9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@alikarakuş kimden öğrendiniz?
-
Ben dahil herkes mülakatı unutsun açıklanır diye beklersek 1 ay hayal kırıklığı yaşayabiliriz heray , erken açıklancağını düşünmüyorum şahsen.
-
Erken açıklansa da herkes işine baksa.Tse iibf kadrosu 95 ile kapattı.İşimiz zor.Sınavı yapılan alımlar sonuçlandırılmazsa 85 altı puanlar pek işe yaramayacak.
-
@enesry kardeş mülakata kalabildin mi?
-
Sayın @paretowilfredo hocam sgk guy sonuçlarını da göz önünde bulunduracak mı acaba? Bakanlık içinde böyle bir hassasiyet oluşturmuşlardı fakat aynı hassasiyeti diğer kurumların sonuçlarına da gösterirler mi?
-
@baumol bahsettiğiniz guy kazananların SGK'dan elenmediyse büyük ihtimalle öyle bişey olmayacaktır hocam çünkü çoğu adaya mülakatta guy mülakatı sorulmadı bile
-
@gonzaloluca sorulup sorulmaması tek başına bir anlam ifade etmeyebilir. Sonuçta guy mülakatlarının yapıldığını komisyonlar da biliyor. Ayrıca sonuçlar aleni şekilde herkese açık olarak yayınlanıyor. Ondan dolayı merak ettim.
-
Aylar nasıl geçecek şimdi ya nolur sanki 2 haftada açıklasalar gelir idaresi 2000 kişiyi 1 haftada açıklıyor
-
@baumol Emin değilim dostum. Açıkçası böyle kitle alımlarda çok uğraşılır mı bilmiyorum.
-
@paretowilfredo üstad geçende bu başlıkta bir arkadaş 1 ayda açıklanabilir dedi.Sizin bununla ilgili bir duyumunuz var mı?
-
@conmaynard SGK'nın olduğu yerde belirsizlik vardır dostum. Yetkili biri yarın dese şüphe ederim açıkçası. Sn. Bağlı'nın örneği var bu konuda. Düşünün artık o bile yanıldı.
-
@paretowilfredo Sanırım böyle söylentilere kulak asmadan en az 2 ayı gözden çıkarmak gerek ama biz yinede sizden güzel haberler bekliyo olucaz.Teşekkürler cevabınız için.
-
@baumol Bana guy mülakatında sgk sorulmuştu inşallah böyle bir hassasiyet gösterirler
-
Guy’da fırtınalar kopuyor burada ki herkes aynı benim gibi en az 80-90 günü o kadar kabullenmiş ki kimsenin umrunda bile değil
-
@gökhan Ben mülakata girdiğim gün aklımdan çıkardım burayı valla.Kim bilir ne zaman açıklanacak.
-
@luthor aynı hissiyat ben de de var
-
@engin0516 kalamadım
-
@enesry şaka gibi ya 84.2 ile mülakat a kalinamadi bu dönem ama kpssden önce bir alim olursa garanti artık diyebiliriz.
-
Arkadaş gib 4000 kisinin mulakatını çok kısa sürede açıklıyor.Sgk 1600 kişiyi neden bu kadar uzatıyor bir sebebi var mı?Bildiğim kadarıyla güvenlik soruşturması da mülakat listesi açıklandıktan sonra yapılıyor.
-
Bence bu sefer 1 -1.5 aya açıklanacak