9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@doktortilki bakanlıktan kardeşim. Kurumun elinde olan hiçbirşey yok. Başkanın açıklama yapmamasının bi sebebi var maalesef. Yoksa bu kadar atılan tweete karşı sessiz kalmazdı.
-
@resetat bende çok üzgünüm kardeşim. Ama hergün yarın açıklanacak gibi umutlanmak ve açıklanmadığını görmek sizleri geriye götürecektir. En azından uzun bir süre açıklanmadığını bilip derslere odaklanmak daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Bu sebeple bu paylaşımda bulundum
-
Soruşturmalar neden bu kadar uzun sürdü ki
-
Sessiz kaldı ama en azından bakanlıkta listeler bakanlıktan haber bekliyoruz diye bi açıklama yapilabilirdi tamamen kurmun duyarsız olmasından kaynaklanan bişey. Vdk başkanı vmy sonuclari icjn açıklama yaptı bu ay sonunu bulabilir diye onlarda da aynı süreç var ama açıklama yapılıyor
-
Koskoca SGK’da açıklama yapacak yetkili bir Allahın kulu yok mu. Bu kurumda işler nasıl yürüyor cidden merak etmeye başladım. Diğer kurumlar GVS’leri bu kadar uzatmadan mülakat sonuçlarını açıklarken burada 100 günü geçmişiz kimsenin umrunda değil MİT’e girmeye çalışsaydım bu kadar sürmezdi herhalde. Allahım sen akıl sağlığımıza mukayet ol.
-
@denetcii Maalesef kardeşim ne yapacağımızı bilemiyoruz artık
-
@sgkemekcisi uzun bir süre derken hocam 1 ay 2 ay ?
-
@sgkemekcisi Zaten bu aralar umutsuzca bekleyişe geçmiştim daha önce dediğim gibi istemesem de etkinliklere katıldım. Bundan sonra derse başlıyorum yapacak bişey yok...
-
@sgkemekcisi neymiş sebebi?
-
@krtalprn bunu paylaşmayayım kardeşim. Konuştuğum makam bile net bir sayı söyleyemedi ortalama bir süre söylediler süreç o kadar belirsiz yani. Ama en az 1 ay diyebilirim
-
Vallahi pes
Sabrimizin uzerinde deney yapiyorlar heralde
Yazik ya Koskaca 100 gun . -
150'li günleri görmeye hazırlayalım kendimizi o zaman.
-
@sgkemekcisi teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
-
bir kaç ay önce şubat ortası bence demiştim tamamen hissiyatla söylemiştim, eğer öyle olursa hissiyatıma tüküreyim..
-
Arkadaşlar merhaba...
Sınav açıklandıktan sonra işe başlama süresi tahminen ne olur acaba? -
@deüdem en az 1 ay daha bekleyeceksek şubat ortasını bile geçer hocam
-
@paretowilfredo üstad senin kaynaktan bir ses yok mu. Valla son duyumlardan sonra sinirimden ağlayacak duruma geldim
-
@sgkemekcisi peki kardeşim sana bunu söyleyen makam neden bekletildiğimizi de illa ki söylemiştir bizimle de paylaşırmısın neden bekleyeceğiz?
-
@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@sgkemekcisi peki kardeşim sana bunu söyleyen makam neden bekletildiğimizi de illa ki söylemiştir bizimle de paylaşırmısın neden bekleyeceğiz?
Nedenini sorarken 8.promosyonu baz alıyorum.
Yani bu adamların 102 gün sürdü, sürecin iyileşmesi gerekirken daha da süründürmesinin sebebi nedir? -
@aday-memur gvs lerin öne alınması kardeşim. Ve daha sonraki atama sürecinin de minimuma inmesi mümkünse gvs bitince direk işe başlatmayı düşünüyorlar.