9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@AndOne İibf icin olani nasil hocam?Hukuk,iktisat,maliye,muhasebe seklinde mi?
-
Tüyo bitmek üzere bir kez daha üstünden mi geçsem başka bir kitap mı baksam bilemedim
-
SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 18-29 Eylül 2017 MÜLAKAT GRUBU diye bir facebook grubunda paylaşımı var Next Level SGK'nın bazı sayfalarının
-
@luthor aynen ayırmışlar başlıklarını. bugün başladım fena değil gibi,ama ben ilk kez mülakat kitabı çalışıyorum kıyas yapacak durumda değilim diğerleriyle sgk ile ilgili kısımlar güzel ama gerisini de az çok kendi kitaplarımdan tamamlarım eksikleri görürsem
-
Bende tüyo çalışıyorum.Alan kisimlari guzel ama is hukuku cok dar tutulmus ek bir kaynakla desteklemeli mi acaba ?
-
@luthor çalışma sorunları diye bir kitap var ben onu alacam tuyoda çok az yetmez.
-
@ShankS Bende ona bakayım o zaman sağol kardeşim.
-
Benim belgelerim şuan Ankara'da ptt yi aradım biz çalışıyoruz ama kurumda kimse olmaz bayramdan sonra dağıtıma çıkar dediler şuan kurumda belgeleri teslim alacak kimse yok mudur
-
Ben de şimdi Çankaya posta dağıtım merkezini aradım resmi dairelere dağıtım yok dedi cuma günü sgk yı aradım elemanımız olacak kargoları kabul edecek dedi. Bizim kargolar 5 eylüle kaldı son güne. İnşallah dağıtırlar o gün
-
çankaya pttyi aradım. sgk başkanlığına dağıtıma çıkacaklarını söylediler.
-
Ben gecen cuna evrak gonderdim ve sgk insan kaynaklarini aradigimda bana evrak teslim alacak nobetci olacagini soylemisti simdi kargo sirketinin ankara subesini aradim sabah dagitima gitmisler ancak guvenlikten baskasi olmadigi icin iceri bile giremedik diyor kargolarin hepsi beklemdeymis o yuzden yani bayram sonrasina kalacak gibi ama sgldan birine ulasabilirseniz bize cep numarasini verin biz konusalim tamam derse kargoyuda gotururuz dediler
-
Ben 1 saat önce Çankaya pdm yi aradım tekrar oranın müdürünü bağlattım konuştum zorladım biraz hatta bekleyin dedi sgk yı aradı sgk daki kişi de gönderin kabul ediyoruz dedi ondan sonra tmm göndericez belgeleri dedi adam bana yoksa bizim iş 5 eylüle kalacaktı
-
Şimdi kargo takipten kontrol ettim dağıtıcıya verilmiş
-
@uçanizmirli Benimki de verilmiş inşallah bugün ulaşırda son güne kalıp stres olmayız
-
@GAG aklıma gelseydi araya bayram tatili gireceği hiç bu kadar beklemezdim. Şehir dışındaydım bi de anca cuma eve gelebildim evrakları kargoya verebildim
-
Arkadaşlar içiniz rahat olsun. Kurumlarda 1-2 kişi her servisten bulunuyor. Hatta denetmen yardımcısı olarak ben bulunuyorum şu an serviste.
-
Arladaslar 0312 207 78 39 sgk gelen evrakin numarasi, ben kargo subesini aradim bu numarayi verdim onlara dedim ki aciklar bakin personel bekliyor orda diye evrakimi teslim ettiler sizde bu yolu deneyiniz
-
ptt de iletildi yazıyo bende de ptt de gönderdi.
-
Her işiniz son gün
-
benım evraklar daha bugun cankaya dagıtıma ulaşmış acaba bayramda dağıtıma çıkarmılar