9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 "Etkinlikte bedavacılık sorunu" konulu sunumunuz için sizi şöyle sahneye alalım dostum
-
@Baumol @paretowilfredo yarın da açıklanma ihtimali var mı
-
Hadi Twitter dan bastıralım o zaman
-
@baumol En sevdiğim kardeşim benim:):)
-
Ben duyumculardan çokta hoşnut değilim de neyse..
-
@paretowilfredo ve @Baumol başkandan önce açıklayacak bu gidişle. Başkan da RT yapacak
-
@budageceryahu hocam bu cok iyiydi
-
@buhara Dostum hoşnut olmamanın haklı gerekçeleri var bence. Sana katılıyorum hatta. Keşke kurumlar şeffaf olsalar süreçlerde de biz de bunu yapmak zorunda olmasak. İnan ki senden çok isterim. Ayrıca şunu söyleyeyim sana, duyum alabilmek demek her işini kurumlarda yaptırabilmek demek değil inan ki. Buralara hiç uğrama ihtiyacı dahi hissetmeyen, sadece söyleyeceğini ilgili yerlere söyleyip sonra rahatına bakacak kadar rahat olan insanlar var malesef. Senden sadece birazcık hüsnü zan ile yaklaşmanı talep ediyorum. Yoksa dediklerinin çoğuna katılıyorum bugüne kadar ki, endişende de siteminde de haklısın. Ancak şundan emin olabilirsin; bu düzenin içinde yer alan bizler bir şeyleri değiştirmek için bir şansa sahibiz. Aksi takdirde sadece dışardan seyredeceğiz her şeyi. Bunu bir şeyleri meşru kılmak için değil, kurumların içini çok iyi bilen ve senin görüp şikayet ettiğin şeyin en fazla ekrana sıçrayan ufak şeyler olduğunu gören biri olarak söylüyorum. Allah hepinizin gönlüne göre versin dostum.
-
Ben çok yazmıyorum okuyorum genelde bazı dönemler umudum kesiliyor karalar bağlarken burdan bir duyum geliyor bn yüne umutlanıyorum oda güzel oluyor :)) Twitter dan bugün bakan hanımın paylaşımında az yorum vardı yazdım ben baya açıklansın diye görmemiş olma ihtimalleri çok az diye düşünüyorum . İnsallah güzel haberler alırız herkesin gönlüne göre olsun
-
Amin.. Allah hepimizin gönlüne göre versin süreç uzayınca böyle oluyor işte. Sonuçta mülakat puanları aday kapıdan çıkınca veriliyor. Süreç bu kadar uzayınca şeffaflık diye birşey kalmıyor. Sınav açıkladığında burayı daha çok merak ediyorum. İnşallah hakça bir sonuçla karşılaşırız
-
Tweet olayları işe yaradıysa eğer buna vesile olan insan sayısı koskoca 1600 kişilik listede 50 kişi falan.Eğer bu bile işe yaradıysa geri kalan arkadaşlar şimdi elini vicdanına koyup neden 4 ay beklediğimiz hususunu düşünebilirler.
-
@black valla beter olsunlar hocam dalga geçer gibi ilan verdiler zaten
-
@lucass hocam kurumun beter olacak durumu yok. Onlar yine alacak 20 kişisini. Başvuru yapan arkadaşların şansları artacak. 400 kişi yerine 250-300 kişi arasından 20 kişilik kontenjana girmek nasıl bir şans artışı yaratır tartışılır.
-
Sgknın sitesi mi çökmüş? Sizde düzgün mü
-
@buhara Normal şartlarda bu yazdığın cümle gayet tahrik içerici ama hassasiyetini anlayabiliyorum o yüzden bir kaç şey söyleyeyim. Kurumlardan bilgi alabilmek saldığınız kadar zor değil. Gerek orada çalışan arkadaşlarınızdan olsun gerekse de arkadaşınızın arkadaşı olsun gibi basit bağlantılarla bilgi alınabiliniyor. Öyle bilgi alan herkesin bu kurumlarda referansı olsa zaten mülakat yapmanın da bir manası kalmamış olurdu. Kaymakamlık mülakat sayfasına bakabilirsiniz mesela. Her gün birsürü kişi duyum aldım diyip geliyor ama sonuçta 100 kişi alacaklar. Şu "duyumcu" kelimesine anlam veremiyorum o da apayrı bir sıkıntı. Ben de senin gibi sizin gibi sınava hazırlanan sıradan bir insanım. Müsterih olun. Referansım olsa her dakika buraya gelip bilgi var mı diye bakacağıma dışardaki hayatıma döner krallar gibi yaşardım. İyi akşamlar.
-
@baumol imzami atarim hocam altina
-
-
@brzezinski Eyvallah Hocam. Bu tarz ithamlar çok zoruma gidiyor. O yüzden bir şeyler söylemek istedim.
-
@budageceryahu 9000 olduk sanırım
-
@baumol Seni etiketliyip birşey yazmadım. Dolaysıyla tahrik olma.. Boş konuşmuş de geç. Ayrıca kurumdaki sıradan bir insanın ne zaman açıklayacağını bilmesi de komikmiş. Neyse bu konu hakkında başka birsy yazmicam. Boşuna cevap verip yorulmayın