9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
arkadaşlarlar merhaba bu alım hangi puan türüyle almıştı ve kaçla kapamıştı
-
@toranj ilk iletiye bak
-
@krtalprn işte ben böyle bir hâl içindeyim aslında derin keder içindeyim bazen bilmeyerek ne yaptığımı iyi kötü güzel çirkin her biçimdeyim aklıma bu şarkı geldi sen öyle deyince dün biri twitter'a herkes bi emoji ile anlatsın demiş ya bgn de herkes duruma uygun bi şarkı sözü mü yazsa beklerken vakit geçer :))))))))
-
@toranj P42 ve P23 84,28ile kapattı sanırım
-
@nonbisinidem oda değişik bir çözüm olabilir
-
Şu haftasonlarını sevmez olacağım aklıma gelmezdi. Soguttular resmen ya, öylece kala kaldık. Yeni duyumu olan yok mu yalan da olsa söylesin umut fakirin ekmeği ne de olsa az hareketlenirkz
-
Arkadaşlar liste konusu hakkında dernek başkanı dönüş yaptı. Konuyu ileteceğini söyledi şimdi.
-
@kai-hitwatari evet hocam aynı mesajı şimdi bana da attı
-
Bana da dönüş yaptı. ileteceğim dedi
-
Hayırlısı olsun arkadaşlar ama bana kalırsa dernek başkanına çok umut bağlamayın benim gördüğüm herkes kendi derdinde bizi çok da önemseyen yok
-
@nonbisinidem olsun hocam bu da bir şeydir. Kurum kabul eder etmez kendisi bilir. Dernek zaten görüşecek bunu da iletirler, iletemeyeceklerini sanmıyorum. Bu durum kurumun yararına. Bu atananları asil listede olduğunu düşünürsek. Ilk etapta kurum 250 civarı kişi işe başlatmış olacak. Akabinde yedeklere tabiki sıra gelecek fakat aynı anda başlamak yerine bir kac sonra başlatmış olacak.
-
arkadaslar .merhaba .ben kafayi yedim.iyi geceler.
-
@black dostum aslinda bu listeye guy kazananlar da eklense iyi olur. Sonucta atanmislar . Bi yanda da işsizler var.
-
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@black dostum aslinda bu listeye guy kazananlar da eklense iyi olur. Sonucta atanmislar . Bi yanda da işsizler var.
Buralar karışacak vaziyet alın
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Buralar karışacak vaziyet alın
Çok fena gördüm seni
-
Aklıma takılan bişey var şimdi belliki listeler son aşamada yani asil yedek herkesin güvenlik soruşturması yapılmış şimdi bu 140 kişiyi asil ve yedeklerden çıkarsalar yeni 140 kişi eklenmek zorunda bu yeni eklenenlerin de güvenlik soruşturması en az 2 ay sürer bence dikkate alırlarmı almazlarmı almazlar gibime geliyo hatta almaları bizimde aleyhimize olmazmı?
-
@shady1 hocam eklemek isterdim ancak yayınlanan listeler taranıp yüklenmiş pdf dosya ve excele aktarılamıyor yani 2000 kişi tek tek yazılmalı bu da epey vakit alır bir diğer husus da isim benzerliği çıkabileceğinden yanlış yönlendirme yapmak istemedim. Diğer listelerde tc nin bir kısmı yer aldığı için güvenilirlikleri var.
-
@lucass ben o risk düşünülerek başarılı yazan herkese gvs yaptıklarını düşünüyorum. Şöyle ki gvs olumsuz çıkan asil veya yedeğin yerine birisini ikame etmek gerekir o zaman tekrardan gvs yapmak istemedikleri için hepsine yapmak mantıklı
-
@black bende sadece asil ve yedeklere yaparlar diye tahmin ediyporum çünkü başarılıya niye yapsınlar adam kazanamamış bidaki alımdada tekrar asil yada yedeğe gireceği belli değil onuda geçtim zaman kaybı değilmi
-
@black ayrıca sanki gvs si olumsuz çıkanlarıda aşama aşama eklerler gibi sonuçta benim hakkındaki bilgi ile senin hakkındaki bilgi aynı anda kuruma ulaşmayablir tabi bunlar hep ihtimal bilemedimki süre geçtikçe mal olduk valla kendi kendimize düşünmekten irdelemekten