9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii Bir de üstada soralım o ne diyor twet atma işine fikrini alalım @paretowilfredo
Umarım doğru paretodur -
@baumol yok kardeşim onların sınavına girebilecek puanım var hatta derecem var çeko mezunuyum memurum da şuan sicil geçmiş temiz direk 50 kişilik ilana merkezi alım yapsa kpss daha zor olsa daha iyi olur daha önce de sgk denetmen yardımcılığı ve guy antalyadan elendim sgk dan elenme sebebim puan yüksek olması guy dan mesleğimin olması 10 soru sorup 9 unu bildim 3 soruda 2 sini bilemeyen adını söyleyemeyen kekeleyen adam aldılar aldıkları da başka memleketli bizim memleket diye gidelim dedik ama anladık ki bunlar kıstas değil maalesef başka şeyler var
-
@gundalko doğru hocam:)
-
@furkitofaso hocam tek tek bakmalarına gerek yok sonuçta gelir idaresi de bir devlet kurumu bir yazıyla hatta sözlü olarak dahi istense kazananların tc kimlik numaralı listesi kendi listeleri ile karşılaştırmaları bilgisayar ortamında 5-10 dk gibi bir süre alır ama kurumda bunu akıl edecek veya böyle bir külfete girecek kadar düşünceli birileri var mıdır orası muamma... tabi birde böyle bir şeyi istemek yasal mıdır orasını da bilmiyorum belki böyle bir şey mümkün değildir.
-
@alpagu Demeyecektim de harbiden 2 puan alan insanlat kendilerini iyi zannediyorlar. Bende antalyada ikamet ediyorum, evime gelen her mufettis antalyada bizim sinavi kazanan bir tek sen varsin dedi. Kac tane sinav kazandin da kardesim sgk, is teftisi coktan hakettin? Madem kpss derecen var niye bddk listesinde adin yoktu, niye gumruk listesinde adin yoktu? En son sgk teftis sinavi tarihin en kolay sinaviydi onda niye adin yoktu? Kpssden daha zor olsa daha iyi, yok merkezi alim yapsin felan, yani diyecek bir sey bulamiyorum.
-
@denetcii hocam katılıyorum boş boş beklemektense belki bir açıklama yaptırırız. Etkinlik tarzı olmasa da twitter a girenler @msbagli yı etiketleyerek veya uygun gönderilerin altına cevap olarak tweet atabilir bu şekilde mutlaka görecektir. Eğer açıklanması çok yakınsa 1-2 hafta içinde açıklayacağız tarzı bir açıklama yaptırabiliriz.
-
Burda bacanağıyla görüşen bir arkadaş vardı o ne yaptı ya O da bir sorsun bakalım örtüşüyor mu
-
Twitler çoğalıyor hadi bakalım:)
-
@baumol Yazdığını okudum bi gülme aldı millet bana bakıyo şu an
-
@aday-memur ben de yazarken çok güldüm
-
@baumol kardeşim o bendim dediğim gibi bu ayın sonuna yetiştirilmeye çalışıyodu ayrıca kurumdanda birine sordumdum geçen hafta bu hafta yada önümüzdeki hafta açıklanır muhtemelen dedi güvenlik soruşturmalarında sıkıntılı olanlar oluyomuş o yüzden gecikmeler oluyo dendi bi haftada biz esneme koyarsak bence bu ay bitmeden açıklarlar
-
bütün gün ağır yaşamlar belgeselini izledim .bir elimde dondurma diger elimde sütlü nuriye ile.insallah bu cuma açıklanır.herkes sinir küpü
-
@lucass aynen kardeşim bana da aynısı söylendi. Hayırlısı olsun hakkımızda. Sağolasın bu arada
-
@b-ays hocam denk işler ek göstergesi özlük hakları aynı olan işler sizin durumunuz farklı çalıştığınız işten şartları daha iyi olan bir işe başvuru yapıyorsunuz gönlünüzü ferah tutun
-
@black inşallah bakılır tabiki bu tek kıstas olamaz ama daha adil olması açısından çok güzel olur bizim de şansımız artar
-
Arkadaşlar sınavın açıklanacağı tarih ile ilgili temennileriniz çok güzel karamsar görünmek istemem fakat ben yaklaşık 1 ayı daha var diye düşünüyorum .
-
@furkitofaso Hocam 1 ay daha eklersen 103-104 gün gibi bir zaman yapıyor. Rekoru kırarız diyorsunuz kısacası.
-
@zach bu tamamen sürecin gidişatına bağlı kurumun içindeki bürokrasinin hızı falan bir çok parametre var şuan bence bu ay sonuna kadar açıklanması gibi bir durum söz konusu değil.
-
Bu hafta yada öbür hafta açıklanır eli kulağında Bence @Baumol @paretowilfredo ve bacanak diye söyleyen arkadaşın söyledikleri örtüşüyor
-
@furkitofaso Mesela bunu neye dayandırdın Hocam ? Tamamen meraktan soruyorum. Bildiğiniz bir durum varsa açıklayın