9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman net maaş 3537 lira Ocak'ta 3700 civarı olacak..
-
@hayalimsgk 3650
-
Hocam stabil mi hala ? @paretowilfredo
-
@staticman maaş bordromu mu göndereyim kardeş inandırmak için anlamadım kı Eylül'de başladım 8. Promosyon olarak maaşım 3537 lira.
-
Müfettiş adayları ne güzel Twitter’dan bilgi alabilecekleri bi muhattap bulabilirken biz SGK sitesine girip çıkmakla ömür tüketiyoruz 2 ay geçti bile az daha dişlerini sıksalar Rekora koşacaklar herhalde bu sene
-
Arkadaşlar geçen alım zamanında doğru dürüst alım yokken dahi yedeklerde sıra malum 56’ya kadar geldi bu alımda da yine en az o civarlara kadar düşer yedeklerde bakalım inşaAllah asilden kazanırız direk :))
-
@hayalimsgk hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Siz de yeni başlayan biri olarak biraz bilgi verebilirmisiniz meslek hakkında kolaylıklar zorluklar olarak. Bir gününüzü bizlere anlatırmısınız?
-
haber alan var mı ne durumdadır bu sonuçlar acaba?
-
@serhats Eylülde başlayan biri olarak meslekle ilgili şunları anlatabilirm; öncelikle 1 ay oryantasyon sürecinde bir denetmenlerle bağlanmayip sadece gözlem yaptık.bu süreçte üstadlar la denetime çıkmadık.1ayin sonunda bir üstadın refakatinde denetimlere çıkmaya başladık.denetimlere çıktıktan sonra kurumda üstadimizin yardımıyla rapor yazıyoruz.yani ne denetmeni denetim sonrasinda sonuç ve kanaatini yazıyoruz.suanda ozletleyerek bu şekilde. Meslek çok güzel.her gün severek ve mutlu bir şekilde işe gidiyorum.Allah hak eden herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.sormak istedikleriniz olursa bildigim kadariyla yardımcı olmak isterim
-
@hope Hocam peki ilk işe başlarken bir eğitim süreci oluyor mu?Oluyorsa eğitim çalıştınız ilde mi oluyor Ankarada mı?
-
Sende başka kimseden fayda yok haydi aslanım gel artık ama olumlu gel lütfen
-
@luthor eğitim hemen olmuyor işe başladıktan 6ay sonra diye konuşuluyor ve Antalya ya da Ankara'da oluyormuş
-
Her paylaşımda açıklandı sanıyorum muhtemelen bunu okuyan arkadaş da oyle sanacak
-
@gundalko ben başkanın twitter bildirimlerini açtım o twit atınca daha heyecan verici oluyor
-
@hayalimsgk Bendetam olarak bunu öğrenmeye çalışıyodum ki konuşmamız amacına ulaştı. Teşekkürler.
-
Hocam sizde ki bu sessizlik fırtına öncesi sessizlik mi acaba @paretowilfredo
-
@hope Hocam çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız. İnşallah bizlere de nasip olur..
-
@pareto_wilfredo
Bir etkinlik mi yapsak artık.
Ana fikri, adayların denetime çıkmak üzere heyecanlı bekleyişi ve sonuç açıklama sürecindeki belirsizliğin bir nebze olsun öngörülebilir hale gelmesi olan metinlerle sayın bakan ve sayın başkana twitter üzerinden yazalım. -
bence de etkinlik vakti geldi Başkan M.Selim Bağlı daha önceden süreç ile ilgili bilgi vermişti bu sefer hiç ses seda yok ben 3 ayı devirdim nerdeyse en azından ay sonuna kadar açıklansın da önümüze bakalım.
-
Süreler yeterince uzun, adaylar konsantre olamıyor. Mülakatların açıklanmasını takiben, soruşturma ve evrak teslimleri, tebligat süreleri de dahil edildiğinde süreç daha da uzuyor malumunuz. Süreç uzayacaksa bile en azından bir bilgi verilmesi gerekir kanaatindeyim.