9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nfs @brzezinski Ben bi soruşturayım Hocam. Akşam yazarım buraya.
-
@brzezinski acaba Sn. Bakan Azerbaycandan gelince imzalar mı ki sonra kuruma gelse haftaya açıklanma ihtimali yüksek olsa tamamen sizin duyumlar ile öngörümü birleştirdim
-
@krtalprn süre olarak bilgi yok da imza konusunda yerine vekalet eden de imzalayabilir o sıkıntı degil gibi
-
@brzezinski anladım hocam benim ki bir öngörü sadece
-
Bizim başkanda bakanın tiwit bildirimlerini açmış herhalde sürekli rt yapıyor
-
Dostlar Selamın Aleyküm, dün bugün için bilgi almaya çalışacağımı söylemiştim ancak malesef ulaşmak istediğim kişiye bugün de ulaşamadım. Haber bekledim bu vakte dek ama sanıyorum bugün artık dönüş zor. Yarın tekrar deneyeceğim inşallah. Haber alana dek zorlayacağız. Allah yâr ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo Üstad verelim mi güzel haber
-
@paretowilfredo eyvallah üstad canın sagolsun iyi haberlerini bekliyoruz
-
@baumol Kulağıma gelen bir şeyler var dostum ama ben teyit etmeden hareket etmek istemiyorum. O nedenle yarın diyorum. Teyidini alalım inşallah öyle söyleyelim çünkü kimsenin hayal kırıklığına mecali kalmadı artık. Benim bile.
-
@paretowilfredo Üstadım ben de bu akşam çok güzel bir haber aldım. Sen herhangi bir şey söyleyene kadar ben yorumsuz kalıyorum o vakit.
-
@baumol dur üstad heyecanlandırma
-
@Baumol Özetle arkadaşlara şunu söyleyelim az kaldı deniyor kurum içinde özetle ama bunu yetkili bir ağızdan teyit etmek lazım. Çünkü çok 'az kaldı'lar işitip aktardık malesef bu vakte ulaştık.
-
@baumol kardeşim sen bari duyumunu paylaş,umut verici bir haber almış oluruz.
-
@baumol kardeşim hadi söyle bir şeyler ya. Olmazsa da olmaz
-
@baumol Aklıma yahşi batıdaki 'konuş damat konuş' repliği geldi E haydi dostum söyle sen ben de benzer bir havanın olduğunu destekliyorum şimdiden. Ama ben teyit şerhi koyuyor ve o vakte bırakıyorum.
-
@paretowilfredo hahahah
-
Teyit edilecek zamanı coktan geçtik, sen söyle duyduklarını kardeşim. çıkmazsa bile canın sağolsun @baumol
-
@paretowilfredo Bana söylenen işlemlerin bir kaç prosedüre kaldığı. 10 güne açıklanır dediler.
-
@baumol Bende de süre olmaksızın artık listenin gelmeye hazır olduğuna dair bir şeyler var. Ama dediğim gibi asıl kaynağa ulaşarak teyit edelim istiyorum.
-
@paretowilfredo Üstadım beni mutlu eden olay Martı bulur diyen yetkili abimizin bunu söylemesi. Ondan dolayı ümitliyim ben de. Esasen önemli olan şey ise Twitter etkinlikleri. Hem SGK hem de Bakanlıkta baya etki bırakmış.