9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@staticman düz memurmuş. ösym sonucunu istemiş
-
@hadinbahım kardeş gerdin bizi ya
-
İnşallah biran önce açıklanır bende 7. Promosyonu beklerken bekle bekle yorulmuştum kazanabileceğimin umutlarını taşıyordum fakat açıklamaları bile bi tuhaf haberiniz olsun diyelim açıklandı tc yazıp yolluyorsunuz yazan şuydu bende başarılı asil veya yedek yazıyordu başarılıyı görünce kazandım dedim eğer yanında yazarsa kazanmışsınızdır asil veya yedek olarak.örneğin başarılı asil ve yedek 120.asil şeklindeyse kazanmışsınızdır yada başarılı asil ve yedek 120.yedek şeklindeyse yedek olarak kazanmışsınızdır.bilmenizi istedim sadece gönlünüze göre olsun hepinizin
-
- Promosyonda en son yedek kaça geldi. Bir fikrimiz olsun ona göre sevinelim.
-
@kai-hitwatari 50 ye kadar geldi diye hatırlıyorum
-
@krtalprn 2016 nın ilan yokluğunda 50 iyi bence.Bu sene alımların açıklanmasıyla bu sayı daha da artar.Şimdiden 10 12 kişi var üst kurul falan kazanan.
-
Başkandan niye hiç ses yok yaa?? Off daraldım yeminle :(((((
-
Bunda 100 .yedege kadar yolu var @aday-memur kardeşim hesaplamisti
-
@kai-hitwatari kısır bir alımda 66 ya geldı. Bu alımda 100 e kadar çok rahat şans olur.
-
Bugun e kadar daha net bilgiler lazımdı çok havada kaldık
-
@sgkdenetmeniniz hadi inşallah 100- 120 yi görsün. Bir kişi dahi bu stresli işten kurtulsa ne mutlu.
-
@luthor aynen hocam daha da aşağıya kayar umarım
-
@denetcii kusura bakma reis. Ben ilk gördüğümde sonuçlardan önce hazırlık işlemleri yayınlanmış diye düşündüm. Sistem sonuçları açıklarken bilgisayar kasmiş o yüzden önce açıklama kısmını açıklamış diye düşündüm. Sen bide beni düşün
-
@krtalprn İnşallah olur hocam.En azından bu kadar beklendiğine değer o zaman.
-
Aradım arkadaşlar orda ki görevli biz ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz bize gelen bir şey yok bizde inanın sizin gibi bekliyoruz dedi
-
@krtalprn kardeşim sen boşuna arama zaten önünde olsa bile söylemez.Kaldı ki onlara geldiği gün bil ki başkan tweet atar.
-
@krtalprn Zaten iklık bir iş yok bakan yardımcısında listeler
-
hala mı bakanlıkta bu listeler ? fenalık geldi.
-
@denetcii şansımı denedim hocam
-
@brzezinski belki bir umut gelmiştir diye aradım hocam