TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4033243
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Slutskyy @luthor Son düzenleyen:

@luthor Hocam forumda gördüğüm en aklı başında adamlardan birisin. Söylediğin hiçbir şey yanlış değil. Sonuna kadar haklısın. Benim üzüldüğüm nokta şu. Aylardır ha bugün ha yarın diye bekliyorsun. Etkinlikler yapıp çeşitli kişilere mağduriyetini paylaşıp en yetkili ağızdan bir açıklama bekliyorsun. Cevap var mı ? Yok. Tamam etkinlik bize güzel sonuçlar kazandırdı fakat o da miladını doldurdu artık. Daha fazla bir sonuç aldırmıyor kesinlikle. 25 yaşına gelmiş adamların bu kadar çırpınmasına rağmen bir sonuç alamamasını içim zerre kabul etmiyor. Bundandır sitemim. @brzezinski hocam amacım gerçekten moral bozmak değil. Zaten ben ne dersem diyeyim moraller bozuk daha fazla yaralayamam sizi. Şubat ayına odaklanmamın sebebi tamamen adaptif beklentiler teziyle ilintili. Maalesef durum böyle.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        Slutskyy @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn Hocam artık kabul etmek zorundayız. Bu kadar ısrarla Şubat dememin sebebi artık ümitlenmek istemiyorum. Sizleri de tanımamama rağmen çok seviyorum ve sizlerin de artık üzülmesini istemiyorum.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          krtalprn @Slutskyy Son düzenleyen:

@slutskyy bende burada çok sizin gibi çok güzel insanlar tanıdım lakin şubat bir 15 16 gün daha beklemek çok zor gelicek hepimize

Kai Hitwatari 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Kai Hitwatari
            Kai Hitwatari @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn hocam hepimiz sonuçları bekliyoruz. Hepimizi tedirgin eden belirsizlik. Bir açıklama gelse "1 ay sonra açıklanacak" dese bir iki gün söylenir, herkes işine gücüne bakar. Burada mağduriyet yaratan belirsizlik.

Beklemeyi beklemezken beklemeyi bekledik.

• budageceryahu
              budageceryahu Son düzenleyen:

Her seferinde bir daha Tweet atmam diyorum ama yine de kendimi alamıyorum. Kendimizi unutturmayalım yine de.
              KPSS A çalışmaya başlamadıysanız, pazartesi bir başlangıç yapın. SGK bir gün mutlaka açıklanacak.

"En büyük hazinemiz aklımızdır"

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • budageceryahu

• K
                  krtalprn @Kai Hitwatari Son düzenleyen:

@kai-hitwatari haklısınız hocam ona lafım yok belirsizlik de çok eğer şubat olucak ise 120 günleri bulucam demektir ki ben o kadar olacağını sanmıyorum iyi düşünelim iyi olsun

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Z
                    Zamazenta @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn beklememek için çare ETKİNLİK 🙂 Bekliyoruz hocam

• Z
                      Zamazenta Son düzenleyen:

#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın daha yeni başlıyoruz haydi gençler

• K
                        krtalprn @Zamazenta Son düzenleyen:

@denetcii hocam atıyorum zaten twit etkinliklere katıldığım için hesabim patladı yeni hesap açtım 😃

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • Z
                          Zamazenta @krtalprn Son düzenleyen:

@krtalprn Çok sağolun hocam güzel bir katılım oldu pazartesi de aynen devam hocam.

• nonbisinidem
                            nonbisinidem @FameFabre Son düzenleyen:

@famefabre hocam size bişey sorabilir miyim? Denetmenler ile müfettişlerin görev tanımı açısından en keskin ayrımı nedir?? Yani bir müfettişin denetmen farklı olarak yaptığı en üst düzey iş nedir?

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
                            Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

FameFabre 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • S
                              ShankS Son düzenleyen:

Gel vefasız,gel vicdansız
                              Çağırmazdım acil olmasa,
                              Gel insafsız,ah kitapsız
                              Yanıyorum arzularınla

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • S
                                sgkdenetmeniniz @ShankS Son düzenleyen:

@shanks ebru gündeş >Reza Zarrab >amerikadan geri iade süreci tehlikeli şarkı olmuş hocam 😂😂

• FameFabre
                                  FameFabre @nonbisinidem Son düzenleyen:

@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

@famefabre hocam size bişey sorabilir miyim? Denetmenler ile müfettişlerin görev tanımı açısından en keskin ayrımı nedir?? Yani bir müfettişin denetmen farklı olarak yaptığı en üst düzey iş nedir?

En üst düzey mi bilmem lakin bir denetmene görevinden dolayı oda falan tahsis edilmesi durumu yoktur herhangi bir sosyal güvenlik merkezinde fakat müfettişlere oda tahsis edilir.
                                  Bir SGK müfettişi sosyal güvenlik merkezini teftiş edebilir denetmenin böyle bir yetkisi yok. Kurum personeli ile alakalı soruşturma dentmenlere değil kurum müfettişlerine aittir.
                                  Her ne kadar müfettiş ile memur ya da dentmen arasında hiyerarşik bir bağ yok gibi gözükse de ;
                                  Memurlar denetmenlerden çok müfettişlerden çekinir çünkü rastgele gelip bir iş kazası dosyası isteyip bunu neden böyle neye göre hangi kanun maddesine göre işlem tesis edildi vb. Şekilde sorularla memuru tetkik edebilir. Yani fark var.
                                  Şu an müfettişlerin iş kazası ve ölümlü iş kazalarına baktığını biliyorum denetmenlerden farklı olarak. Onlarda turne var denetmenler de böyle bir şey yok.
                                  Eksik fazla bir şeyler izah etmeye çalıştım, daha Bilgili Üstatlarımiz mesajını gördüyse bilgilendirme yapabilir 😊🙂

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

nonbisinidem Sirius 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • Antimülakat
                                    Antimülakat @Sami Son düzenleyen:

@sami ayrıca haber yapalım, çok sonradan farkettim yazınızı kusura bakmayın.

• nonbisinidem
                                      nonbisinidem @FameFabre Son düzenleyen:

@famefabre tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum 🙂

Neden duâsız bırakıyorsun dilini,
                                      Kapıyı çalmadan açılmasını bekleyenlerden misin yoksa?..

• Y
                                        yunni61 Yasaklı Son düzenleyen:

100. Gün hayırlı uğurlu olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • Sirius
                                          Sirius @FameFabre Son düzenleyen:

@famefabre hayaller kurdurdun bana gece gece 😀

Umarım Pasifik hayallerimdeki kadar mavidir

• budageceryahu

100 gün geçti, hakkımızda hayırlı olsun.
                                            Bir şeyi çok merak ediyorum, "9. Promosyon" da neden promosyon?
                                            Aklımdaki en deli soru bu.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 333
                                            • 334
                                            • 335
                                            • 336
                                            • 337
                                            • 1053
                                            • 1054