9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
oynatmaya az kaldı... ne zormuş beklemek... Allah beklediğimize değdirsin inşallah
-
@gundalko Hissiyatlarınızda yanılmayacak gibi görünüyorsunuz. Bu hafta açıklanma ihtimali yüksek.
-
@baumol inşallah böyle birşey olur çok lazım hepimize sona yaklaştıkça sabırsızlık artıyor.
-
@baumol duyumunuz mu var? Bişey biliyor gibi konuştunuz sanki
-
@baumol İnşallah hocam.Bu hafta bitse şu iş de 400 kişi daha iş sahibi olabilse.Kazanamasak da en kötü guy ilgöç mhuy gibi yerler için şansımız yükselir.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam verdiğiniz bilgiler için
-
@nonbisinidem duygularıma tercüman oldunuz resmen sanki bir şeyler biliyor gibi
-
@krtalprn @nonbisinidem Ben de sizler gibi sonuç bekliyorum ve bundan dolayı konsantrasyonum aşırı dağıldı. Birkaç araştırma yapma şansı buldum. Tabiki kesinlik yok. Olmazsa lütfen yanlış ithamlarla gelmeyin. Priss ya da diğer üstadlar gibi sessiz kalmam. Ondan dolayı dua edelim inşallah duyduğumuz gibi olur.
-
@baumol estağfurullah itham ne demek biz burda en ufak bir umut kırıntısına razıyken ancak teşekkür edebiliriz.. umalım da bu hafta sonuçlansın öyleyse
-
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gundalko Hissiyatlarınızda yanılmayacak gibi görünüyorsunuz. Bu hafta açıklanma ihtimali yüksek.
Yalın'dan "bi bildiğin var da susuyor gibisin..." sözlerini size armağan ediyorum hocam
-
@daniel1907 Sussan olmuyor susmazsan olmaz derler ya öyleydi kardeşim
-
Bu haftadan hiç umudum yoktu ama şimdi işler değişti
-
@yunni61 Neden bilmiyorum benim en umutlu olduğum hafta geçen hafta ve bu haftaydı.Sgk bir sürpriz yapıp 2018'e bırakıp umutları yıkmaz umarım Zaten geçen seneki durum çok ekstra bir durumdu.Geçen seneyi düşünmez diğer yıllara alımlara bakarsak bu zamanlarda açıklanması gayet normal.
-
@gundalko haklısınız aslında 72.güne girdik cumaya kadar 76 olacak. hadi bakalım inşallah doğru çıkar bekleyelim
-
Neden bilmiyorum ama benim olumsuz olacak gibi hissediyorum.O yüzden buraya çok umut bağlamamaya çalışıyorum.Yinede ne zaman başlığı başlarda görsem elim ayağım birbirine dolaşıyor.Umarım olumsuz olursa bile devam edecek gücümüz olur.
-
@baumol ne demek hocam en ufaktan bilgi kırıntısı nile olsa Allah razı olsun prise çok büyük ayıp ettiler hatırlarım o günleri inşallah duyumunuz doğru çıkar belirsizlikten kurtuluruz hep beraber
-
arkadaşlar istihdam seferberliğinden dolayı işi olmayanlara öncelik verileceği konusunda bir söylenti duydum sizce bunun doğru olabilme ihtimali nedir? son gelir uzman yardımcılığı sınav sonuçlarını dikkate alırlar mı?çünkü listelere bakılarak bunun ayrıştırılması baya zahmetli gibi görünüyor.İyi geceler diliyorum herkese
-
@furkitofaso İnşallah dikkate alınır.
-
@luthor inşallah benim de temennim bu doğrultuda işi olup da başvuru yapan ve mülakata giren arkadaşlara da saygı duyuyorum fakat burda önemli olan kurumun nasıl bir tavır takınacağı.Şayet bu durumu dikkate alırlarsa ben en son gelir uzmanlığını kazanıp aynı zamanda da sgknın sonucunu bekleyen çok fazla kişi olduğunu düşünüyorum.
-
@furkitofaso onların da gözü doysun ne diyelim. Guydan merkez kadroya geçmek istese anlarım da guy kazanıp denetmenliği de istemek açgözlülük.