9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yunni61 onu takip için paylaşmıştım mülakatın açıklanmasına yönelik talebi içeren bir etiket olsa daha iyi olur
-
@black Aklıma yaratıcı birşey gelmiyor
-
@gundalko o konuda bende iyi değilim aklına iyi bir şey gelen olursa yazabilir
-
Şimdilik bu etiketi kullanalım daha sonraki etkinliklerde uygun etiket belirleriz.
#sgdy9promosyon -
Arkadaşlar ben pek aktif degilim @msbagli yapıp resmi twitledim ama gönderimi basknın sayfasında göremedim
-
bende şimdi tweet attım gözüküyor acaba kullanıcı adında bir eksiklik olmuş olabilir mi
-
Arkadaşlar aranızda istatistikçi varsa bu sorumunun cevabını göndersin. Independent örneklem T testi açıkla normal dağılıma göre.Yarın yüksek lisanstan sinavim var ve hoca bu soruyu soracak.
-
@furkanaslan kesinlikle birşey olmaz, yakinen bildiğim bir tanıdığım amcası hapiste olmasına rağmen kendisi çalışmaya devam ediyor. Suç ve cezada şahsilik ilkesi gereği hocam bunun olması mümkün değil.
-
ben twitt attım arkadaşlar daha fazla bekleyemedim
-
@hadinbahım bende beklemeyip önceden attım saat 20.00 sembolik olarak belirlemiştik
-
Eee kimseler yok
-
twitimizin kaçıncı sırada olduğunu nereden görüyoruz ?
-
haydi arkadaşlar yardırın
-
@hadinbahım arama kısmına @msbagli yazıp arattır çıkan seçeneklerde en son yazan yere tıkla son atılan tweetleri görebilirsin.
-
Haydi arkadaşlar canlanalım.Kimseler yok
-
#sgdy9promosyon
-
Biz varız
-
@antimülakat halihazırda çalışanlae için değilde kurum alırken yaptıgı soruşturmada çekimser olabilirmi acaba çünkğ farklı kurumlarda böyle örnekler gördüm ve korktum ama benim annem babam ikiside devlet memuru soruşturma yapılırken buda olumlu uansır diye düşünüyorum
-
@furkanaslan alımda da olmaz hocam. Sonuçta ilk bakacakları anne ve babanız. Bu durum olumlu bir sonuçta doğurmaz ama anne babanızın memuriyet sicilleri olumlu bir intibaı yaratabilir.
-
yAzdim bnde askim