9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Guy olumsuz oldu bu da olumsuz olursa 2015 ten beri verdiğim emekler = geçen hafta MR çektirdim ders çalışmaktan boyun fıtığı olmuşum 2 noktadan bu olucak sağlığım gitti artık olsun dertlendim valla
-
Ben giremem böyle olursa ama yinede kızamadım yani.En azından daha hakkaniyetli bir uygulama.
-
@paretowilfredo valla 92 puana yüksek puan muamelesi yapılmayacak o zaman Üstad Ben de sessiz kalan tayfaya mı geçiş yapsam
-
@baumol ornek olarak dedi ornek verdiyse bu 95 olmayabilir 95 uzeri cok az kisi var zaten 92 uzeri de denmis olabilir o da surprizi olsun
-
@Baumol afaki bir ornek dostum ve zannedersem kendi komisyonunda verdikleri bir karardan ornek verdigini dusunuyorum. Bir hassasiyet ornegi olarak dusunun bunu. Yani bu puandaki birini elemedik anlami cikiyor bu cumleden.
-
Hocam en doğrusunu yapmışlar o zaman. Bu puanları alabilmek çok büyük bir mesele. İnsanlar çok üzülüyorlar maalesef. Bu arada anladığım kadarıyla listeler az çok belli gibi üstadım.
-
@paretowilfredo Hocam en doğrusunu yapmışlar o zaman. Bu puanları alabilmek çok büyük bir mesele. İnsanlar çok üzülüyorlar maalesef. Bu arada anladığım kadarıyla listeler az çok belli gibi üstadım.
-
@baumol listeler komisyonda degil dostum yani degerlendirme kismi tamam. Ancak tabi sorusturmaya gore vs. Degismeler olabilir ama dedigin gibi buyuk oranda belirli denebilir tabi ki.
-
@paretowilfredo Üstadım hazır seni bulmuşken içinden geçen tarihi çok merak ediyorum. Gerçekten herhangi bir beklenti oluşturmak adına değil. Bu işleri fazlasıyla iyi bilen birisisin. Tahmini ne zaman açıklanır ?
-
@paretowilfredo yani acikcasi kendim 90 kusur ile girmis olsam da 95 alan birinin elenmeyecek olmasi beni cok mutlu eder umarim hakeden arkadaslarimiz kazanir
-
@baumol dostum normal sartlarda su surec 1 - 1.5 ay alacak bir surec ancak burokrasi sorusturmalardaki gecikmeler derken sarktigina da sahit olduk malumunuz. En iyisi beklemek bence
-
2 senedir bi rahat uyku uyuyamadim ya 2 ayda beklerim ben yeter ki hayirlisiyla olsun biseyler:)
-
paretowilfredo un verdiği afaki örnekten yola çıkarsak 95+ sadece 18 kişi var mülakata giren sonuç olarak listeleri görmeden elendim demeyin .
-
@maricinal, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
paretowilfredo un verdiği afaki örnekten yola çıkarsak 95+ sadece 18 kişi var mülakata giren sonuç olarak listeleri görmeden elendim demeyin .
Yalniz ornegi veren ben degilim dostum aynen aktardim size
-
@paretowilfredo senin aktarmaların olmasa zaten başlıkta aksiyon olmayacak:D takipteyiz
-
@maricinal İnşallah 2018 e kadar açıklanır.
-
yüksek puanlıların seçilmeye çalışıldığı vurguladı demiş ya pareto bir gülme geldi sgk, denetmen yardımcısı alırken o kadar alışmış ki yüksek puanları direk tırpanlamayı biraz zorlanacaklar sanırım ama haklılar çünkü 90 üstü puanı olanlar kurumdan kaçmaya yer arıyor çalışacak adam kalmıyor.
zaten ilk 12-16 ay yetkisizsin kuruma faydan yok tam yetkiyi alıyorsun işe yarayacaksın ben başka kuruma geçiyorum diyosun. kurum da diyor ki önü açık olanları seçmeyelim zararı bize oluyor bu kadar basit. sonra çok yüksek puanlıları eleyince de liyakat yok, emekler boşa gitti, torpil devreye girdi muhabbeti dönüyo. arkadaşım o zaman herkes puanına göre sınava girsin ona göre değerlendirilsin.
misal mülakatı yaptığını düşün (guy sgkdy gibi)kurum sana diyor ki bana iş yapacak 400 personel seç 97 puanlı arkadaşı mı seçersin 87 puanlı arkadaşı mı? -
@umrcn Arkadaşım bu tarz kurumlar ekseriyetle ilana çıkıyorlar zaten. 97 ya da 87 çok farketmiyor artık. Ayrıca geçen seneden bekleyen çok insan oldu. Haliyle puanlar da şişti. Kurumlar da bunun farkında. Eğer Sgk düşük puanlı adamları görmek isteseydi p23 ü hiç koymadan 82-82 ye düşürürdü puanları. Yakın zamanda sgk teftiş birleşecek söylentileri fazlasıyla dillendiriliyor. Demek ki yapılmak istenen bir şeyler var.
-
@baumol benim duyduğum kadarıyla birleşme yokmuş 400 ila 600 arası bi zam yapılacakmış maaşlara yani gösterge 2200 olarak kalacak maaşı 4000 civarı olacakmış .
-
@deüdem Ya mevzu sadece birleşme değil. Dediğiniz gibi de olabilir. Bu iyileştirme az bir olay mı ki ? Puanım yüksek diye değil bu çıkışım. Belki yedeklere dahi giremeyeceğim. Benim mevzum o değil. Yüksek puan gerekiyorsa onu almaya çalışmamız lazım. Öbür türlüsü daha zor oluyor.