9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black hocam sonuclar aciklandiktan sonra sorustuma başlayacak peki suanki bekleyis on soruşturma mi burakratik hantallik mi
-
@luthor üzdünüz :(????
-
@krtalprn Neden hocam
-
@luthor aynı durumdan müzdaribim
-
Adem Kaya hocaya sordum cevap verirse yazarım buraya da
-
@famefabre, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar kesinlikle sabır isteyen bir süreç.
8.Dönem ilanı 23 Aralık'ta geldi.
20 Ocak'ta mülakat listesi belli oldu.
24 Şubat mülâkat bitişi.
6 Haziranı 7 Hazirana bağladığı gecede sonuçlar 12 buçukta açıklandı ( her saatte olabilir anlayacağınız
25 Temmuz'da il tercihlerimiz sonuçlandı.
20 Ekim'de iş başı yaptım.
( En erken başlayan benden 1 ay önce başladı. )Fikir vermesi açısından paylaşım yaptım.
İNŞALLAH bizler kadar beklemezsiniz ️
Daha önce bu başlıkta sürece ilişkin paylaşılmış mesaj bu. Buradaki tarihler az çok fikir verir
-
@krtalprn Bekleyelim bakalım Allah’tan ümit kesilmez.
-
@luthor amin ecmain
-
@banshe Mülakat sonrası yapıldığı gibi bir soruşturma yapılmadığından eminim ancak sgk veya bakanlık elindeki imkanlar dahilinde bir sorgulama yapıyor olabilir yoksa 8.promosyon çok daha geç açıklanırdı. Ek olarak bürokratik(bakanlık ve sgk birlikte) hantallık ve yoğunluk da bu sürecin uzamasına sebep
-
8.promosyonun geç açıklanmasi sorusturmadan ziyade sgk ya özgü hantallık oldugu açık .. 9. Proda bunlari yasamayacaz gibi beklemek zor ama hepimiz icin hayirlisi olsun yüksek puanlilar olacagi fikrine de takilmayin sonuçlar açıklaninca göreceksiniz düsük puanli da yüksek puanli da olacak bir tarafin agirligi olacagi bi liste olmayacak eskilerdeki gibi
-
@brzezinski Tam olarak buydu benim demeye çalıştığım. 8.promosyonda ağırlık fazlasıyla düşük puanlardaydı. Bu sefer daha dengeli olur.
-
@Baumol eyvallah hocam
-
SGK şuan aciklansa ve olmasa,sanırım Aralıktaki sınavlara çalışamam.
İnşallah hakkımız da yenmez
Hak da yemeyiz -
@buhara aralıkta hangi sınav var kardesim
-
Süreci takip ediyoruz Alperen Kurt. Henüz bir hareketlilik olmadığı için çok üstüne düşmedik. İlerleyen günlerde kaydadeğer bir bilgi alırsak ilk paylaşım yerimiz bu platform olacak. ADEM hoca böyle dedi arkadaşlar
-
@muratkılıcc iş müfettiş, GSB denetçi, SGM müfettiş, KYK müfettiş, Kamu ihale uzman, Halkbank, EPDK. Sınav çok da...
-
@buhara aynen bende çalışmam :-)Yeni bir ilan yada ciddi bir duyum aldınız sandım
-
@krtalprn geçen sene kayda değer bilgiyi başkan kendisi twitterdan verdi öncesinde pek bilen olmadı hatta daha çok sürer soruşturmalar bitmedi vs. diyenler olmuştu inşallah adem hocanın bilgi alabileceği sağlam kaynakları vardır.
-
@muratkılıcc 3 seçim var. Büyük alımlar olmaz şuan için. Öğretmen bile almadılar. 2018 Şubat-Marttan sonra hızlanacak her şey. Psikolojik olarak diri olan kazanacak
-
@buhara denetmelik olsa da süreç uzun olmasına da razıyım artık atanmak istiyorum yoksa ders hiç cazip gelmiyor