9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@baumol demek ki etkinlikler olmasa 2019 u görürdük
-
@baumol twitteri mi dediler size eger dediyse twitterdan boşa ugrasiyoruz yaaa diyenler iyi okusun emeklerin bosa cikmadigina sevindim
-
@genclerbirlikli Etkinlik candır Ne yalan söyleyim ben etkinliklere inanmazdım ama durum hiç öyle değilmiş Hocam
-
@baumol Dostum ses çıkarmanın önemini dile getirdim daha evvel bundaki asli gerekçelerim ise özellikle Başkanlıkta sorunların olması. Özellikle kurumun gündeme böyle gelmesi ihtimali dahi sıkıntılı bir durum. O nedenle etkinliklerin etkisini yadsıyamayız.
-
@baumol valla ben de etkisiz sanıyordum ama değilmiş, tüm twit atanların parmakları evrak görsün inş
-
@brzezinski Aynen Hocam.
-
@genclerbirlikli simdi 10binleri gorecegiz herhalde yazacaktım ki bunları okuyup amin yazmakla yetindim ne mutlu
-
Allahım en çok twit atanlar en önce atansın amin yazdıklarımızı okudularsa vicdana gelmişlerdir zaten
-
Her zaman twitterdan baskı yapmanın etkisi olacağını defalarca savundum. Biz sonuç alamasak bile onlar baskıyı hissediyorlar dedim. Bazı dostlar pek hak vermedi, tabi onların düşüncesine saygı duyuyorum malum elle görülür elde ettiğimiz sonuç yoktu. Tweet atan dostların elleri dert görmesin.
-
duyumlara göre 9 şubat 2018 tarihini gözüme kestirdim
-
Bak heyecanlandım şimdi umudu kesmiştim
-
Tweet atanlarin yaninda atmayanlar da kârlı cikti bu isten biz bi sey anlamadik
-
@shady1 "Etkinlikte bedavacılık sorunu" konulu sunumunuz için sizi şöyle sahneye alalım dostum
-
Açıkçası kişisel hesabım diye sürekli aynı konuda tweet attığım gecmis etkinliklerdeki tweetleri sildim artık. Her yeni attığım tweette eskilerini siliyorum 3-4 gün sonra. Millette sıkılmıştır hep aynı şey diye. Takipten çıkarmasalar beni iyi
-
@shady1 kardeş sen boşver yine de duyumculara itibar etme
-
Yarın neden olmasın o zaman desek çok mu abartırız acaba
-
Artik sevinemiyorum bile:(
Sanki yarin biri cikip bosuna beklemeyin en az 1 ayindaha var dicekmis gibi -
@serhats yarın açıklanmaz ise il göç sınavına hak kazanan adaylar çok şanslı olacak, 400 kişi sınava hak kazanacak ama sgk açıklayınca nereden bakarsanız 150-200 kişi sınava gitmeyecektir
-
o değil il göç sınav masraflarını bile çıkaramayabilir
-
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 kardeş sen boşver yine de duyumculara itibar etme
Bak bak göndermelere bak