9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gundalko hocam siz yanlışlıkla istatistik sonuçlarına bakmışsınız
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
-
@eşref-i-mahlukat böyle esrarengiz cümlelerle kalbe giden kanın hızlı pompalanmasına neden oluyorsun geçici bi süreliğine etme eyleme:))
-
@paretowilfredo Üstad seni de sıkboğaz ediyoz ama bi action var mı acaba merak ediyorum
-
@aday-memur Estağfurullah dostum. Sorusturma asamasinda oldugunu soylemistim. Halen suruyor kanaatimce kuruma donerse bir sekilde duyariz saniyorum. Yil sonunu bulmayacagini umuyorum.
-
O zaman kesin olmamakla birlikte Şafak 22 diyoruz bizde saolasın üstad
-
Daha önceki alımlar kaç günde a aciklanmisti hatirlayan var mi ??
-
@staticman, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Hatırlatmakta fayda var..
- Promosyon 64 Gün
- Promosyon 72 Gün
- Promosyon 102 Gün
- Promosyon ????
-
Üstad Mustafa Apaydın Başkan'ın mülakat sonuçlarına sessiz kalmasının nedeni olarak Denetmen yardımcılığıyla müfettiş yardımcılığı sonuçlarının birlikte açıklanma ihtimalinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu mümkün müdür sence ? @paretowilfredo
-
@baumol Sanmıyorum dostum. Devam eden bir surec oldugundan kuvvetle muhtemel de kendilerine henuz nihai sorusturma raporu ulasmadigindan sessiz kaliyor. Surec kurumun nezdinde bir asamada olsaydi ornegin degerlendiriyoruz, imzalanacak hazir vb. Gibi bir aciklama yapmaktan imtina etmezdi.
-
müfettişlik mülakatları denetmenlik mülakatından daha sonra tamamlanmış nasıl oluyor da daha önce açıklanıyor ki? denetmenlik 6 ekim de müfettişlikte sanırım 20 ekimde tamamlanmıştı acaba süreçte mi bir farklılıkları var?
-
@black sayı olarak daha az oldukları için belki öyle bir beklenti içine girmiş olabilirler hocam. Yoksa adil olan önce biz ya da ikisi birlikte açıklanması.
-
@paretowilfredo 9.promosyon sanki ∞ olcakmis gibi
-
Bu sayfada birisi 11 Aralikta aciklancak demisti troll dur belki ama yine de o gun beklicem ben
-
mufettisligin erken aciklanmasi sadece denetmenlige girenler icin bi avantaj saglarmi peki yani adam hem mufettislige hem denetmenlige girmis olabilir kurum bunlari baz alirmiki?
-
@baumol sadece kurumda bitse sayı ile iş yükü doğru orantılı artması doğru ancak işin içinde gvs varsa 1 kişi de olsa 100 kişide olsa 2 ay gibi bir süre alıyor ve çok farketmemesi lazım. Bir önceki müfettişlik alımında açıklanması 5 ay sürdü diye hatırlıyorum hatta 8.pro da onlar bizden çok beklemişti belki ben karıştırıyorumdur.
-
Neyse bu ay içinde açıklanacağına yönelik kuvvetli bir beklenti var ister önce müfettişlik açıklansın ister denetmenlik ama bu ay içinde bitirilsin şu iş
@hattorihanzo evet hocam kurum kendi içerisindeki hatta çsgb bünyesinde dahi dikkat ediyor buna müfettişliği asil kazanan denetmenlik listesinde yer almayacaktır daha önce bu konuya dikkat edildiği söylenmişti bunun örneklerini de gördük ancak müfettişlik yedeğe kalanlar denetmenlik de asil listede yer alabilir.
-
64. güne girmiş bulunuyoruz..
-
zaman geçmiyor resmen su 50 kişilik ılanla ılgılı bilgi verebılecek olaan vr mı ?
-