9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safiTÜRK69 hocam ne kadar sürer tahmini bunla ilgili bise dendi mi
-
@brzezinski tahminim en erken aralıgın ortası. Onun için benim gibi mülakata girdiğinizi unutun yoksa günler geçmez..
-
@safitürk69 Başkan onun yüzünden iş müfettişliğine sardım. Hayatımda ilk defa duyduğum onlarca kanun ismiyle boğuşuyorum. Unutmaya çalışmak çok maliyetli
-
@baumol iş teftiş şu dönemde bulunmaz nimet
-
Beyler ne etkinliği, ne itirazı delirdiniz mi? Siz de öğretmenler gibi siyasilere kafa tutmak mı istiyor, 1-2 hafta içinde sonuçlarınızın açıklanmasını mı istiyorsunuz? siyasilerin güç yetiremeyince mülakat etkisinin +5,-5 olmasını mı istiyorsunuz? Aman başkanı incitici bir üslup kullanmayın, ayıp etmeyin. isterlerse 3 ay, canı isterlerse 1-2 sene içinde de açıklarlar. biz daha iyisini mi bileceğiz?
-
@paretowilfredo hocam bu güvenlik soruşturması olayı önce başarılı asil ve yedeklerin belirlenip sonra onlar üzerinden yapılan bir soruşturma mı?( sonuçta başarılı sayılmayan adamları boşuna araştırmazlar herhalde diye düşündüm.)
-
@mk5561 hocam 8.promosyonların ataması güvenlik soruşturması nedeniyle geç yapıldı diye biliyorum , yani şuanda soruşturma yapılıyorsa neden tekrar yapacaklar yok atamadan önce soruşturma yapılıyorsa sadece şuanda ne yapıyorlar anlamış değilim
-
@patakute Üslup konusunda kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim haklı olmak kadar haklı kalabilmekte çok önemlidir ancak hakkımızı aramak ne zamandan beri birilerine kafa tutmak oldu onu anlayamadım. Bir kamu kurumunda kimse canının istediği şekilde hareket edemez, ne demek isterse 1 yıla açıklasın öyle şey mi olur. Mülakat sonucunun bu kadar uzaması hakkaniyete uygun düşmez bunu söylemek illa birilerinden iyi biliyoruz anlamına mı geliyor şu kafa yapısından kurtulun lütfen saygılar.
-
@eşref-i-mahlukat hocam arkadaş ironi yapmış
-
Arkadaşlar sizce başarılı asil veya yedek olanlarınmı güvenlik soruşturmaları yapiliyor ? Yoksa hepsimi
-
@hadinbahım öyle bi liste varsa açıklasalar keşke, bence 1200 kişiyide soruşturuyorlar listeleri sonra açıklayacaklar
-
@deüdem hocam öyle olsa mantıksız olmaz mı? Almayacağı adamı neden soruşturup süreci daha da içinden çıkılamayacak bir hale getirsin. Bende hepsi diye dünüşüyordum ama sonra aklıma bu geldi. Bir kişiyi bile soruşturmak zahmetli olmalı. O zaman herkesi soruşturup sonra listeyi belirliyorlar. E o zaman da soruşturmadan sonra bakanlık asaması değil önce kurum sonra bakanlık onayı asaması oluyor. Karısık geldi o nedenle @pareto_wilfredo hocamdan süreç hakkında bilgi istedim
-
@mk5561 hocam senin dediğin gibiyse eğer 8.promosyon bu kadar geç açıklanmamalıydı. Şubatın 2. Haftasına kadar kesiyorum ben umudumu artık çünkü son 3 alım giderek artarak açıklanmış şöyleki 6. Pro 60 küsur 7. Pro 70 küsur 8. Pro 100 küsur günde bu gidişle bizim daha 80 90 günümüz var.
-
@mk5561 o zaman muhtarlara soralim surekli zaten ordan sorusturuyolar muhtara gitmemislerse hic kazanmamismi oluyoruz?
-
Arkadaşlar birşey bildiğim yada iddia ettiğimden demiyorum ki süreci bilmiyorum sadece öğrenmek istiyorum. Mantıklı olan o gözüküyor. Sgk müfettiş grubunda sanırım eve geldi falan demiş birisi. Kimisini aramış adres bilgilerini sormuş kimilerine evin kendi üstüne olup olmadığını bile sormuş ailesini arayıp. Yani illa muhtarla yapılmıyor deniliyor. bende herkes soruşturuluyor diye biliyorum dedim ya ama süreci bununla bağdaştıramayız ki soruşturmalar uzun süreli oluyor da olabilir. Bir de ohal bu sürecin uzamasında cok etken. Kaldı ki haftaya acıklanacak ne kadar uç ise şubat ayı da uç bir fikir bence. Gelen söylentiler içeriden bu sefer erken açıklanacağına dair takip ediyorsanız görüyorsunuzdur. İnşaAllah Biz etkinlik yapalım bunun aslını astarını öğreniriz diye umuyorum Başkandan cevap gelme yada dikkate alınma umuduyla...
-
@mk5561 hocam onlar müfettişler için yapılan. Ev ziyaretinden önce yapılıyor sonrasında da mülakat yapılıyor. Denetmenler için bu şekilde bir şey yapıldığını sanmam bana kalırsa g.soruşturması değil de arşiv araştırması yapılıyor olabilir en mantıklısı o gözüküyor. G.soruşturması yapılıyor olsa 8.promosyonda soruşturması olumsuz olan hiç kimse olmazdı(1-2 kişinin olumsuz olmuş ilgili başlıkta yazmışlar) ve mülakatın açıklanması 3 aydan daha fazla sürerdi çünkü sadece g.soruşturmasının yapılması bazı arkadaşların 4 ayı buldu. Hadi 3 ay sürmüş olsun onun öncesinde mülakatların değerlendirmesine vakit kalmıyor.
-
Etkinlik işini de bir kararlaştıralım isterseniz. Önümüzdeki pazar günü veya uygun görülecek başka bir gün ve saatte de yapabiliriz bunun için fikri olan arkadaşlar paylaşmaktan çekinmeyin. Aynı şekilde hazırladığı bir metin olan arkadaşlarda buradan paylaşabilir. Hitabeti ve üslubu düzgün 140 karaktere sığan bir metin olması yeterli 140 karakter üstü olursa resim olarak paylaşır bizde ricacı olarak 1-2 kelam ederiz.
Bildiğim kadarıyla guy yedekler ve 10.pro bekleyen arkadaşlar da bize destek vermek istemişlerdi takip eden arkadaşlar kesin gün kararlaştırınca kendi grubunuzda duyurursunuz.
Bildiğim kadarıyla twitter da takipçi ve takip edilen sayısı yeterli olmayan kişilerin attığı tweetler etkinlikte pek işe yaramıyor. Twitterda #sgdy9promosyon başlığına tweet atarak bir birimizi takip edelim buradan bir birimizden haberdar olma imkanı da olur. Ayrıca twitter hakkında bilgisi olan arkadaşların başkaca önerisi varsa söylesin ben nariden kullandığım için pek bilgim yok.
-
+1 bende
-
+2 de benden hocam. Twit etkinliğine başlayalım artık yavaştan
-
evet twit etkinliği yapabiliriz