Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
illa çatlatacaklarr kardeşim
-
@blavk asbü hiçbir şekilde bilgi vermiyo hep bakanlığa yönlendiriyor. Ben yazılı sınav sonrası kağıtların okunmasıyla alakalı acaba ortalama bir süre var mı diye aradığımda dahi bakanlıkla iletişime geçmeniz gerekiyor dediler. Umarım en kısa sürede şu süreç tamamlanır
-
Bu sınavda üniversite kağıtları okuduktan sonra bakanlık tekrar bir değerlendirme yapıyor mu bilen var mi
-
büyük ihtimalle bu hafta açıklanırmis. Bu hafta açıklanmazsa haftaya kesin aciklaniyormus
-
@blavk nerden duydunuz hocam?
-
@theturinhorse insan kaynaklarına birisi aracılığıyla sordurduk. Ona verilen bilgi de bu kadar
-
@blavk ben de sınav kağıtlarını kim okuyor ondan emin olamadım. Asbü biz sadece sınav sürecini yürütüyoruz dediyse eğer, sınav sonrası direk kağıtları bakanlığa mı gönderdiler acaba? Bakanlık okusun diye.
-
@user86 belki bakanlık sadece siralama yapıp aynı zamanda mulakat günü ve saat tablosunu hazırlıyordur
-
@blavk aynen öyle, tabiki asbü okuyo kağıtları sonuçlarını bakanlığa yolluyo
-
Geliyor gelmekte olan ...
-
@vasıflıişsiz hocam bugün mü bekliyorsunuz
-
@vasıflıişsiz ne zamana ben daha yeni aramıştım güvenlik soruşturmasına bağlı dediler
-
@blavk hocam daha yazılı açıklanmadan neyin sorusturmasi bu emin misiniz?
-
@theturinhorse bende anlamadım çok saçma geldi ama aynen böyle dedi
-
@vasıflıişsiz hocam yarım saattir sayfayı yeniliyorum boyle dediniz diye :)) ne gelen var ne giden
-
@blavk bugün diye bilgi aldım ama bunların işi belli olmuyor ben de çok heycanliyim arkadaslarr
-
@vasıflıişsiz nereden tam olarak bu bilgi? Birde bugünü mü kastediyorsunuz?
-
@devrevissiz evet bugün arkadaşlar . Bu başlıkta bu konuyla alakalı duyum aldığımda hemen yazdım ve duyumlarimda geckmeli de olsa cikti. takip etmisseniz az çok samimi olduğumu görürsünüz. Ben de sizin gibi heycanla bekliyorum
-
@vasıflıişsiz F5 tuşu kırılmadan açıklansa bari, daha lazım olacak.
-
Genelde sınavlar öğleden sonra akşama doğru mu açıklanıyor