9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
sgk müfettiş yardımcılığı kazananlardan güvenlik sorşturması formu istenmemiş son alınan gümrükte de aynısı oldu sanırım açıklanmadan önce soruşturyorlar
-
@nonbisinidem yok hocam resmi bu surec evrak düzenlenmis o evrakla yuruyo gecen bir adalet bakanligi mülakati icin de doldurduk mesela onun icin goreceksiniz sonuçlar aciklansin formlar istenecek hemen başlama falan hikaye daha il tercihleri var bu guy mu oluyor ki hemen baslayasin onlar da gvs bekledi form verdiler atandiklari yere
-
@alpagu istenmis kardeşim kazanan Arkadaşim var teftiste form doldurdum dedi mülakat öncesi daha Sonra polis de gelmis evine
-
@kardinalist anlamadim ?
-
Teftişte yazılıyı kazananlardan mülakat öncesi bu gvs formu istendi arkadaşlar şuan mülakat kazananlardan istenmeme sebebi budur
-
@brzezinski Adalet Bakanlığına kaç puanla başvurdunuz Hocam
-
Bir yanım diyor haftaya diğer yanım diyor belki Şubat ortasına
-
-
@baumol 90 .7 gelmez gibi de icimde kalmasin dedim siz ?
-
@brzezinski 91.4 Hocam. Çok ilgi yok gibi duruyor ama herhalde bize gelmez.
-
@Baumol hocam pareto ustad meslegin tanitimini paylasinca meslegin zor ve mesakkatli oldugu görüldu surekli cezaevi falan o biraz etkilemis olabilir diyorum da yine de umudum yok daha yüksek kapatacak dediğiniz gibi geliyor
-
@Baumol @brzezinski bence o kadar yüksek kapatmayacak, 86 85 arasında bekliyorum
-
@genclerbirlikli yeni bir kültür kontrolörlük vakasi olursa ne ala
-
@brzezinski bence öyle olacak, üstelik o 30 çağırdı bu daha fazla
-
@genclerbirlikli haklisin orayi kacirmisim bi de cezaevi olunca mevzu :))
-
@brzezinski aynen öyle, kültürdekiler yine otel denetleyecek bunlar cezaevi
-
@genclerbirlikli Hocam bir kaç tane 94-95 puan gördüm forumda ama inşAllah dediğin gibidir
-
@baumol hocam bi kaç tane olur elbet üst kurula girip derneklere başvuran varken bu normal geneli düşük olur inş
-
@genclerbirlikli İnşAllah Hocam 91 e de düşse olur razıyım
-
@baumol 91 e kesin gelir için rahat olsun