9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli saçma sapan,alakasız örnekler verip durma
-
Dostlar Selamın Aleyküm hepinize. Öncelikle hayırlı cumalar hepinize. Evvela şu puan meselesini artık bir polemik konusu haline getirmemenizi rica ediyorum. O veya bu şekilde puan türleri belirlendi ve bu şekilde sürecektir. Neden bu şekilde sürecektir, SGK beklentiyi karşılayarak kendince aslında, ÇEKO Ağırlıklı bir puan türü tespit etti. %30 Çeko ağırlığı daha evvel hiçbir ÇSGB alımında görülmemiş bir oran. Sadece P46 ile alım yapan İş Teftiş ve SGK Uzmanlık vardı geçtiğmiz eski dönemde. Bu puan türünde de ÇEKO Ağırlığı %20 idi. Diğer kullanılan puanlara bakıldığında; SGK Teftiş yıllarca P118 kullandı ve içinde ÇEKO Yoktu. Sadece son alımda P46 ve P113 eklendi. SGK Denetmen Yardımcılığı'ne ayrı bir parantez açmak gerekirse; bir kaç noktada kurumun yaklaşımı tutarlı oldukça.
-
Mülakat konuları; Salt kurum mevzuatı ölçmek yerine tüm alan bilgisini ölçen bir yaklaşım var. Eski puan türü de buna göreydi ve içinde %10 ÇEKO vardı. Yeni sistemde hem eski anlayışı sürdürmek hem de ÇEKO'ya bir imkan tanımak adına belirlenen iki puan türü var ve adayların iki açıdan da tatmin olmasını sağlayacak puan türleri bunlar.
-
Kurumun Eski Sisteme sadık kaldığı gerçeği. Yukarıda da bahsettiğim gibi P113'ü tam olarak yakalayabilecek en iyi yol hem dengeli bir puan türü belirlemek, hem de ÇEKO içeren bir puan türünü yanına koymak olabilirdi sanıyorum.
Bu duruma ben de şaşırdım açıkçası. Neden derseniz, ben ÖSYM'nin puan türlerini ayarlarken kurumlarla en azından DPB kanalı ile istişarede olabileceğini sanıyordum. ÖSYM kendisi bir çalışma yapmış bunu görüyoruz. Kurumlar da kendilerince en uygun puan türlerini seçecek bu puan türleri içinden. Yine başka alımlarda da bu şekilde ikili bir yaklaşımı göreceğiz zannediyorum.
Tüm bu nedenlerden dolayı artık mülakatı konuşmayı daha faydalı buluyorum. Mülakata yapacağını hazırlık diğer kurum sınavlarına da hazırlık niteliğinde, çünkü tüm ana alan dersleri müfredatınızda mevcut mülakat için de.
Allah bahtınızı açık etsin dostlar. Başarılar diliyorum hepinize.
-
-
@genclerbirlikli siyasalda maliyecilere ne deniyor:)
-
Bugün sınav işlerini aradım tertip bekliyorum dedim.Forumu doldurabilir miyim yoksa sınava giriş hakkım yok mu diye? Adam ortadaki şartları taşımıyorsanız taşımadığınız sonradan ortaya çıkarsa adli işlem başlatılır filan dedi.Şaka olmalı çalış çabala sonra yüksek puan çek ve sınava gireme neden çünkü asker olacaksın
-
İnsan kendisi için istediğini başkası için istemedikçe gerçek iman etmiş olamaz! Arkadaşlar kusurabakmayın da abarttınız geçekten patlatma noktasına getirdiniz. Biz İstatistikçilerin suçu nedir ? İlan açıldı diye 100 kişi alıyor diye bi yerlerinizi yırttınız! Ayıptır yapmayın etmeyin.. Örnek vermek gerekirse Tüikte de İstatistikçiden çok başka bölümlerden alım yapılıyor son yıllarda biz tutupta sizin gibi bas bas bağırmıyoruz. Herkesin bi yerde nasibi vardır. Kocaman adamlarız daha düzgün ve saygılı davranmaya davet ediyorum. Saygılar.
