9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@zyn1308 40 kadar mesaj kaldı
-
@baumol hocam dediginiz gibi kaymakamlik sayfasina bir ugrasinlar yeter kendinizi yormayin anlayacaklar bi üç beş sayfa gezsinler
-
Arkadaşlar bir kaç saattir girmedim buraya neler olmuş , twitter vs baktım bakan hanımın yada başkanın bir gönderisini göremedim biri bana olayı anlatabilir mi
-
@deüdem tamam bomoul ile pareto haber etmişler sağolsunlar
-
@buhara Beni diğerleriyle karıştırma bilader. Öyle çamur at izi kalsına ben pabuç bırakmam. Bilgi aldığım insanların düşündüğün kadar üst makamlarda olmadığını da belirttim. Bir daha beni bu şekilde itham etmeye kalkarsan gerçekten üslubumu bozmak zorunda kalıcam.
-
@kai-hitwatari yok dostum sınav masrafını çıkaramazlar dedi ya ona istinaden dedim yoksa keşke sgk açıklandaydıda göçe başvurmak zorunda kalmasaydık insanların şansı artsaydı daha çok kişi başvursaydı ben şimdi başvurdum kazanırsam gitmem sınavına
-
Arkadaşlar ben de çok onemli bir kaynaktan duyum aldim. Kendisi bir falci, bu kişi anneme ailenden biri olucek demisti ve teyzesi ölmüştü. Bugun de bana bir haber bekliyorsun. Cok yakinda ter temiz bir haberin var dedi. 6 vakte kadar dedi. 6 gun sonra diyorum ben. Çarsambaya tekabul ediyor
-
@mostramozic 6 ay 6 hafta filan olmaz inşallah
-
@mostramozic Hocam bir falcımız eksikti tam oldu
-
@ilanmılano en azindan duymak istediklerimizi soyluyorlar. Artik hic sgkyi aramam sormam. Moralim bozuldukca gidecegim yer belli artik
-
@brzezinski kardeşim kaymakamlık formunda duyum almayanı dövüyorlar. Hem de en tepelerden alıyorlar duyumu. En iyisi susup takip etmek
-
Gaybı yalnız Allah bilir. İşimiz falcılara kaldıysa sonu hüsrandır benim için. O yüzden bekleyip görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Zaten az kaldığı aşikar. Rüyamda da görmüştüm demiştim size şubat diye bu 3. diyişim.
-
@safitürk69 hahaha aynen Öyle kardeşim valla oyle ben girmedim ama takip etmesi bile cok zevkli sessiz sessiz .. Adamlar bakani anlik takip ediyor
-
@brzezinski bakanın kirmizi dosyasi mi ne varmis bende gecen o muhabbete denk geldim. Kesin bizim liste var icinde diyolardi
-
@magduriibfli adamlar tam profesyonel
-
Kardeşlerim ilerledik ilerledik sonuna geldik burda birbirimize giydirmek yerine hırsımızı tweet atarak bastıralım . Artık bitmek üzere bekleme süreci şuanda her şey hazır sadece belli program çerçevesinde bekleniyor. Yeteri kadar istek ve baskı belki yarın sonuca ulaşmamıza yardımcı olur ( bakın belki dedim ) ama inanın her şey sonlandı. Sadece bi talimata bakıyor açıklanması @paretowilffredo da yarın belki teyit ettikten sonra bilgisini aynı doğrultuda bi açıklama yapacaktır . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .
-
@mostramozic arkadaşım pazartesi askerlik kağıdı gelmesin
-
Allahım sen şu mübarek Cumanın yüzü suyu hürmetine 119 gündür çaresizce bekleyen bizlerin yüzünü güldürmeyi ve hakkımızda en hayırlısı ne ise onun gerçekleşmesini nasip eyle... AMİNNNN
-
Hayırlı Cumalar dostlar..
-
Sevgili dostlar,
Atık twittera saldırsak mı diyorum? Aşağı yukarı 10 kişi her gün yazıyor, bugün hep birlikte bir daha yüklenelim. Lütfen üsluba çok dikkat edelim. Hepimiz elimizi taşın altına sokalım. Allah utandırmasın inşallah.