9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme olunca hemen yazıyorsun biliyoruz ama biz de sormadan edemiyoruz listeler hakkında bir bilgi alabildin mi?
-
Bir etkinlik başlatmanın tam zamanı gibi geliyor.
-
Kişisel görüşümdür malum gelir idaresi 2 bin kişiyi 10 günde açıkladı bu nedenle yapılacak olan etkinlikler buradan örnek verilerek yapılabilir bu şekilde yazılır @paretowilfredo üstad da bu sefer daha çabuk açıklanacakmış ama kesin konuşamam demişti bir seferinde bu ay olmasa da Aralık ayının ortasına kadar açıklanır inşaAllah
-
2016 kpsszedelerden sonra 2017 kpss'ye girenlerin de avuçlarını yaladığı bir yılın daha sonuna geldik beyler, bayanlar. bari girenlerin ağzına bal çalmak mukabilinde 2000 alım bile alım olmadı. bu tepkisizlik/eylemsizlikle sgk'yı 2018 sonlarında bile açıklasalar şükredelim. Allah'a havale etmekten başka bir şey yapamıyoruz zaten. hamdolsun.
-
@mk5561 bende destekliyorum ama 5 10 kişi yazacaksa hiç gerek yok kendimiz yazıp kendimiz okuruz en az 100 150 kişi yazmalı ki dikkat çeksin bir cevap gelsin. Birde memurlar. net e ortak bir metin yollayıp haber yapmalarını sağlayabiliriz oradaki haberler üzerine kurumlar açıklama yapıyor.
-
Aralıktan önce açıklanacağını sanmıyorum kendi psikolojimide ona göre hazırladım aralık ayında gol olur
-
@black kesinlikle katılıyorum ama ben bunu söyledikçe herkeste bir kabulleniş görüyorum. Yani herkes uzun sürecek açıklanması diye elini kıpırdatmak istemiyor. Akmasa da damlar dikkat çekeriz neden kabulleniciyiz anlamıyorum. Biz azınlık kalacağız gibi geliyor ama öyle de olsa yazalım yine de diyorum ben. Hani başkana belli olmuyor cevap veriyor ya bazen o nedenle. Tabi toplu olsak tadından yenmez ama...
-
@mk5561 Genel olarak geç açıklandığının farkındayız ama bir baskı kurup 1 hafta hatta 1 gün daha öne alınmasını sağlasak ne ala boş boş beklemekten iyidir. Zaten tutup da sgk nın önünde eylem yapmayacağız twitterden iki kelam edeceğiz. Başkan veya ilgili kişilerin dikkatini çekip bir açıklama alsak yeterli olur. Ne bileyim gelecek ay açıklıyoruz olabilir mesela
Mutabık kalırsak yakın bir zamanda etkinlik yaparız. Özellikle katılımcı sayısını öğrenmek ve organize hareket edebilmek için twitter da takipleşiriz. -
Arkadaslar size katiliyorum ben destek veririm . Bos durmaktan iyidir. Gib 2000 kisiye sorusturma yapip 10 gunde acikliyosa sgk da yapabilir hadi 10 gun olmasin 1 ay olsun . Sesimizi cikarmaliyiz
-
-
@shady1 hocam gib'in yazılı sınav açıklamasıyla; mülakat tarihi arasında 3 ay var neredeyse, yani bu soruşturma dediğiniz olay 10 gün de değil de öncesinde ki süreçte gerçekleşiyor büyük ihtimalle
-
+1 arkadaşlar
-
Bir +1 de benden
-
@demmahum haklısınız bir de su acidan bakalim o zaman: gib 4bin kisiye sorusturma yaptı 2000i aldi. 4bin kisiye 3 ayda yapiliyosa, 1200 kişiye 0.9 ayda yapilir soruşturma
-
Bence karşılaştıracaksak öğretmenlerin mülakatı ile karşılaştıralım binlerce kişinin mülakatı 15 günde açıklanıyor. Soruşturma sonraki aşama zaten birisinin ataması yapılmaz ise yedek adaylar bunun için var eğer öncesinde yapılıyorsa bu doğru değil kazanamayanlar boşuna 2-3 ay bekletiliyor sonrasında büyük hüsran yaşanıyor.
-
En azından başkandan açıklanmasıyla ilgili cevap alabiliriz diye düşünüyorum.
-
@yunni61 işte tam da bu açıklamayı istediğimiz için etkinlik yapmalıyız diyorum ya. Erken açıklanacak söylentilerine kimse kapılmadan herkes yolunu çizer cevap gelirse en azından. Biz kısa sürsün istediğimiz için belki dikkate de alınırız toplu olursak.
-
+1 etkinlik için
-
+1 bende varım
-
Etkinlik için +1