-
@ameletüllabı hahah hangisini istersin hocam bizim onlara dediğimiz mi yoksa onların kendine dediklerini mi
-
@varoufakis örnekler gayet alakalı da,okuyanda sıkıntı var galiba.
-
Yeni Çsgb bakanı çeko mezunu olduğu için çekocuların önemini daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Bu mesleğin içinde olanlara yani denetmenlere sorulursa daha iyi anlaşılır mesleği icra ederken hangi dersin daha fazla işe yaradığı.
-
@Dellafeu Benim p23 84.42 sıralama 1217
-
@akabe
hocam bence yanlış bilgi vermişler size. iletinizi okuduktan sonra sınav işlerini bende aradım ancak taşra atama şube müdürlüğü bakıyor dedi. onlarda açmayınca teli netten tekrar bi araştırma yaptım. ve şunu buldum.KPSS'ye ilişkin aksaklıklar ve uyuşmazlıklar konusunda görüş vermeye yetkili makam Devlet Personel Başkanlığıdır. Askerde iken tercih yapılmasına ilişkin olarak sorulan bir soruya DPB tarafından verilen resmi cevabın özeti şu şekildedir:
??. merkezi yerleştirme işlemi neticesinde herhangi bir kamu kurumuna yerleştirilen ancak bu tarihte askerde olması sebebiyle ataması yapılamayan adayların bu hususu süresi içerisinde atanmak üzere yerleştirildiği kurumlara bildirmesi ve askerliğini bitirmesini müteakip bu kurumlara başvurması halinde atamalarının yapılabileceği mütalaa edilmektedir.?
http:// www. memurlar. net/haber /306285/kpss-tercihleri-ve-askerlik.html
-
@paretowilfredo hocam hayırlı cumalar ben SGK in başvuruyu tamamlarken kaydet dedim.Seison 2 hatası gibi bişey çıktı başvuru sayfasına tekrar girdiğimde ise bilgiler gidilmemiş gibi gözüküyor tamamlanmış mıdır acaba
-
@sefaerennn banada oldu o 4.de anca yapabildim, yaptiginda basurunuz alinmistir vs gbi bisi dicek.
-
@genclerbirlikli 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@ameletüllabı hahah hangisini istersin hocam bizim onlara dediğimiz mi yoksa onların kendine dediklerini mi
Bu seviyesizlik nereden geliyor? SIYASAL dan mı ?
-
@davetsiz mezun olduğun yeri söyle de bizde saçmalamanın kaynağını öğrenelim madem
-
@bulut_xw yanlış kişiyi etiketledin sanırım hocam
-
86.73 puan ile başvurumu tamamladım
-
(Bırakın tartışmayı! Sizden öncekiler sırf bunun yüzünden helak oldu. Tartışmanın faydası yoktur, tartışma zararlıdır. Mümin münakaşa etmez. Münakaşa edene şefaat etmem.) [Taberani]
(Münakaşa etmeyen, kimseyi incitmeyen kimse Cennete girer.) [Tirmizi](Konuşurken itiraz etmeyene veya haklı olduğu halde, münakaşayı terk edene, Cennette bir köşk verilir.) [Taberani]
(Haklı da olsa, münakaşayı terk etmeyen, hakiki imana kavuşamaz.) [İbni Ebiddünya]
Daha bir çok hadis vardır artık yeter da bırakın tartışmayı....
-
@maricinal 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
86.73 puan ile başvurumu tamamladım
Bi 86 da benden.
-
@guyan-gelmiş ...
-
@varoufakis ordaki sözler o kişiye ait değil peygamber efendimize ait kaldı ki o alim ömrünü hadis ve kuran'a adayan bir kişi o yüzden saygı duyup tedbirli davranmakta fayda var.