9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Açıkçası yüksek puanların öncelik verildiğini pek zannetmiyorum bu torpil olduğu sürece pek bir şey değişmez.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz hocam tahmini öngörünüz var mı şu zamana açıklanır diye üstad bir ışık gösterdi mı
-
@paretowilfredo Allah'ına kurban senin
-
@paretowilfredo üstadım çok sağolun peki sizin tahmininize göre artık ne zaman bakanlıktan da çıkıp kuruma gelip açıklanır süre tahmininiz var mı ?
-
@paretowilfredo inşallah üstad Allah razı olsun
-
@paretowilfredo hocam en geç 1 aya açıklanır diyebilir miyiz o halde ?
-
Vallahi torpil azalsinda puanami bakıyorlar neye bakiyolarsa baksınlar.
-
@paretowilfredo buram buram ümit dağıtıyorsun sagolasın
-
@magduriibfli Süre vermekten cekiniyorum dostum gecikebilir de ama en azindan surecin ahvalinden simdilik haberdariz
-
@krtalprn Bu sekilde sorduk dostum biz de ancak beklemedeyiz diyorlar. Gelirse aciklanacak
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam Allah razı olsun
-
Düzenlenen etkinliklerde, bakanımızı durumdan haberdar edelim, kendisi sürecin hızlanması adına bizlere yardımcı olabilir
-
@demmahum naci agbal mi ?
-
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@demmahum naci agbal mi ?
Pardon yanlış basliga yazmisim. Julide Hanim edebilir yardim evet
-
Yanlız yüksek puanlıları alıcaz diyince forumda bir ölüm sessizliği oluştu Allah Allah
-
@baumol yanlız liyakat, yüksek puanlılar, eşit şartlarda olana eşit muamele gibi şeyleri duydukça bana bir gülme geliyor
yüksek puan mevzusuna gelince bu mülakata giren herkesin puanı yüksek -
@baumol Şahsi fikrim önceki alımlarda puanları yüksek olanları direk eliyorlar tarzı söylemler ve rahatsızlık vardı buna istinaden puanlama belki daha dikkatli yapılır puanı yüksek olanı elerken daha dikkat edebilirler.Ama benim gibi puanı düşük olanları da direk uçurmazlar umarım.Korku iliklerime işledi
-
@gundalko valla benimde :(((((
-
@baumol Benim içime fena oturdu yalan yok
-
@baumol evet korku ile bekliyoruz azizim