9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad iyi ki varsınız sizden gelen açıklamalar sanki msb'den gelmiş gibi sevindiriyor :)))
-
@nonbisinidem Estağfurullah dostum. Bilmukabele sizler de iyi ki varsınız. İnşallah bu günler geçecek, bir sabah motorları maviliklere süreceğiz 9.Promosyon SGDY'ler olarak. Ben kaptanlığı yaparım, siz demiri alın
-
@brzezinski, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@gökhan sgknin listelerde mukerrerlik yok bir kişi aynı anda hem teftişi hem denetmeni kazanma durumu yok dikkat ediliyor geçen sene uzman mufettis denetmen ilanlarinda gördük kazanan ve sgk yi iyi bilen Arkadaşla da konustum bu durumu .. En kötü olan geçen sene de ( alimlarin az olduğu yilda bile ) 50.yedeğe sira geldi daha fazla beklemenin bi getirisi yok
Tezini çürütmek maksatlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın lâkin böyle bir örnek var. Bizzat bizim promosyon 8.donem bir arkadaşımız ve forumu kullanmakta kendisi.
Denetmenliği asilden SGK uzmanlığını yedekten kazandı. Yedek sırası gelince denetmenlikten feragat etti haklı olarak. Bu arada değindiğin şu hususta çok haksız sayılmazsın, mümkün mertebe listelerde çakışma olmamasına özen gösterilmekte.Not : Yerinizi hazırlıyorlar 9.donem olarak isminiz geçmeye başladı bile. ( İstanbul Anadolu yakası için konuştum ) Sizleri en iyi biz anlarız bu bekleyişte. RABBİM yüzünüzü güldürsün, hayırlı geceler ️
-
@FameFabre doğrudur olabilir ben bana deneni dedim sadece . yeriniz hazirlaniyor derken yakin mi aciklanmasi ne dersiniz 9.promosyonun ? evet gercekten cok zor tükeniyo insan inşallah sonu iyi olur hepimiz icin
-
@famefabre kardeş bu sondaki not beni heyecanlandırdı sanki biseyler biliyo gibisin:)
-
Yeni hafta yeni umutlar.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
-
Dayanın arkadaşlar mesainin başlamasına kaç saat kaldı şurada yine arar sorar rahatsız ederiz belki bu sefer birşeyler kaçar ağızlarından
-
En çok ta burda kurum kazanıpta bağını koparmayan bir nebze olsun nefes aldıran insanlar size imreniyorum cidden. İşi bitince forumdan çekip giden sadece kendini düşünen hoyrat kimselerden değilsiniz. Yeni adaylara bu forumda boş vakitlerinde rehberlik yapan asil ruhlu insanlar var bundan çok memnunum gerçekten
-
Arkadaşlar başıma bir iş gelmeyecekse lütfen biraz daha sabredelim hepiniz çok haklısınız kesinlikle çok gereksiz uzadı bu süreç hepimiz bekliyoruz açıklanmasını canı gönülden fakat biraz daha var kendimize zarar bu kadar stres sıkıntı kimseye faydası yok bunun. Aralıkta yıl sonuna yetiştirilmeye çalışılıyor söylentisi vardı o zaman da söylemiştim daha var diye şimdi de aynı şeyi söylüyorum.Sanırım bir çoğumuz net bilgi almadan bir yerlerden öğrenmeden sadece gönlünden geçeni söylüyor.Biraz daha elle tutulur şeylerle konuşmakta fayda var.Lütfen biraz daha sabır bu heyecanı son günlere saklayalım.İyi geceler herkese...
-
@furkitofaso Biraz daha var derken ne kadar daha beklemek gerekiyor hocam.88. Güne girdik illa kurum üç haneli sayıları görme gayretinde mi?
-
@luthor kesinlikle haklısınız ama sanırım yine 3 haneli rakamlar görülecek şuan gözüken o malesef
-
@furkitofaso İnanırım valla hocam.Aksi olacak olsa bir açıklama yapılırdı.Ne yazıkki benim hiçbir duyumum olmamasına rağmen beklentim bu yönde artık.
-
@furkitofaso dostum bir bildiğin varsa söyle lütfen en azından 103 de 104 de böyle beklemesi belirsizlikten daha iyidir
-
@aday-memur bildiğimi söylüyorum zaten hocam şuan için çok kısa bir süre içinde açıklanması söz konusu değil net tarih vermek çok güç ki bence çok net bir tarihi kurumda veya bakanlıkta yetkili büyüklerimizin dahi verebileceklerini sanmıyorum.
-
Yönetmelikte değiştiğine göre bundan sonra böyle bir şey olmayacak . SGK tarihine altın harflerle rekorumuzu yazıcaz ve hiç silinmeyecek. Bari hayırlı bir sonuç olsun da uzun bekleyişimiz büyük bir mutluluğa dönüşsün.
-
@furkitofaso Hocam peki böyle düşünmenize sebep olan durum nedir?Soruşturmalar mı bitmedi yoksa kurum bilinçli olarak süreci mi yavaşlatıyor nedir bu duruma gerekçe sizin kulağınıza gelen.
-
@furkitofaso anladım hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
-
@luthor soruşturmalar bitti şuan süreç bakanlıkta geri kalan kısım artık biraz siyasi
-
Rekora koşarız demiştim :))) Yapcak bişey yok gençler sabrediverin 2haftacık daha :)))
-
Gece gece iyi bir haber alamadık yine