9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli 90.7 ? bize yer yok mu
-
@genclerbirlikli Heyttt be
-
@brzezinski olmaz olur mu
-
Arkadaşlar başka bi konu konuşuluyor da bölüyorum özür dilerim bu göç e başvuramıyorum ben ya ne kadar cins bişeymiş kabul etmiyo bi türlü diplomayı foto olarak yükleyicez dimi
-
Aynı şeyleri yaptım oldu bu sefer TAMAMLANDI yazıyo şuan okeydir dimi arkadaşlar başka birşey var mı ?
-
@furkitofaso Tamamlandı diyorsa bitmiştir hocam hayırlı olsun
-
@luthor ömür törpüsü ya bozuk kesin ara ara girip kontrol etmek lazım başvuruyu silebilir kendi kendine bende öyle bi izlenim uyandırdı bu arada ne ilanı geldi ya 90 lar falan havada uçuşuyo ben kaçırdım orayı sanırım
-
@furkitofaso Hocam adalet bakanlığı kontrolörlük direk mülakat 6 kişiye 60 kişi çağırılacak da başvuru süresi geçen hafta bitti de kaçla kapatır onu konuşuyorduk
-
@baumol hadi ya ben çok uzağım valla hiç duymadım öyle bi ilan falan hayırlısı olsun ya inşallah aramızdan birileri girer tabi 6 kişi olunca o puanlarla kapatması çok normal
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu sgk denetmen yard. başvuru evresinde mi verilmişti ? Ben böyle bir form vermemiştim
-
@slutsky hayır hocam bizden istenmedi öyle bir belge yoktu
-
@resetat tesekkurler ben yanlis anlamisim. Yukardaki yazismalardan sanki bizden de alındı gibi anladım da onun icin sormustum.
-
@slutsky rica ederim. Bizlerden alınmadan da yapılabileceğini yazmışlar bilgim yok o konuda
-
2 subat sondu degil mi?
-
Ya ben sevindim gvs ler önden yapılıyormuş Mustafa Apaydın onaylamış.yani sevindim derken bir sebep buldum bekleyişe:) gelen tweetler artınca
-
@poisson Mustafa Apaydın konuya vakıf değil o sadece sgk müfettişlerine ilişkin olanı biliyor. SGK denetmeleri güvenlik soruşturması sonra yapılıyor bir formu doldurup SGK'ya gönderiliyor. Şu anda araştırma yapılıyordur ama bu resmi güvenlik soruşturması değil süreç ne kadar uzarsa torpil daha çok dönüyordur.
-
@arya torpil konusunu çok bilemiyorum bir kaç kere sordum hatta basıl oluyır diye burada yani forumda.ama başkan gvs ile ilgili genel yorum yapmış.müfettişlik açıklandıktan sonra uzaması ile ilgilş gelen sorunun denetmenlikle alakalı olduğunu biliyordur.hem ben sordum bür savcıya ohal döneminde o belgeler olmadan da soruşturulursun yüne belge doldurabilirsin ama doldurmadan soruşturmanın yolu açık dedi. Ben inanıyorum başkana o sebepten. Cevabınız için teşekkür ederim ayrıca:)
-
Keşke daha düzgün bir ülkede doğsaydım en azından kağıt işleri daha hızlı bir ülkede.
-
Cuma akşam geldi yine herkes sustu pazartesiye kadar durulur buralar :)))
-
Yorulduk fazlasıyla. Bu haftasonu herkes kendisine izin versin