9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black bu pazar olabilir hocam ıherkes ortak fikir sunsun dediğinizi yapalım. Bende twitterı etkin kullanmayanlardanım kullanan arkadaşlardan hactack başlığı ayarlamasını rica edelim. Metin konusunda da pareto hocam örnek olarak atmış sanırım onun adlarını değiştirip yazsak mantıklı olur herhalde ama yine de siz bilirsiniz benim fikrim de bu yönde.
-
Bu pazar günü akşam saatlerinde ortak bir şekilde başkana yazalım o zaman. Hashtag belirlemeye gerek yok diye düşünüyorum şu aşamada gündeme girebilecek katılımcı sayımız yok. Ancak pazar gün ki etkinliğe katılım ve talep doğrultusunda bir sonraki etkinliği hashtag üzerinden yaparız.
Birde etkinliğe katılacak arkadaşlar bir tweet atsın ve tweete bu başlığı eklesin #sgdy9promosyon bir birimizi takip edelim hemde katılımcı sayısını görelim.
-
Arkadaşlar var mı hazırlanan bir metin yada fikir. Mustafa başkan sgk müfettişlik ile ilgili cevap vermiş
-
@yunni61 140 karaktere sığan en kısa metin bu şekilde;
@msbagli Sn. Başkanım, 9.Promosyon Denetmen yrd. mülakat sonuçlarını merakla bekliyoruz.Bu konuda bir açıklama yapmanızı rica ediyoruz.Twitterdaki karakter sayısı kısıtlı olunca pek bir şey yazamadım o yüzden başka bir metin yazıp resim formatında tweete ekleriz. Şuan müsait değilim yarın hazırlayıp buradan paylaşırım.
-
-
@black konuyla bağlantısız, hocam üstünüze rica yazılmaz diye biliyorum dilekçede. Mailde yazarken kelime bulamıyorum bazen, görünce de algı hemen oraya... Ama burası sosyal medya tabi, dediğim gibi bağı yok... Güzel olmuş.
-
@impressiveunit bilginize arz ederiz mi diyelim
metin çok kısa oldu o yüzden derdimizi de tam anlatamadık farkındayım yarın biraz daha uzun bir metin yazıp o kısmı da düzeltirim -
Duyduğuma göre kasım ayını aşacak açıklanması aralık en iyi ihtimal
-
@krtalprn Duyum kaynağınız nedir ?
-
@baumol denetmen bir abimiz
-
@baumol sonuçta bizimkisi duyum @pareto_wilfredo hocam daha iyi bilir
-
@baumol sonuçta bizimkisi duyum @pareto_wilfredo hocam daha iyi bilir
-
Metni bu şekilde yazdım ekleme veya değiştirilmesini istediğiniz yer olmazsa bu şekilde paylaşırız.Açıklanma mevzusuna gelince ben öncesinde bir g.soruşturması yapıldığını düşünmüyorum eğer öyle olsaydı 8.promosyonda g.soruşturması olumsuz olan kişiler olmazdı veya polise soruşturma için talep giderdi ki benim duyduğum kadarıyla gitmiş bir talep yok tabi bildiğimiz soruşturmadan farklı şekilde bir şey yürütülmüyorsa.
Hakimlerin mülakatları bile 1 ay gibi bir sürede açıklandı eğer o adamlara mülakata aşamasında soruşturma yapılmıyorsa bize hiç yapılmaz. Bana kalırsa gecikme sebebi sgkdan kaynaklanıyor eğer kurum bir soruşturma bekliyorsa bunu açıklayabilirdi ki gümrük tic. bakanlığı bir haber üzerine g.soruşturması yapıldığını ve onun beklendiğini söyledi hatta bildiğim kadarıyla kazananlara tekrar bir soruşturma yapılmadı.
-
@black Bence metin gayet başarılı güvenlik soruşturması oluyor mu olmuyor mu tam bilgim var desem yalan söylemiş olurum hepimizin duyduğu kulaktan dolma bilgiler en iyisini pareto hocam daha iyi bilir ama 6 7 8 promosyonu göz önüne alırsak aralıktan önce açıklanması zor gibi bilmiyorum duyumlar öngörü oluyor genelde benimkide muhtemelen öyledir ama bana sorarsanız 6 7 8 göz önüne alırsam aralık gibi duruyor
-
@black son cümlede tekrara düşmüşüm resmi attıktan sonra farkettim
-
@krtalprn o konuda bende katılıyorum muhtemelen 7. promosyondan fazla 8 den az bir sürede açıklanacağını düşünüyorum ama inşallah sgk ya bir aydınlanma gelirde bu sefer erken açıklama yönünde bir rekor kırar
-
@black keşke hep en uzun bekleme süreleri bizi buldu bir kerede en erkeni bulsa keşke
-
Etkinlik için
-
sadece beklemek cok saçma.ders calismamiz lazim.yokmus kabul edip gelecek ilanlar icin(insallah ilanlar gelir pes pese) etkinlik icin ben de varimmm
-
@black emeğine sağlık hazırladığın için hocam. Ee o zaman yarın 20.00 da mı yapsak bir saat belirlesek daha iyi olmaz mı arkadaşlar?