9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@pyle 1. Komisyonun önündeki kağıt imzalatan kadın çalışana sormuştum. "Ortalama günde 5 kişi" dedi.
-
Arkadaşlar aklıma birşey takıldı gece gece. Sosyal medya hesapları inceleniyor diye biliyorum fakat hangi safhada inceleniyor? Mülakat anında mı? Çünkü ben mülakattayken komisyon üyelerinden biri sürekli bilgisayar ekranına bakıyordu. Birkaç alkollü fotoğrafın olması problem olur mu acaba? Bu süreçte herşeyden korkar olduk. Bu konu hakkında açıklama yapabilecek olan var mı?
-
@sweezy o anda olacağını sanmıyorum kardeşim,komisyondan bir kişi seni denemek için hiç ilgilenmiyor tahminimce öyle bende de öyleydi,hesaplar mülakat sonrası güvenlik soruşturması aşamasında inceleniyordur çok emin olmamakla beraber böyle düşünüyorum.
-
@pawnex inşallah öyledir hocam. Teşekkür ederim
-
@sweezy Hocam bence sorun olmaz.Alkol düşkünlüğüm olmamakla birlikte benim de 1-2 fotoğrafım olabilir çok öncelerden.Özellikle profillerimi açık hale getirdim.Ne var ne yok görsünler.Profilin kapatılması yada sınav zamanı hükümete yakın paylaşımlarda bulunulması hoşuma gitmiyor.Kesinlikle buradan birisine bir şey söylemiyorum ancak yakın çevremden sert muhalif olarak bildiğim arkadaşlarımın bazı siyasilerin fotoğraflarını beğendiğini hatta methiyeler düzen paylaşımlarda bulunduğuna şahit oldum.Yahu ne ara X partili oldun diyesim geldi.Memur olmayı ayrıca da denetim kadrosunda bulunmayı hayal eden bizlerin profillerinde siyasi bir içeriğin hükümeti destekler yada muhalefet eder şekilde bulunmasını etik görmüyorum.Atanabilmek için hangisi doğru bilmiyorum ama vicdan bunu gerektirir diye düşünüyorum.İnşallah hakkın hukukun tecelli ettiği bir süreç olur.
-
Şu saatlerde bitmiş olması lazım mülakatların. Herkese geçmiş olsun arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı
-
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
-
Herkese gecmiz olsun. 3 ay bekliyoruz sanirim dogru mu arkadaşlar
-
@shady İnsallah daha kısa sürer hocam.Eski promosyonlarda da min 2 ay surmus ama 8.promosyon 3 ayi gecmis.
-
İlana beklenmedik bir şekilde erkenden çıkıldı.Süreci hızlandırmaya yönelik adımlar atılıyor bence.Maksimum 2 aya netice diyorum.Herkes için hayırlısı olsun.
-
Rekor denemesini bizim 8.dönemde gerçekleştirdiler İNŞALLAH bizden çok daha kısa sürede sonuçlar açıklanır.
-
Bence 3 ay felan sürmeyecek 9.promosyon ortalama 1.5-2 ay içerisinde açıklanır düşüncesi içerisindeyim.
-
@staticman İyi şeyler istiyorum. Denetmen arkadaşım bir önceki promosyondan daha uzun sürebileceğini söyledi.
-
@baumol nasip diyorum. Asıl zor ve yorucu sürec şimdi başlıyor. Allah sabır versin hepimize.
-
arkadaşlar sıkıntı çıkmaz ise 1 ay açıklanacakmış dün mülakattan çıktım öle dediler hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
-
@alikarakuş nasi ya
-
@alikarakuş Kim dedi hocam?
-
@alikarakuş hocam bu ne güzel haber.Kimden aldınız bu haberi?
-
@alikarakuş kimden öğrendiğinizi ben de çok merak ettim doğrusu hiç ihtimal vermiyorum da o kadar kısa sürede açıklanmasına gerçekten şok etkisi yaratabilir :))))
-
Mülakat bitti dostluk bozuldu herhalde neden kimse birşey yazmıyor