9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@famefabre hocam hayırlı uğurlu olsun işbaşınız en başından beri hakedenlerdendiniz başarılar selamlar
-
@yldzkrc
Senin sonuçların açıklandığı günkü hüznünü hiç unutmadım o kocaman yazdığın metni hala hatırlıyorum. Sima olarak birbirimizi tanımasakta yazdıklarından yorumlarından ne denli temiz kalpli, duygusal ve şükür sahibi bir insan olduğunu gördüm. Guyu kazandın biliyorum, vmy listesinde olduğunu da biliyorum ve 9.donemi de bekliyorsun.
RABBİM senin için hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin onu getirsin önüne güzel kardeşim. -
@baumol yani sadece başarılı yazarsa başka bişey yazmazsa kaybetmiş oluyoruz dogrumu ne saçma ya başarılı yazısını görüyoruz ama aslında kaybettik o gün kısa süreli bi şok yaşanır muhtemelen kazanıp kaybettiğimiz anlayana kadar
-
@sefaerennn Onun yapılmasındaki sebep, mülakata katılma koşulu olan 'ikiden daha fazla başarısız olmamak' şartının kapsamından adayları kurtarmak dostum biraz. Şayet 5 mülakattan elensen ama hepsinden başarılı olarak elenirsen, 6.mülakata girmende bir mani olmuyor.
-
@paretowilfredo bu geç açıklanma sırasında ve sonrasında tekrar bir soruşturmadan bahsediliyor doğruluk payı var mıdır yoksa sadece işlerin yavaş ilerlemesinden kaynaklı bir gecikme mi oluyor
-
@famefabre hocam listemi açıklanıyor yoksa TC yazıp bireysel mı giriyoruz
-
Link veriliyor oradan girip bireysel sonucumuzu görebiliyoruz. Liste falan yok yani
-
@famefabre tamamdır sağolasın
-
@yunni61 Soruşturma yapıyor SGK dostum. Ama bu denli gecikmeler 108 günü bulan süreçlerde SGK'nın hantallığının da payı var.
-
@paretowilfredo Gecikme noktasında bence SGK nın payı çok yüksek ..
-
@paretowilfredo Hocam soruşturma hem mülakatların açıklanmasından önce hemde sonra olmak üzere 2 defa mı yapılıyor?
-
@joeblack16 Katılıyorum dostum.
-
@luthor Dostum asli araştırma süreci benim düşüncem mülakat açıklanmadan yapılan SGK'da. Hatta süreklilik arz eden araylık döneminde dâhi süren bir aşama bu. Mülakat sonrasındaki süreç biraz kağıt işi prosedür. Yapılması gereken resmi süreç.
-
@paretowilfredo Şuan soruşturma yapıldığı kesin yani değil mi hocam?Çünkü bu konuda bir belirsizlik vardı.
-
@luthor Bu konuda bir belirsizlik söz konusu değil aslında dostum. Halen O-hal ve KHK iklimindeyiz. Herkes, devlette bulunan, devlete girmeye çalışan kim varsa sürekli olarak soruşturuluyor.
-
@paretowilfredo Mülakat sonrası yapılan daha çok prosedür icabı o zaman.Sağol hocam bu konuyu merak ediyordum iyi denk geldi.
-
@luthor Aynen dostum. Polisin yaptığı şey zaten en basit tabiriyle 'çevre soruşturması'dır. Eğer vakti varsa iş yoğunluğu yoksa gider, konu komşuya sorar, çevreden soruşturur. Eve gelebilir bir ihtimal. Bazıları telefon açar. Yapıldı denir, alınan beyanlar bir rapor haline getirilip yollanır.
-
@paretowilfredo hocam bu başarı durumu şöyle mi 300 asil ve 300 yedek başarılı kalan 600 ise başarısız mı sayılıyo yoksa o 600 içinde de başarılı olanlar olacak mı
-
@gonzaloluca Olabiliyor dostum. Bunun standart bir rakamının olduğunu görmedim, duymadım açıkçası. Ama kalan 600 içinde başarılı da başarısız da yer alıyor. Kriter 70 puan altı/üstü olmak.
-
@paretowilfredo anladım hocam çok teşekkürler