9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
yedeklerin tercihinin son günüydü bugun önümüzdeki cuma veya ondan sonraki cuma acıklanır diye düşünüyorum daha sonra 15 gün içinde göreve başlamaları gerekiyor(öyle bılıyorum emin degılım) bence bugünden itibaren 45 gün içinde açıklanır diyorum tabiki bu bir tahmin duyum vs değildir
-
@nolmuyor yok hocam 15 günde işe başlayabileceklerini sanmam evrak teslim edilecek ve güvenlik soruşturması yapılacak asiller için olan süreç aynı şekilde yedeklere de işleyecek. Ancak 8. promosyon yedeklerden yerleşen kişiler 9. promosyon listesinde varsa çıkarılır diye tahmin ediyorum. Tabi bu da bir varsayım ama mantıklı olan bu şekilde.
-
8.promosyonun yedekleri kaça kadar gelir bir öngörüsü olan varmı arkadaşlar
-
@bcd en fazla gelse 50 olur ama yedeklerden başka yeri kazananlar varsa daha aşağı sarkabilir
-
@black hocam guy açıklandı guy da kalıp gitmek istemeyen yedek olup başka yerleri kazanan artı birde doğuya gitmek istemeyen olacaktır biraz daha aşşağılara gelebilir diye düşünüyorum bende
-
@bcd inşallah daha aşağılara gelir ama iyi yerler gelir mi diyerek tercih yaparlarsa kadroyu yakarlar. Yedek tercih grubu vardı forumda onlar daha fazla bilgiye sahiptir
-
-
@reddington 100 ün üstündekilere zor diyorsunuz yani
-
Arkadaşlar denetmen yardımcısının maaşı ne kadar ? bir yerde 3.300 tl yazıyor başka yerde 3.500 tl
bilgisi olan var mı ? -
@güneşşş 3500
-
Arkadaşlar ne zaman Twitter etkinliği yapmayı düşünüyorsunuz ya da düşünüyor musunuz ?
-
@nolmuyor hocam inşallah uzamaz dediğin kadar
-
mulakat sonucu aciklanana kadar guvenlik sorusturmasi yapiliyosa eger, kazananlar açıklandıktan sonra ne sorusturmasi yapiyolar? Iki kere mi sorusturma yapiliyo sacma degil mi arkadaşlar?
-
@Shady1 aynen kardeşim zaten 3 ay sürüyor mülakat açiklanmasi bu sürede ayrintili guvenlik sorusturması cok rahat yapilir zaten bi de aciklandiktan sonra bi daha güvenlik sorusturması yapiliyor .. Kulfetten baska bise değil listeler aciklarsin asil yedek sonra istersen 6 ay yap guvenlik sorusturmasıni asilde sıkıntı varsa yedek liste ne için .. Gereksiz zorlama bir süreç
-
Arkadaşlar kesinlikle sabır isteyen bir süreç.
8.Dönem ilanı 23 Aralık'ta geldi.
20 Ocak'ta mülakat listesi belli oldu.
24 Şubat mülâkat bitişi.
6 Haziranı 7 Hazirana bağladığı gecede sonuçlar 12 buçukta açıklandı ( her saatte olabilir anlayacağınız
25 Temmuz'da il tercihlerimiz sonuçlandı.
20 Ekim'de iş başı yaptım.
( En erken başlayan benden 1 ay önce başladı. )Fikir vermesi açısından paylaşım yaptım.
İNŞALLAH bizler kadar beklemezsiniz ️
-
@famefabre Sizin işi sarkatan biraz da bir önceki promosyon oldu bence. Onlarınki erken açıklandı ama güvenlik soruşturmaları aşırı uzun sürdü. Göreve de geç başlattılar. İnşallah bizde Aralık sonu gibi belli olur
-
@famefabre hocam sakıncası yoksa mülakatı kazanma ekranınızı atabilirmisiniz kazanınca nr yazıyo nasıl bi ekran çıkıyo merak ediyorum açıklanınca şok olmamak için
-
@sefaerennn
Hocam ekran görüntüsü şöyle özetlenebilir.
Kimlik numaranız, ad soyad, başarı durumunuz ve başarı sıralamanız.
4 çeşit sınav sonucu var. En iyiden en kötüye sırasıyla ;Başarılı Asıl ( herkesin istediği )
Başarılı Yedek
Başarılı
Başarısız
Sadece başarılı ibaresi yeterli değil özetle ️
-
@famefabre hocam başarılı asıl ile basarılının bi farkı varmı
-
@sefaerennn 70 i geçen başarılı oluyor. 70 i geçip yedeklere dahi kalamazsan başarılı bir işsiz oluyorsun kardeşim