9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 saat 20.00 uygundur benimde aklımda o saat vardı. Yeterli sayıda katılımcı olmayacağı için trende giremeyiz gibi gözüküyor. O yüzden başlık belirlemeyeceğim benim attığım resmi tweetlesek yeterli olur. İsteyen kendi cümlelerini de kullanabilir üsluba dikkat etmek şartı ile.
Birde bilmeyen arkadaşlar için başkanın twitter adresi @msbagli ayrıca bir kaç kişi daha var kurumla alakalı kişiler onları da etiketleriz belki resmi retweet yaparsa başkanın görme olasılığı artar.
-
Merhabalar arkadaşlar etkinlik başlamak için uygun bir tarih fakat en önemlisi katılım sayısı ve etiketlediğimiz kişiler, 8.pro da etkinlikler ile 4aya yakın bekledik oyüzden hemen sonuç alacağız diye ümitlenmeyin fakat Peşinde olduğumuzu da belirtmek en doğrusu.Syn başkanla birlikte çsg bakanını da etiketlemeliyiz geçen yılki tecrübeye dayanarak Başkan, bakanın da haberdar olmasını önemsiyor, aynı şekilde SGK denetmenleri derneği de var tweetterda ve ilerki aşamalarda çok yakın tahminleri oluyor ve bizlerle paylaşıyorlar saolsunlar, buyüzden 1) hitabete çok ama çok dikkat edelim sabrımızın taştığı günler dahi olacak ama hep dikkatli bir üslupla yazmalıyız 2) etiketlemeleri dikkate alarak hemen hemen aynı saate denk getirerek etkinliğimizi yapmalıyız, yarın için görüşmek üzere
-
Guy yedeklerde destek verir bu etkinliğe
-
Arkadaşlar göreve başlayan ve ilk maaşı yatan var mı? Ne kadar yattı?
-
@istatistikçi biz mülakat sonucumuzu öğrenemedik ne maaşı yanlış geldin heralde kardeşim 8.promosyonlara bir sor
-
10 promosyondaki ve 8. Promosyondaki arkadaşlara da haber vermek lazım. Esasen facede de bu etkinliği söylemek lazım 8. 9 ve 10. Gruplarda sanırım bu şekilde sayıyı yükseltebiliriz.
-
sayfayı 10. promosyon veya guy yedeklerden takip eden vardır buradaki etkinlikleri kendi facebook, whatsapp gruplarında duyurabilirler. Ben iş müfettişliğe çalıştığım için diğer mecraları takip edemiyorum burada olup bitenleri duyururlar ise katılım artacaktır. Bu ilk etkinlik olduğu için bir nevi deneme mahiyetinde yapıyoruz katılıma göre bir sonrakileri planlayacağız.
-
Ben facede sgk 9. Promosyon grupları ve diğer 40 bin küsürlü gruplara ayrıca sgk 8. Promosyona yazdım. Burdan da 10. Promosyona bildireceğim şimdi. face den takip edenler face den 10. Promosyona yazarsalar daha iyi olur.
-
@mk5561 eyvallah hocam gösterdiğiniz çabadan dolayı teşekkür ederim
-
@black asıl ben teşekkür ederim hocam. İnsan herkesin çabasını yarın görürüz de değer
-
Etkinlik bugün değil mi konuyu gündem de tutalım
-
Arkadaşlar annemde babamda halen daha memur ama teyzeoglunu belediyeden iş kanununa göre attılar ama asıl atılma sebebi bankasya hesabı varmış fetöden dolayı yani ondan bunun benim güvenlik soruşturmama olumsuz etkisi olurmu hocam özellikle bi bilginiz varsa sizin @pareto_wilfredo @Priss @Antimülakat
-
@furkanaslan suç ve cezanın şahsiliği ilkesi gereği bir problem yaşamazsın. Sonuçta devletimiz anayasada hukuk devleti olduğunu beyan ediyor. Ama biliyorsun ki, olağanüstü bir dönemden geçiyoruz, kamuya personel alımlarında biraz şüphecilik var şu sıralar.
-
@torpil-siz evet etkinlik bugün saat 20.00
-
Paylaşılacak yazıyı,etiketi ve dikkat edilmesi gerekenleri son bir kez yazar mısınız size zahmet son mesaj olarak görünsün başlıkta.
-
Ayrıca direk kopyalayıp ilgili diğer başlıklarda da paylaşırız elimizde derli toplu bir yazı olursa.
-
Eklenecek resim bu; https://i.hizliresim.com/rJ0L41.png bu adresten bilgisayara veya telefona indirebilirsiniz.
@msbagli başkanın twitter adresi bunu mutlaka ekleyin. İsteğe bağlı olarak aşağıdaki hesapları da ekleyebelirsiniz. Bunlardan başka tanıdığı kişi olan varsa onları da ekleyebilir.
@jsarieroglu (Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı)
@sgdenetmenleri (Sgk derneğinin hesabı)
@ztarikdaroglu ( Çsgb özel kalem müdürü)
@Uzunpinar_S (Sgk denetmenler derneği genel başkanı)Son olarak trende girmeye çalışmayacağız o yüzden işi olan saat 20.00 da müsait olamam diyenler şimdiden tweet atabilirler. Üsluba dikkat etmek koşulu ile İsteyen özgün bir tweet de atabilir.
-
@black Teşekkürler elinize sağlık.Son ricam bir de #etiket eklesek ne kadar paylaşım yapılmış tespiti daha kolay olur.
-
@gundalko elbette ekleyebiliriz ancak etiketi belirleme görevi sizin
-
@gundalko #sgdy9promosyon bu etiketi gördüm