9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@buhara size nacizane tavsiyem kendiniz aralık hazırlayın ben öyle yapıyorum yoksa hakikaten geçmiyor ders çalışmak çok zor geliyor biraz kırıldım lakin olur böyle şeyler bende sizi kirdim ise affola üstüne kendi acımdan guydan elenip sgk yı tek ümitle bağlı kalmak da zor zor işte en iyi birbirimizi anlarken en çok birbirimizi hırpaladık garip kpss a li olmak hayırlı akşamlar dilerim rabbim hakkımızda hayırlısını versin dersanedeki hocam hep hayırlısı ise olsun hayırsız ise olmasın dedi hep guy için olmadı demek ki tevekkül edip beklemek düşüyor bize...
-
@krtalprn hocam guy olmamış ama inşallah bu nasip olur. Kasim ortası veya Aralık başı gibi aciklansa sonuçlar süper olur aslında
-
@krtalprn Ediliyor dostum. Hatta daha evvel de söyledim. Soruşturmalar eskisi gibi değil. Alımlarda eskiden hiç olmadığı kadar güvenlik soruşturmasına takılan aday olduğu yönünde söylentiler de bunu destekliyor zaten.
-
@iktisatcikiz inşallah hocam ben kendimi 31 Aralık kadar hazırladım umarım daha erken olur hayırlısı olur hakkımızda
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam bende arkadaşa bunu anlatmak istemiştim 8.promosyonun yedek listesinde olanlar bile sonradan engeller çıkmış gördüğüm kadarıyla kurum çok titiz artık sürecin uzaması bu yüzden olduğunu düşünüyorum ilginiz için teşekkür ederim hocam
-
@paretowilfredo hocam soruşturmada tam olarak neye vakıolar ayrıntılı olarak bilginiz varsa yazabilir misiniz ve milat olarak 17-25 aralık 2013 mü baz alınıyor ?
-
Arkadaslar RÜYAMDA gordum.kazanmistim 81 vermislerdi mulakatta.nasil agladim yuregimde hissettim o sevinci.Allah nasip etse keske.annemi babami arıyodum.facebook a aynrn sunu yazmistim sgk mulakatini kazandim hayirlisi olsun . ya ne guzel ruyaydi.uyanmasaydim keske...Allah nasip etse de kazansak..
-
@mağdurum ah mağdur kardeşim ah bunlar bu dünyaya seni beni mağdur etmeye gelmişler.
-
@mütemmim-cüz hala etkisindeyim.
-
@mağdurum herkes ne güzel rüya görüyor ben guy da olumsuz gördüm olumsuz oldu sgk da parlak şeyler görmedim :((((
-
@paretowilfredo durumlar nedir hocam sgk da, sonuclarla ilgili var mi bir şeyler ?
-
@shady1 Stabil
-
@paretowilfredo Ya her başlıkta sana itinayla soru soruyorum hakkını helal et Üstad yeni yıla girmeden görür müyüz sonuçları
-
@baumol SGK'da ancak umulur bu dostum:) Canın sağolsun
-
@paretowilfredo üstad size dün akşam mesaj göndermiştim de bir şey danışacağım acaba bakabilir misiniz ona bi
-
@gökhan @paretowilfredo bireysel konusmalarimizi özele taşiyalim
-
@krtalprn mülakattan çıktıktan sonra direk her sorana aralık sonu gibi dedim ki 3. Gün girmiştim mülakata bazı arkadaşlar guy 10 güne açıklandı sgk neden böyle diyor sgk tarihinde hangi sınavı 10 günde açıklamış kaldıkı emsal denrtmenlik sonuclarıda ülkede karmasa yokken bile 40-45 gün de açıklanmış aralık ayı öncesi açıklanmasını beklemek çok fazla polyannacı olur siz en iyisini yapıyorsunuz kurum sınavları bir maraton hayırlısıyla bir kuruma girmek inşallah hepimize nasip olur.
-
@sgkdenetmeniniz ben en iyi ihtimal aralık diyorum bazen soranlara ocak sarkabilir nile diyorum onan göre hazırlamak lazım psikolojiyi çünkü bu süreçte psikoloji çok önemli rabbim inşallah emek verenleri ve hakkında hayırlı olanları nasip eder emeklerimiz boşa gitmez inşallah
-
bazen dayanamiyor insan Allah inanci icin sabrediyor her seye,herkese ama hayirsiz bir sey icin mi bu gozyaslarim acaba.hayirlisi neyse o olsun artik.belki de baska yerlerdedir ekmek kapimiz..calismak isteyene gerçekten is var ha emeklerimin karsiligi bu mulakati kazanmak bile olamaz belki de karsiligi olmayan bir sey için mucadele etmek sacmalikti.
-
@sgkdenetmeniniz SGDY ilk promosyonlarında 9 günde bile açıklanan var lakin bende en erken kasım sonu aralık başı diyorum