9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol hocam diğer arkadaşların olduğu gibi benimde bilgi aldığım bir kaynak var aldığım bilgi doğrultusunda ben bunları söylüyorum fakat tabiki kesinlikle doğrudur gibi bi iddaam söz konusu değil.Diğer arkadaşların duyumları daha doğrudur belki.Benim bildiğim kadarıyla bakanlığa listelerin hepsi bir anda değilde taksit taksit geldiği.Listenin tamamı geldiğinde diyebiliriz ki burdan kuruma gidicek ve artık açıklanacak.Şuan daha hepsi bakanlığa gelmemiş diye bilgi aldım.
-
Şu işe alim süreçleri resmen çin işkencesi . bu kadar eziyet edilmez insanlara yaziktir ya.
-
@shady1 Muhtacız ya kimsenin umrunda değiliz.Allah kimseye muhtaç etmesin insanı.Uyusam açıklanana kadar kimse uyandırmasa tek istediğim böyle birsey.
-
@gundalko Dostum benim düşüncem twit atmanın faydası olmayacak neden dersen eğer;
-
Başkan zaten eline net bilgi geldiğinde paylaşıyor. Sürecin hızlanması adına ek bir şey sağlayacağını sanmam.
-
Süreç askıda ise eğer en interaktif olan bürokratlar bile susmayı tercih ediyor. Buna en net ve yakın örnek Mustafa Apaydın'dı. Devam eden ve belli olmayan süreçlerdeki soruları haklı olarak görmezden geldi.
-
Önerim etkili bir etkinlik yapılabilirse Sn. Sarıeroğlu'nun dikkatini celbetmek daha mantıklı. En azından ondan gelecek bir baskı baskı gibi baskıdır karşılığı olur.
-
-
@paretowilfredo 1200 kişi ile yeterince organize olup bir etkinlik oluşturamıyoruz. Tweetlere daha üst düzey bürokratlar, vekiller, bakanları ve hatta TV, radyo programcılarını da destek olmak üzere etiketlersek, bir gündem oluşur belki. Başkan bey en azından sürece dair bir şeyler söylese, belirsizlik azalır.
-
@paretowilfredo üstad Twitter etkinliğinde burda yazan kişi sayısı kadar bile yazan olmuyor. Açıkçası ben geçen haftadan beri düşünüyorum acaba toplu şekilde memurlara yazsak nasıl olur? etkisinin olacağını düşünüyorum şahsen ama sizin görüşünüzü çok merak ediyorum bu konuda?
-
@aday-memur Yani memurların haber yapma saikleri oldukça farklı. MEB örneği var önümüzde. Bu konuda benim konuşmam bence doğru değil dostum.
-
@budageceryahu Sorun şu ki dostum Başkan süreci net bir şekilde görmüyorsa açıklama yapma topuna girmez. Başkan açıklama yaptıysa, yapacaksa bu etkinlikle alakalı olmayacaktır bence. Bilgi netleşmiştir. Bunu paylaşabilir bu şekilde.
-
@paretowilfredo ne yapacağımızı şaşırdık yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
-
bu kadar duyumu alinabilmesi beni korkutuyor.nasil ulasiyorsunuz?
-
@krtalprn o değilde bacanak diye anılacaz galiba bundan sonra
-
@lucass Oo bacanak hoşgeldin :))
-
@paretowilfredo hoşbulduk üstadım
-
@furkitofaso umarim siz yanilirsiniz da @Baumol @LUCASS haklı çıkar
-
@brzezinski bende bunu istiyorum belirsizlik çok kötü.Açıklanması hepimizin lehine işimize gücümüze bakarız en azından
-
Bana bu saatten sonra sayın bakan gelip seneye açıklanacak dese bile ben eski bağlantıya girer tc mi yazar sorgula'ya basarım Ok yaydan çıktı bi kere.Uzak tarihleri düşünmek enerjimi çok düşürüyor.Heran açıklanacakmış gibi düşünmek daha keyifli
-
Memurlar netin 0532 540 0590 nolu numarasına bu mesajı yazdım. İlan ve mülakat tarihlerini içeren pdf'yi ekledim. 5 dakikanızı ayırın siz de yazın lütfen. Sadece kopyala yapıştır yapacaksınız.
"Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 18 Eylül-06 Ekim arasında 400 SGK Denetmen Yardımcısı alımı için 1600 kişiyi mülakata çağırmıştır. Mülakatların sonuçlanmasindan 72 gün geçmesine rağmen sonuçlar henüz açıklanmamış ve herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Aynı şekilde SGK müfettiş yardımcılığı (50) sonuçları da henüz açıklamamıştır. Bu konuda bir haber yapmanızı rica ediyoruz."
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Memurlar netin 0532 540 0590 nolu numarasına bu mesajı yazdım. İlan ve mülakat tarihlerini içeren pdf'yi ekledim. 5 dakikanızı ayırın siz de yazın lütfen. Sadece kopyala yapıştır yapacaksınız.
"Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 18 Eylül-06 Ekim arasında 400 SGK Denetmen Yardımcısı alımı için 1600 kişiyi mülakata çağırmıştır. Mülakatların sonuçlanmasindan 72 gün geçmesine rağmen sonuçlar henüz açıklanmamış ve herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Aynı şekilde SGK müfettiş yardımcılığı (50) sonuçları da henüz açıklamamıştır. Bu konuda bir haber yapmanızı rica ediyoruz."
https://www. memurlar. net/haber/gonder/
İşe yarayacaksa kanalına da kullanılabilir
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
+1
-
@lucass öyle oldu hocam hala unutulmuyor