9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@fatman06 SGDY ne demek ?
-
@kazm Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı
-
@paretowilfredo teşekkür ederim ilk defa bu şekilde bir kısaltma gördüm boşluğuma geldi tahmin edemedim:)
-
dostlar hep birlikte mülakat sonuçlarının biran önce açıklanmasını bekliyoruz . Unutulmamalıdır ki 1200 kişi bu mülakattan elenecek ve o 1200 kişi içinde kesinlikle olmayız diyecek durumda değiliz . Kurum mülakatına giren birçok arkadaşımızda iş müfettiş yardımcılığı sınavına da katılım sağlayacak. Yakın zamanda herhangi bir sınav veya mülakata girmeyecek arkadaşlarımızda bu başlık altında sonuçları bekliyor olabilir ama şu süreçte boşa geçirilmemesi gereken en önemli şey zaman .Umudunuzu kaybetmeden yakın zamanda sınava girecekmiş gibi çalışmalara devam etmek gerekir.
-
Arkadaşlar konu dışı ama guy mülakat puanını öğrenenler bimere yazdıktan kaç gün sonra cevap aldınız ?
-
@krtalprn 10 gün civarı
-
@fatman06 biz ona fi tarihi diyoruz kaldı ki şuan ohal dönemindeyiz çifte güvenlik soruşturmaları söz konusu siz aralığın 15.gününün şafağından sonra kurumun duyurularına odaklanın:)
-
@black teşekkürler.
-
@sgkdenetmeniniz aralık olsun kaçı olursa olsun
-
GUY ve SGK Denetmen Yrd. mülakatları aynı tarihlerde gerçekleşti ama gel gör ki GİB mülaktları 10 güne açıklamayla kalmadı evrak teslimlerini almaya bile başladı. Bu gidişle biz mülakat sonuçlarımızı öğrendiğimizde GUY arkadaşlar işe başlamış olacak. Benim anlamadığım güvenlik soruşturması prosedürü bir bize mi işliyor sonuç olarak müfettişlik kadrosu falan da değil bu kadar uzatmanın alemi nedir a dostlar biri bana açıklasın.
-
Arkadaşlar inşallah kazanırız iyi düşünelim iyi olsun il konusunda tercih mı yapılacak yoksa kura mı bilen biriniz aydınlatırsa sevinirim
-
@krtalprn tercih yapılıyor. Kendi siralamana göre yazıyosun. En son tercih nere olursa olsun
-
@buhara teşekkür ederim inşallah tercih yapma konumunda oluruz
-
Bu bekleme süresini de bence değerlendirmeye katmalılar.Bu sürede bile sakin kalabilen insanı denetimde kimse tahrik edemez:):)
-
@sgkdenetmeniniz .........kaldıkı emsal denrtmenlik sonuclarıda ülkede karmasa yokken bile 40-45 gün de açıklanmış..........
böyle yazmışşın kardeş ona istinaden yazdım bende biliyorum erken açıklanmayacağını
lakin fi tarihi dediginde 5 6 sene once hadi 7 sene -
@fatman06 7 sene önce fetö terör örgütü oluşumu varmıydı canım kardeşim fi dediğim 15 temmuz sonrası olanlar bende isterim hemen açıklanmasını Bende bekliyorum olumlu bir mülakat sonucu ama %25 şansımın olduğu bir mülakat sonucuna brl bağlamaktansa allaha şükür iş teftişe ve sgk teftişe yetecek puanım var bel bağlamıyorum sende bağlama o amaçla dedim fi tarihi diye yoksa kimseyi hayal kırıklığına sokacak kimsenin mülakat sonucu heyecanını kıracak bir cümle olarak yazmadım söylediklerimi.
-
@eşref-i-mahlukat aynı fikirdeyim aynı gün mülakatı bitmesine rağmen guyun daha önce açıklanması koymadıda evrak tesliminin başlaması koydu moral bozmadan sabırla beklemek lazım hali hazırda puanlar varken ders çalışmayı bırakmayıp olası kurum sınavlarına hazırlanmak lazım.
-
Dostlar selamin aleykum. Bugun sorusturma yaptik biraz. Yetkili bir üstadimizdan bilgi aldik. Surec su anda bakanlika. Orada sorusturma ve burokrasisi suruyor isin. Gonderileli bir muddet olmus. O nedenle cok kalmadigi kanaatinde.
Ek olarak mulakatin degerlendirilmesi hususunda ozellikle kpss puanlarinin esas alindigini, yuksek puanlilarin secilmeye calisildigini vurguladi.
Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.
-
@paretowilfredo bunlar guzel haberler hocam teşekür ederiz bilgilendirmeniz için...
-
@paretowilfredo inşallah bir kişinin güvenlik soruşturmasında olumsuz bir şey yoksa, konuşmayı biliyorsa, hal ve hareketlerinde anormal bir durum yoksa, KPSS puanları neticesinde mülakat puani verilmeli. Çünkü kpss'de herkese ayni sorular soruldu ve herkes eşit şekilde yarıştı