9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson askerlik haricinde tekrar şafak sayacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu, doğrusun hocam
-
@harristodaro askere bile gitmeden şafak sayanlar var artık :(((
-
@sefaerennn İstanbul istisna hocam İstanbul'da ilçelerdede çalışıyo diğer illerde sadece il müdürlüğünde
-
Arkadaşlar kurumu arayan var mı?
-
sonuçların yayınlandığı siteye giriş yapılamıyor acaba bakım için felan kapatılmış olabilir mi? arada sırada girip sorgulama yapıyordum ama bugün giremedim
-
@black evet 1 saattir denedim girilmiyordu biraz önce tekrar denedim bu sefer girdi
-
@black yoo giriliyor kardeş ayrıca açıklanacağı zaman öyle sayfa çökmesi gibi şeyler olmuyor.
-
@black Sabah farkettim bende emin olana kadar yazmayayım dedim ama şuan giriyor.
-
https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/TcnoAra.do
Bu adresten mi bahsediyorsunuz ?
-
@staticman evet
-
@sami açıklanacağı zaman sıkıntı olmayabilir de acaba listeler yüklenirken sitede bir yavaşlama olabilir mi diye düşünmüştüm. Yeni yılın ilk mesai saatlerinde bu yavaşlığı görünce aklıma geldi belki dediğiniz gibi alakası yoktur sitelere bakım yapılırken de erişim sıkıntısı oluyor o yüzden de olabilir.
@staticman evet hocam ama keşke buraya direk linki koymasaydınız gören açıklandı sanacak
-
@black ya evet AÇIKLANMADI arkadaşlar sakin olun.
bende siteye giremiyorum. Bu siteye ulaşılamıyor diyor. O yüzden paylaşmıştım. -
@black siteye girmiyor şuan, bende açılmıyor sayfa
-
Bir ara girmeye başladı şuan yine girmiyor
-
@luthor aynen hocam bazen giriyor. Şuan tekrar aktif oldu site.
-
@staticman Bendede geldi şimdi.Alakasız sanırım.Küçük bir heyecan oldu bizede
-
sgk bizi heyecanlandırmak için küçük süprizler yapıyor site ara ara geliyor sonra gidiyor
-
Boşuna heyecan yapmayın arkadaşlar. Başkan'ın özür twiti bile gelmedi daha. O geldikten sonra bi 10 gün daha saydık mı tamamdır
-
Başkanın twiti gelmeden de açiklanma durumu olmuş mu acaba daha önceki promosyonlarda var mi böyle durum hakkinda bilgisi olan
-
Her sabah bakıyorum bu linke, bu sabah erken saatlerde de aynı problem vardı.
:)))