9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo mülakat açıklandıktan ve asli olarak yer aldıktan sonra sevinmek için erken mi olur diye düşünmüşümdür hep güvenlik soruşturması var sonuçta diye. En azından iki tane yapılıyor ise gerçekten de dediğiniz gibi mülakat sonrası yapılan bir nevi formalite diyebiliriz o zaman değil mi?
-
@paretowilfredo hocam süreç şu an bakanlıkta falan denildi ya siz bı araştırdiniz mı acaba
-
@kardinalist Henüz bir haber gelmedi dostum. Gelirse paylaşacağım.
-
@mk5561 Yukarıda bunu açıklayan şeyler söyledim dostum. Aslında hepsini bir bütün olarak değerlendirmek lazım. Topkeyün soruşturma yapılıyor sadece bunun aşamaları söz konusu.
-
@paretowilfredo yazdıklarınızı okudum aslında benim sorum mülakat listesine girdikten sonra herkese atandığını söylemek erken sevinmek mantıklı mıydı yani bunu cevaplarınız üzerinden ilişkilendirerek söyledim
-
@mk5561 Çok nadirdir dostum soruşturmada sorun çıkması durumu. Sonuçlar açıklanmadan soruşturma yapan kurumlar için bu oran çok çok düşüktür.
-
@paretowilfredo işte bu beklediğim cevap oldu çok teşekkür ederim
-
@famefabre amin hocam Allah razı olsun şükür muradımıza erdik sizlerin de mutluluğuyla hüznümüzü dindirdiğimiz günleri hiç unutmam yolunuz açık başarınız bol olsun kardeşim
-
yedeklerin sonuçları açıklanmış sıra bize geliyor
-
Acaba ikisi arasında ne kadar zaman dilimi oluyormuş önceden ??yani yedeklerin açıklanması ve diğer promosyon mülakat sonuçlarının açıklanması arasında
-
@poisson Dün pareto mülakata kadar güvenlik soruşturması yapılacak dedi.Bence süreç yedeklerden bağımsız olarak uzayacak.
-
@luthor mülakata kadar derken?
-
@poisson Açıklanana kadar anlamında.
-
Yedeklerinde açıklanması güzel haber 8. Pro’ya dair beklenecek bir şey kalmadı böylece şimdi sıra bizde kasım olmasa bile Aralık ayı içinde açıklanır inşaAllah artık 102 gün bekletmezler
-
inşallah hayırlı mutlu bir sonuç alırız
-
@luthor teşekkürler
-
@gökhan ben de öyle düşünüyorum. aralıkta gelecek gibi duruyor. hayırlısı..
-
@umrcn aynen hayırlısı olsun hocam
-
Acaba şu trollcü trollünde samimi miydi ki bakanlıkta derken
-
Varmı bir hareket arkadaşlar