin olarak kuruma ulasmis mi?Cunku bende evraki teslim alanin ismi de yazili.Eger pttden yolladiysaniz size bir barkod numarasi verilmistir.Onunla internetten de kargi takibi yapabiliyorsunuz.
-
@beşiktaş1903 hocam sgk nın kendi sitesinden yapınca bende de öyle dedi ama e devlet üzerinden gösterdi bir de öyle deneyin
-
@luthor baktım ulaşmış d....k... diye biri almış ancak sgk sisteminde kayıtlı evrak bulunamamıştır diyor
-
@yunni61 e devlet üzerinden bende ilk başvurunuz alınmıştır kısmı çıkıyor ilginç saçma bi durum beklemede falan yazmıyor link atabilir misin zahmet olmazsa yanlış yere mi giriyorum acaba
-
@beşiktaş1903 Alan kisinin ismi falan yaziyorsa sgk sisteminede duser bence yakin zamanda.Benimde pek bilgim yok bu konuda acikcasi.En dogrusu kurumu aramak sanirim.
-
-
@yunni61 burdan giriyordum bende ama şimdi çıktı sağolasın
-
@beşiktaş1903 rica ederim ne demek
-
E-devlet üzerinden evrak kontrolü yaptığımda iki satır görüyorum
1.satirda gelen evrak kayıtlı ibaresi ve işlemi yapan kişinin ismi
2.satirda gelen evrak beklemede yaziyor arkadaşlar bu şekilde mi olacak ulaşanların? -
Saat yazmadığına göre ilk 20 sabah,diğer 20 öğleden sonra mı giriyor?
-
@genclerbirlikli zaten 5 i son gün. Sıkıntı olur mu acaba ??
-
@AndOne evet o şekilde düşünülebilir ama bu ayrım katı bir şekilde uygulanmıyor eğer ilk 20 içindeyseniz ve öğleden sonraya yetişebildiyseniz gene de alıyorlar veya tam tersi son 20 içinde olup da sabah gittiyseniz ve sizden önce gelmeyenler olduysa sizi de alabiliyorlar. Kısacası listedeki sıraya göre hazırda bulunanları alıyorlar.
-
@Baumol iş pttye kalmış hocam ne desem boş. Ama aps ile filan yolladın umarım
-
@black normalde sorun değil 2 saat önce gider beklerdim de işe başlıcam hayırlısıyla ondan dolayı izin sadece yarım gün falan alabilirim belki diye özellikle sordum,teşekkürler
-
@genclerbirlikli Aps ile yolladım. Zaten sen söyleyince dank etti bana . Aradım PTT yi. Yarın ve pazartesi-salı mesai var dedi. SGK için de denetmen yardımcısı arkadaşıma sordum illa ki kurumda birileri vardır onlar kargoyu alıp ilgili birime gönderirler dedi. Pazartesi günü ellerine geçince sıkıntı yapmazlar umarım.