9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol Guy da puan yüksek diye elediler 43.47 vermişler burdada guya göre daha düşük burda da düşük diye elerler ise bana kaderin bir oyunu bu derim
-
Baktım kimseden ses çıkmıyor. Normalde buranın şenlik yerine dönmesi lazım. Herkes susunca anladım durumu
-
Benim puan 85 küsür gümledim o zaman kendimi 10. Promosyonu psikolojik olarak hazırlamam lazım :((((
-
@krtalprn Hayır öyle düşünmeyin sakın. Mülakat sonuçta bu ne geleceği belli olmaz.
-
Açıklansa da bitse bu işkence.Başlığı üstte görünce acaba açıklandı mi diye bir adrenalin oluyor
-
@baumol ya öylede bugün okuduğumda içime kötü bir his girdi ama yüksek alan da haklı çok garip ama insan korkuyor yine de
-
@baumol ben sadece bende şaşırtıcı etki yaptı sanıyordum yanlız olmamak ne hoş. Ama insan şansımız azaldı hissine giremeden edemiyor bu da bir gerçek
-
@mk5561 aynen bir tek ben sus pus oldum sanıyordum karnıma ağrılar girmeye başladı guy da olmadı buda olmaz ise yıkım olur
-
Puanim düşük diyenler puaniniz kac yuksekler alinir diyince 90 + mi anlad. herkes
-
Sgk yüksek puanlıları sevmez
Geçmiş promosyondaki alımlara bakıldığında açıkça görülecektir -
@kardelenk guy icin de ole diyolardi
-
@brzezinski Puanı mutlak olarak düşük kimse yok 84 üstü herkes.Kurum her türlü yaklaşık ilk 1000 deki adaylardan 300 kişi almış olacak.İlk başvuran arkadaşın puanı 100 ve 90 üstü çok kişi var Ben 100 alsam Dünya Bankası Uzman Yardımcılığı filan koştururum herhalde
-
Arkadaşlar guy kazanıpta sgk mülakatına da girmiş kişiler var kurum bunları dikkate almış mıdır?Bilgisi olan var mı?
-
@gundalko o yüzden biraz da sasirdim açikcasi guy gibi degil puanlar gayet yeterli 100 alan şekil icin basvurmustur
-
@jsmill sgk sinavina girenlerin cogu elenmis sanirim. Guy da kurum sinavim 95 ti buna ragmen elendim sorusturmadan kalma ihtimalim yok hic bir baglantim yok yuksek puanlilari elediler sonucu cikariyorum burdan referansi olan yuksek puani olan arkadaslarimda elendi. Sgk mulakatim da cok iyi gecti bunda da elenirsem bi daha nasil hazirlanirim bilmiyorum cok yoruldum bi sinav icin aglamam diyodum ama gozlerim dolar sanirim. Is mufettisligi ve kyk mufettisligi sinavina gircem ama hic calisamadim daha oyle saldim kendimi insallah hayirlisiyla olurda ben de kurtulurum.
-
Kurumlar yüksek puanı sevmez mantığı devre dışı artık. Eskiden alımlar peş peşe oluyordu kurumlar da ona nazaran daha düşük puanlı adayları tercih ediyordu. Artık bu bolluk yok bu bir gerçek. Ayrıca 8. Promosyonda 95 alan biri kazandı gayet. Bu demek değil tabiki sadece 90 üstü alanları alacaklar. Sıralama yaparken yüksek puanlılar daha şanslı olacaklardır belki de. O da kesin bir şey değil. Bu mülakata giren herkesin şansı eşit. Ne üzülmeye ne sevinmeye gerek yok.
-
Bu ne ya GUY yüksek puan sevmez, SGK yüksek puan sevmez. Biz ne yapalım Guy'da hakkımızı yediler, inşallah burda yemezler. 92.22 puanla dışarda kalmak istemiyorum artık
-
@manifalitikoos insallah atanirsin.
-
@buhara senin puana göre benim sans çok düşük dostum inşallah atanırsın
-
Dostlar bahsi gecen yuksek puan meselesine bir ornek verildi mesela 95 ve uzeri puanlilar denildi ornek olarak.