9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@resetat Hocam sonra soru işareti koymuş. Anladığım kadarıyla kurumda çalışıyor fakat soru maksatlı sormuş. Valla keyiflendim yaktım cuvarayı
-
Rüyasında görmüş
-
@slutskyy "ve aleyküm selâm üstad. Hamit bey komik olacak ama rüyamda gördüm adem üstadın yazıyı görünce yarın yazmisim"
şeklinde de cevabı var -
@kpssiibf Çalışma Sorunları adlı grupta
-
@nonbisinidem Valla ben de 2 gündür Devlet büyüklerini görüyorum rüyamda
-
Sonuçların açıklanması artık çok yakın sanırım..:)
-
@paretowilfredo üstad seni bekliyoruz heyecanla
-
Heyecanladım ama heyecanlanıp heyecanlanıp sonra oturup kalmak bizde ata sporu oldu. Insallah doğrudur.
-
@doktortilki kardeşim bu hafta demisti duyumu o yönde idi bi de dedigin gibi cikiyormus
-
Ben ruyamda aciklandini ve burdaki.bazi arkadaslarin kazandigini bile gordum bana bakamiyordum elim ayagima dolandi telefon girmiyordu
-
@sirius Hocam resetat var mıydı :))
-
Dostlar Selamın Aleyküm yoğun bir gün geçiriyorum o nedenle ancak bakabildim açıkçası detaylıca foruma. Kurumda bir hareket olduğu doğru. Açıkçası o vakit söylediğimiz sürenin de sonuna geliyoruz yavaş yavaş. Ben o sürenin sonrasına sarkma ihtimali görmüyorum. Eğitim programı üzerine bir kaç kişi ile görüştüm. Niyet aynı söylendiği gibi daha önce kurum bitirmek istiyor. Kuruma da listenin ya geldiği ya da hazır olup gönderileceği gibi bir aşamadayız anladığım kadarıyla. Bu nedenle inşallah çok az kaldı hissiyatındayım ben de. Az daha sabır dostlar. Motorları maviliklere sürmeye az kaldı.
-
@Sirius Kimleri gördünüz
-
@paretowilfredo Hadi inşallah kardeşim.
-
Hocam beni tek heyecanlandıran Adem hocanın laf olsun diye bir şey yazmayacağı
-
@sirius denetcii var mi denetcii:)
-
şu zamana kadar elle tutulur tek hareketlilik bu oldu bence üstad Adem Kaya yazdıysa ben artık heyecanlanıyorum tutamayacağım kendimiiiiiii
-
@paretowilfredo üstad ozaman bugün de olabilir yarın da yani Şubat sonu Mart ortasi falan olmaz değil mi?
-
Başkan Sn Bağlı nın tweetini beklemeye geçmeli artık..
-
@sylmz Dostum bastırılıyor ve 30 gün meselesinde kurum ciddi bugün yine konuştuğumda bana bu söylendi.. Bunu en azından sonuna kadar bastırıyor kurum bu konuda gönlünüz rahat olsun. O yüzden geçirilemeyeceğini düşünüyorum ben. O nedenle sarkma ihtimali bana zayıf geliyor artık iyice.