9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor Hocam forumda gördüğüm en aklı başında adamlardan birisin. Söylediğin hiçbir şey yanlış değil. Sonuna kadar haklısın. Benim üzüldüğüm nokta şu. Aylardır ha bugün ha yarın diye bekliyorsun. Etkinlikler yapıp çeşitli kişilere mağduriyetini paylaşıp en yetkili ağızdan bir açıklama bekliyorsun. Cevap var mı ? Yok. Tamam etkinlik bize güzel sonuçlar kazandırdı fakat o da miladını doldurdu artık. Daha fazla bir sonuç aldırmıyor kesinlikle. 25 yaşına gelmiş adamların bu kadar çırpınmasına rağmen bir sonuç alamamasını içim zerre kabul etmiyor. Bundandır sitemim. @brzezinski hocam amacım gerçekten moral bozmak değil. Zaten ben ne dersem diyeyim moraller bozuk daha fazla yaralayamam sizi. Şubat ayına odaklanmamın sebebi tamamen adaptif beklentiler teziyle ilintili. Maalesef durum böyle.
-
@krtalprn Hocam artık kabul etmek zorundayız. Bu kadar ısrarla Şubat dememin sebebi artık ümitlenmek istemiyorum. Sizleri de tanımamama rağmen çok seviyorum ve sizlerin de artık üzülmesini istemiyorum.
-
@slutskyy bende burada çok sizin gibi çok güzel insanlar tanıdım lakin şubat bir 15 16 gün daha beklemek çok zor gelicek hepimize
-
@krtalprn hocam hepimiz sonuçları bekliyoruz. Hepimizi tedirgin eden belirsizlik. Bir açıklama gelse "1 ay sonra açıklanacak" dese bir iki gün söylenir, herkes işine gücüne bakar. Burada mağduriyet yaratan belirsizlik.
-
Her seferinde bir daha Tweet atmam diyorum ama yine de kendimi alamıyorum. Kendimizi unutturmayalım yine de.
KPSS A çalışmaya başlamadıysanız, pazartesi bir başlangıç yapın. SGK bir gün mutlaka açıklanacak.
-
-
@kai-hitwatari haklısınız hocam ona lafım yok belirsizlik de çok eğer şubat olucak ise 120 günleri bulucam demektir ki ben o kadar olacağını sanmıyorum iyi düşünelim iyi olsun
-
@krtalprn beklememek için çare ETKİNLİK Bekliyoruz hocam
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın daha yeni başlıyoruz haydi gençler
-
@denetcii hocam atıyorum zaten twit etkinliklere katıldığım için hesabim patladı yeni hesap açtım
-
@krtalprn Çok sağolun hocam güzel bir katılım oldu pazartesi de aynen devam hocam.
-
@famefabre hocam size bişey sorabilir miyim? Denetmenler ile müfettişlerin görev tanımı açısından en keskin ayrımı nedir?? Yani bir müfettişin denetmen farklı olarak yaptığı en üst düzey iş nedir?
-
Gel vefasız,gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa,
Gel insafsız,ah kitapsız
Yanıyorum arzularınla -
@shanks ebru gündeş >Reza Zarrab >amerikadan geri iade süreci tehlikeli şarkı olmuş hocam
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@famefabre hocam size bişey sorabilir miyim? Denetmenler ile müfettişlerin görev tanımı açısından en keskin ayrımı nedir?? Yani bir müfettişin denetmen farklı olarak yaptığı en üst düzey iş nedir?
En üst düzey mi bilmem lakin bir denetmene görevinden dolayı oda falan tahsis edilmesi durumu yoktur herhangi bir sosyal güvenlik merkezinde fakat müfettişlere oda tahsis edilir.
Bir SGK müfettişi sosyal güvenlik merkezini teftiş edebilir denetmenin böyle bir yetkisi yok. Kurum personeli ile alakalı soruşturma dentmenlere değil kurum müfettişlerine aittir.
Her ne kadar müfettiş ile memur ya da dentmen arasında hiyerarşik bir bağ yok gibi gözükse de ;
Memurlar denetmenlerden çok müfettişlerden çekinir çünkü rastgele gelip bir iş kazası dosyası isteyip bunu neden böyle neye göre hangi kanun maddesine göre işlem tesis edildi vb. Şekilde sorularla memuru tetkik edebilir. Yani fark var.
Şu an müfettişlerin iş kazası ve ölümlü iş kazalarına baktığını biliyorum denetmenlerden farklı olarak. Onlarda turne var denetmenler de böyle bir şey yok.
Eksik fazla bir şeyler izah etmeye çalıştım, daha Bilgili Üstatlarımiz mesajını gördüyse bilgilendirme yapabilir -
@sami ayrıca haber yapalım, çok sonradan farkettim yazınızı kusura bakmayın.
-
@famefabre tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum
-
100. Gün hayırlı uğurlu olsun
-
@famefabre hayaller kurdurdun bana gece gece
-
100 gün geçti, hakkımızda hayırlı olsun.
Bir şeyi çok merak ediyorum, "9. Promosyon" da neden promosyon?
Aklımdaki en deli soru bu.