TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4026258
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      poisson @alexdesouza Son düzenleyen:

@alexdesouza biliyorsa sonucu burada neden yazıyor ki keyfini çıkarsa ya madem :)) buradan onlara sesleniyorum. sonucun belli olması ne keyifli olurdu bi düşündüm de !!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        burcus Son düzenleyen:

Arkadaşlar tag bana çok uzun geldi gerisine yazıcaklarım sığmıyor tagsız yazıyorum ben üsluba dikkat edelim yetkilileri etiketleyelim derken karakter yetmedi

• brzezinski
          brzezinski Son düzenleyen:

arkadaşlar twittera gelin lütfen

• M
            Muratkılıcc Son düzenleyen:

Ben bugün mevzuat daire başkanlığını aradim 30 günlük süre başlamayabilir dedi memur.OHAL döneminde arşiv araştırması diye khk var dedi yani aciklanmayabilirmiş 😞

Kısmetıne razı ol ki rahat edesin

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              hadinbahım Son düzenleyen:

Arkadaşlar konu dışı birşey soracağım. Askerlik yeri belli olduktan sonra gitmesek ne oluyor. Başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

M ÇÖL ASLANI 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                Muratkılıcc @hadinbahım Son düzenleyen:

@hadinbahım tecil süreniz varsa tekrar tecil ettirebiliyorsunuz diye biliyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • P
                  poisson @Muratkılıcc Son düzenleyen:

@muratkılıcc bu konu başlığı altında alacağımız tek iyi haber yolu gözlenen ama gelmeyen o haber olacak sanırım:(( sizin özelinizde söylemiyorum paylaştığınız için teşekkürler:)

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • ÇÖL ASLANI
                    ÇÖL ASLANI @hadinbahım Son düzenleyen:

@hadinbahım askerlik yerinin belli olması onemli değil.2016 belli oldu banim. Yuksek lisans başvurusu yaptim. 2018 ocak ayına arteldi. Takrardan başvuru yapacam

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • F
                      furkitofaso @hayalimsgk Son düzenleyen:

@hayalimsgk hocam bahsettiğiniz konuda haklısınız benim statü ve yetkiden ziyade kastetmek istediğim iş yükü ve kolaylık zorluk gibi kriterler açısından bakıldığında duruma göre değişebileceğini düşünüyorum.

• M
                        Muratkılıcc @poisson Son düzenleyen:

@poisson Tam ne olacağını bilmiyoruz ama böyle bir durum var OHAL den dolayı dedi..inşaallah @pareto_wilfredo nun aldığı bilgi daha sağlamdır da tez zamanda açıklanır.Bekle bekle artık gına geldi.Babam her gün mutlusun oldu mu üzgünsün olmadı mı diyip duruyor.Kafayı yemeye ramak kaldı.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                        • A
                          aday memur Son düzenleyen:

Üstad 8.promosyonda ki son duyumun gibi yine çık gel bir duyum ver şenlensin buralar 🙂

Yanlışı gören yalnız kalır!!!

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • A
                            aday memur @aday memur Son düzenleyen:

@aday-memur, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Üstad 8.promosyonda ki son duyumun gibi yine çık gel bir duyum ver şenlensin buralar 🙂

@paretowilfredo

Yanlışı gören yalnız kalır!!!

• S
                              Slutskyy @Muratkılıcc Son düzenleyen:

@muratkılıcc Şubatı bulacak açıklanması çok rahat. O yüzden beklemeyin diyorum. Siz de yazmayın ayrıca. Yazınca bakasım geliyor 😀😀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • H
                                hadinbahım @ÇÖL ASLANI Son düzenleyen:

@çöl-aslani hocam senin askerlik yerin belli oldu ama askere gitmedin. Yani sevk tarihinde gecti. Sonra yüksek lisansla ertelettin ve hiçbir sıkıntı olmadı. Doğru mu anladım

ÇÖL ASLANI 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • B
                                  black Son düzenleyen:

@muratkılıcc hocam sizin sorduğunuz soru ile memurun verdiği cevap bir biriyle alakalı değil uzaktan yakından ilgisi yok 🙂 bence memurunda bilgisi yok öyle bir şeyler sallamış gibi geldi

Arşiv araştırması/gvs yapılmadan memur atanamaz gibi bir khk yayınlanmıştı sanırım onu kastetmiş ama o bazı memurlara gvs yapılmıyor diye çıkarıldı A grubunda zaten her zaman yapıldı. Bir diğer husus da khk da gvs yapılmadan ataması yapılmaz diyor yani mülakat sonucu açıklanmaz demiyor. Kısacası o khk yönetmeliğe engel değil eğer başkaca bir engel yoksa 30 günlük süre başlamıştır ama işte o süreye ne kadar riayet edilir bilmiyorum.

budageceryahu M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • brzezinski

@black her zaman bilgece cevapliyorsun kardeşim gereksiz yanlis duyum bilgi vs leri iyi aydinlatiyorsun eyvallah

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • Inflexible
                                      Inflexible Son düzenleyen:

Memlekette Ohal anlaşılan sadece SGKya uğramış:) Gelir İdaresi Başkanlığı 10günde nasıl mülakat açıkladı Ziraat Bankası da bu civardaydı süre olarak.Hem Ohalden önce de Sgk 60 70 günde anca açıklamış.O zamanki geç açıklanma sebebini merak ettim:)

• B
                                        black @brzezinski Son düzenleyen:

@brzezinski eyvallah hocam ben sadece mantık süzgecimden geçiriyorum geçen promosyondan beri o kadar çok şey duyunca ister istemez bir yetkinlik kazanıyor insan 🙂

• budageceryahu
                                          budageceryahu @black Son düzenleyen:

@black, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

@muratkılıcc hocam sizin sorduğunuz soru ile memurun verdiği cevap bir biriyle alakalı değil uzaktan yakından ilgisi yok 🙂 bence memurunda bilgisi yok öyle bir şeyler sallamış gibi geldi

Arşiv araştırması/gvs yapılmadan memur atanamaz gibi bir khk yayınlanmıştı sanırım onu kastetmiş ama o bazı memurlara gvs yapılmıyor diye çıkarıldı A grubunda zaten her zaman yapıldı. Bir diğer husus da khk da gvs yapılmadan ataması yapılmaz diyor yani mülakat sonucu açıklanmaz demiyor. Kısacası o khk yönetmeliğe engel değil eğer başkaca bir engel yoksa 30 günlük süre başlamıştır ama işte o süreye ne kadar riayet edilir bilmiyorum.

2016 yılında çıkan bir KHK ile DMKya bir madde eklendi. Devlet memurluğuna girişte güvenlik soruşturması şartı geldi. Onu kastetmeye çalışmıştır.
                                          Güvenlik soruşturması da sonuçlar açıklandıktan sonra yapılıyor, iyi biliyorum. Bunların başka bir hesabı var, onu çözemedim.

"En büyük hazinemiz aklımızdır"

• brzezinski

@budageceryahu son cümlende cok yaklastın kardeşim

• 1
                                            • 2
                                            • 323
                                            • 324
                                            • 325
                                            • 326
                                            • 327
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 325 / 1054
                                            • İlk ileti